قیمت نصب محافظ برق در پاییز 1403 چقدر است؟
عنوان | قیمت |
---|---|
قیمت نصب محافظ جان(هر واحد) | 500,000 تومان |
قیمت نصب محافظ ورودی اصلی ساختمان | 500,000 تومان |
قیمت حداقل دستمزد و کارشناسی | 300,000 تومان |
آنچه درباره نصب محافظ برق خواهید خواند
- نصب محافظ برق ساختمان
- مزایای نصب محافظ پای کنتور در ساختمان
- طریقه نصب محافظ برق ساختمان تک فاز
- نکاتی که زمان نصب دستگاه محافظ برق ساختمان باید رعایت شوند
- بهترین محافظ برق ساختمان کدام است؟
- مزایای نصب محافظ برق ساختمان در مقایسه با محافظ های معمولی چیست؟
- تعمیر و نصب محافظ کلی ساختمان
- خدمات نصب محافظ برق ساختمان
- انواع ایرادات شایع در دستگاه محافظ برق ساختمان
- تعمیر محافظ برق ساختمان در هوم سرویز
- نصب محافظ برق ورودی ساختمان و تعمیرات محافظ برق ساختمان را به متخصصین هوم سرویز بسپارید
نصب محافظ برق ساختمان
محافظ برق کل ساختمان، ترانس محافظ برق ساختمان، نصب محافظ پشت کنتور، نصب محافظ برق ورودی ساختمان، نصب محافظ پای کنتور و... همه اسامی هستند که به یک هدف مشترک دلالت دارند. به عبارت دیگر هرجایی اینها را شنیده اید منظور یک دستگاه است. نصب محافظ برق ساختمان در مسیر ورودی برق انجام میشود. در صورتی که مقدار ولتاژ یا جریان برق ورودی به هر دلیلی مانند ایرادات در سیستم برقرسانی، حوادث طبیعی مانند رعد و برق و یا حتی مصرف بیش از اندازه میزان ولتاژ برق به بیش از 220 ولت در حالت تکفاز برسد، این وسیله برق ورودی را قطع مینماید. این عملکرد از آسیب به تجهیزات برقی ساختمان جلوگیری میکند. سپس بعد از ایجاد شرایط استاندارد، مجدداً جریان برق وصل میشود.
نصب محافظ برق ساختمان موجب میشود که تمام وسایل برقی ریز و درشت شما ایمنی لازم را پیدا کنند. محافظ برق معمولی ممکن است برای وسایل بزرگ و پراهمیتتر مانند یخچال و تلویزیون استفاده شود. اما برای وسایلی مانند آیفونهای صوتی یا تصویری کارساز نیست زیرا که امکان نصب محافظ برق کل ساختمان مجزا بر روی آنها وجود ندارد. به همین دلیل ممکن است که در صورت بروز تغییر در ولتاژ برق دچار ایراد و یا حتی سوختگی شوند. از این رو نصب محافظ پای کنتور از الزامات هر ساختمان به شمار میآید.
در ایران به علت عدم رعایت قوانین مبنیبر طراحی و اجرای صحیح تأسیسات برقی، مانند حفر چاه ارت و تجهیزات حفاظتی، لزوم نصب و تعمیر محافظ برق ساختمان بیشتر احساس می شود. در ادامه به معرفی انواع محافظ برق کل ساختمان و عوامل موثر بر قیمت نصب محافظ پای کنتور و قیمت محافظ برق ساختمان می پردازیم.
مزایای نصب محافظ پای کنتور در ساختمان
- نصب محافظ برق ساختمان دارای مزایای بسیار زیادی میباشد. اولین و مهمترین مزیت نصب استابلایزر در منزل، تثبیت ولتاژ برق ورودی ساختمان است. این امر میتواند عمر مفید و راندمان وسایل برقی را تا مقدار بسیار قابلتوجهی بالا ببرد.
- اگر به هر دلیلی در خارج از ساختمان در مدتزمان مشخص جریانی بیش از 220 ولت از سیم عبور کند، تراس برق ساختمان سریعاً عمل میکند و اجازه عبور ولتاژ اضافی را به لوازمخانگی نمیدهد. همینطور زمانی که ولتاژ برق از میزان 190 ولت کمتر باشد. نصب محافظ برق کل ساختمان در این مرحله نیز وارد عمل میشود و جریان ورودی برق را قطع میکند. زیرا ولتاژ کم هم موجب آسیب شدید به لوازمخانگی خواهد شد.
- نصب استابلایزر در ساختمان موجب کاهش هزینه برق مصرفی نیز میشود. افت فشار برق موجب اختلال در عملکرد وسایل برقی میشود و راندمان وسایل برقی را کاهش میدهد. بدین ترتیب با کم شدن دور موتور و گرمشدن آن موجب تلفات انرژی و افزایش 25 درصدی مصرف انرژی برق میشود.
- نصب و تعمیر استابلایزر ساختمان موجب میشود که از کلیه لوازم برقی و سیمکشی داخلی ساختمان حفاظت کنید. همچنین در مناطقی که دارای برق ضعیفتر هستند نصب استابلایزر ساختمان موجب کاهش 25 درصدی هزینه برق ساختمان نیز میشود.
طریقه نصب محافظ برق ساختمان تک فاز
در قدم اول باید مکان دقیق برای نصب محافظ برق کلی ساختمان مشخص شود. نصب محافظ ساختمان بهتر است در داخل جعبه کنتور و نزدیک به کنتور و یا به اصطلاح محافظ پای کنتور نصب شود. جهت نصب محافظ پای کنتور باید دو پیچ به صورت عمودی محکم شوند و محافظ روی آنها قرار بگیرند.
در هنگام نصب محافظ برق ورودی ساختمان باید یک فیوز مینیاتوری 32 آمپر نصب شده و سپس اقدام به سیم کشی شود. از کنتور تا فیوز و از فیوز تا محل نصب محافظ پای کنتور از کابل های مخصوص استفاده می شود.
نکاتی که زمان نصب دستگاه محافظ برق ساختمان باید رعایت شوند
نصب محافظ برق خانه جهت حفاظت از لوازم خانگی یک واحد نهایت تا 30 آمپر که عموما شامل: یخچال ، فریزر ، ماشین لباسشویی یا ماشین ظرفشویی، پکیج ، لوازم صوتی و تصویری ... به طور همزمان هستند. با تمام این توضیحات از روشن کردن همزمان ماشین لباسشویی و ظرفشویی خودداری کنید.
برای مواردی مانند کولرگازی بهتراست از محافظ برق مجزا استفاده شود. محافظ برق مربوط به کولر گازی همراه با فیوز مینیاتوری نصب می شود.
بهتر است به دلیل استفاده از لوازم برقی مانند یخچال که دارای کمپرسور است و تجهیزاتی مانند لباسشویی که بدون کمپرسور هستند، زمان تاخیر در محافظ برق ورودی ساختمان را روی 5 دقیقه تنظیم نمایید.
بهترین محافظ برق ساختمان کدام است؟
به طور کلی همه این دستگاه ها کارایی مشابهی دارند. ترانس، استابلایزر و تجهیزات محافظ الکتریک ساختمان مدار برق داخلی را از نوسانات برق حفظ می کنند. دستگاه های برقی ساختمان در برابر افت فشار برق و یا افزایش ولتاژ در امان هستند و دچار آسیب نمی شوند. افزایش شدت جریان موجب سوختن دستگاه شده و افت ولتاژ هم راندمان دستگاه را به شدت کاهش می دهد. برای انتخاب محافظ مناسب باید با توجه به شرایط محیط و کاربری ساختمان تصمیم گیری کرد.
برای منازل مسکونی، نصب استابلایزر ساختمان و ترانس خانگی در کاهش آسیب به وسایل برقی و افزایش طول عمر لوازم برقی پیشنهاد می شود. در ساختمان های اداری به دلیل استفاده از وسایل برقی ارزشمند و حساس حتما لازم است تا محافظ استفاده شود. با توجه به تعدد دستگاه ها در ادارات پیشنهاد می شود حتما در ورودی برق ساختمان و بعد از کنتور، نصب استابلایزر اداری انجام شود.
تجهیزات نصب محافظ برق ساختمان برای برق تک فاز و سه فاز قابل نصب است. برای کارخانه ها و اماکن صنعتی از محافظ های ویژه و استابلایزر صنعتی استفاده می شود. این تجهیزات از دستگاه های الکترونیک بزرگ به خوبی محافظت می کنند.
مزایای نصب محافظ برق ساختمان در مقایسه با محافظ های معمولی چیست؟
این دستگاه بعد از کنتور نصب می شود و به صورت یکجا برق ورودی کل ساختمان را از نوسانات ولتاژ حفظ می کند. به این ترتیب نیازی نیست که برای تک تک دستگاه های برقی از محافظ معمولی استفاده شود. نوسان برق موجب کاهش عمر وسایل برقی و یا سوختن دستگاه می شود.
یکی از مزایای نصب محافظ بعد از کنتور اینست که دیگر نیازی به خرید چندین محافظ معمولی نیست. به جای خرید جداگانه محافظ برق برای هر دستگاه، تنها لازم است تا یک محافظ برای برق ساختمان نصب کنید. هزینه نصب و نگهداری از محافظ برق ساختمان در طولانی مدت خیلی کمتر از محافظ های معمولی است. علاوه بر آن، کارایی این دستگاه نیز به مراتب بالاتر از محافظ معمولی است.
تعمیر و نصب محافظ کلی ساختمان
با توجه به اینکه در هر مکانی از وسایل الکترونیکی مخصوص و مجزا استفاده میشود. در نتیجه انواع استابلایزرها با محافظ کلی برق خانه متفاوت در برند های مختلف ساخته و عرضه شده اند. انواع استابلایرزها خدمات متناسب با دستگاههای برقی وابسته ارائه می دهند.
نصب استابلایزر و نصب محافظ برق ساختمان که جهت استفاده در خانه و منازل مسکونی طراحی شده اند.
نصب استابلایزر اداری جهت استفاده از وسایل برقی مورد استفاده در ادارهجات به کار برده میشود.
نصب استابلایزر تک فاز
نصب محافظ کلی ساختمان سه فاز
نصب استابلایزر صنعتی که جهت استفاده در کارخانهها و محافظت از دستگاه های الکترونیکی بزرگ و قوی به کار برده میشود.
خدمات نصب محافظ برق ساختمان
نصب محافظ برق کل ساختمان به دلیل ماهیت الکترونیکی که دارند ممکن است به دلایل مختلف دچار ایرادات و خرابی شوند. این ایرادها و خرابیها در اکثر مواقع بهراحتی قابل تعمیر هستند. به شرطی که توسط افراد خبره و حرفهای، تعمیرات آنها انجام شود. از این رو هوم سرویز آماده ارائه خدمات نصب محافظ برق ساختمان توسط تعمیرکار محافظ برق ساختمان می باشد.
انواع ایرادات شایع در دستگاه محافظ برق ساختمان
- علت روشن نشدن استابلایزر، تعمیر اورلود کردن ترانس برق ساختمان
- تعمیر برد ترانس محافظ برق ساختمان و تعمیر قطعات برد استابلایزر
- تعمیر فن استابلایزر
- تعمیر نشتی خازن در ترانس برق خانگی
- تعمیر ترانسفور، تعمیر دیود، تعمیر سیم پیچی ترانس برق خانگی
- تعمیر میکروسوییچ استابلایزر
- تعمیر یا تعویض فیوز استابلایزر
- تعمیر مدار کنترل فاز و نول استابلایزر
تعمیر محافظ برق ساختمان در هوم سرویز
شرکت های مختلفی دست به تولید و عرضه انواع استابلایزر یا محافظ برق ساختمان زدهاند. سرویس تعمیرات استابلایزر هوم سرویز شامل تمامی برند های تولید کننده میشود. در زیر تعدادی از برندهایی که توسط واحد نصب و تعمیر محافظ برق ساختمان هوم سرویز انجام میشود را نام خواهیم برد.
- تعمیر و نصب محافظ برق پارت الکتریک
- تعمیر و نصب محافظ برق ساختمان فاراتل
- تعمیر محافظ برق هانی
- تعمیر محافظ برق ساختمان شیوا امواج
- تعمیر استابلایزر امگا
- تعمیر استابلایزر یا محافظ برق ساختمان فاراتل
- تعمیر استابلایزر سارا
- تعمیر استابلایزر دلتا
- و…
نصب محافظ برق ورودی ساختمان و تعمیرات محافظ برق ساختمان را به متخصصین هوم سرویز بسپارید
اگر دستگاه محافظ برق ساختمان شما در هر برندی دچار ایراد شده است. می توانید خدمات نصب و تعمیرات محافظ برق کل ساختمان را توسط افراد متخصص و حرفه ای دهید. در صورت نیاز کافیست به صورت رایگان در سامانه هوم سرویز ثبت درخواست نمایید. متخصصین ما جهت مشاوره رایگان و اعلام هزینه نصب استابلایزر و قیمت تعمیر محافظ برق ساختمان با شما تماس خواهند گرفت.
همیار شماییم تا پایان سرویس...
خدمات قابل ارائه در سرویس نصب محافظ برق
نصب استابلایزر خانگی یا نصب ترانس خانگی برای کنترل برق ورودی به ساختمان مسکونی
نصب محافظ برق ورودی ساختمان
نصب استابلایزر سه فاز و تک فاز
نصب استابلایزر صنعتی در کارخانجات ها و کارگاه های تولیدی
تعمیر استابلایز ساختمان
تعمیر برد، فن، دیود و سیم پیچی و تعمیر محافط برق کلی ساختمان
تعمیر یا تعویض فیوز استابلایزر و محافظ برق ورودی ساختمان و ...
نظرات کاربران
شرایط نصب و تعمیر محافظ کلی برق ساختمان
همیار می بایست ابتدا سرویس را بررسی نموده و سپس در صورت تایید مشتری اقدام به نصب محافظ برق و یا تعمیر آن نماید.
تهیه لوازم و قطعات در صورت نیاز پس از مشورت با مشتری انجام می شود و همیار موظف می باشد فاکتور خرید را به مشتری ارایه نماید.
از ارتباط مستقیم و بدون هماهنگی با همیاران خودداری کنید.