loader

سیم کشی فیبر نوری

از 1453 نظر
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف

قیمت سیم کشی فیبر نوری در پاییز 1403 چقدر است؟

عنوانقیمت

قیمت کابل کشی فیبر نوری و دراپ داخل ساختمان به ازای هر متر(داخل داکت و ترانک و سینی)

150,000 تومان

قیمت کابل کشی فیبر نوری و دراپ در محیط کارگاه به ازای هر متر (داخل داکت و ترانک و سینی)

200,000 تومان

قیمت کابل کشی فیبر نوری و دراپ در محیط کارگاه(لوله)

300,000 تومان

قیمت ایجاد اتصال فیبر نوری به روش فیوژن Fusion در شرایط عادی بیشتر از 50 Core(به ازای هر Core)

1,200,000 تومان

قیمت ایجاد اتصال فیبر نوری به روش فیوژن Fusion در شرایط عادی کمتر از 50 Core(به ازای هر Core)

1,500,000 تومان

قیمت ایجاد اتصال فیبر نوری به روش فیوژن Fusion در زیرزمین و یا ارتفاع بیشتر از 50 Core(به ازای هر Core)

3,000,000 تومان

قیمت ایجاد اتصال فیبر نوری به روش فیوژن Fusion در شرایط عادی کمتر از 50 core(به ازای هر Core)

1,500,000 تومان

قیمت نصب کامل پچ پنل فیبر نوری 6 پورت داپلکس(هر عدد)

3,000,000 تومان

قیمت نصب کامل پچ پنل فیبر نوری 12 پورت داپلکس(هر عدد)

5,500,000 تومان

متوسط قیمت400,000 تومانکمینه قیمت400,000 تومانبیشینه قیمت1,500,000 تومان

آنچه درباره سیم کشی فیبر نوری خواهید خواند

  • سیم کشی فیبر نوری
  • فیبر نوری چیست؟
  • سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان بر عهده چه کسی است؟
  • در زمان نصب فیبر نوری به چه مواردی باید دقت شود؟
  • اجرای فیبر نوری به چند روش انجام می شود؟
  • هزینه سیم کشی فیبر نوری به چه مواردی وابسته است؟
  • خدمات سیم کشی فیبر نوری را به متخصصین هوم سرویز بسپارید

سیم کشی فیبر نوری

سیم کشی فیبر نوری امروزه با استفاده از انواع کابل فیبر نوری از که از رشته های پلاستیکی و شیشه ای تشکیل شده است انجام می می شود. اما سیم کشی فیبر نوری مستلزم رعایت استانداردهای خاصی است. از این رو سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان کار راحتی نیست. در ادامه به معرفی انواع کابل کشی فیبر نوری، نحوه سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان و عوامل موثر بر هزینه کابل کشی فیبر نوری می پردازیم.

فیبر نوری چیست؟

کابل فیبر نوری از رشته های بسیار نازک شیشه ای تشکیل شده است. ضخامت رشته های داخل فیبر نوری بسیار باریک و در حد تار موی انسان است. در سیم کشی فیبر نوری انتقال سیگنال به واسطه امواج نوری منتقل می شوند از این رو سرعت انتقال سیگنال در این روش بسیار بالاست و قایب مقایسه با روش های سنتی مانند سیم کشی تلفن نیست! زیرا که این کابل ها در در فواصل طولانی نویز نخواهند داشت و وزن کمی دارند و منطعف هستند.

سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان بر عهده چه کسی است؟

برای بسیاری از کاربران پیش آمده که جهت استفاده از فیبر نوری با مشکلات سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان مواجه شوند. زیرا که نصب فیبر نوری تنها تا درب منزل توسط مخابرات انجام می شود. لذا برای درخواست سیم کشی فیبر نوری یا هزینه های مضاعفی باید پرداخت کنید و یا خودتان کابل فیبر نوری را خریداری کنید و به نیروهای متخصص بسپارید تا این کار را برایتان انجام دهند.

در زمان نصب فیبر نوری به چه مواردی باید دقت شود؟

در زمان سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان باید به استاندارد کابل کشی فیبر نوری مخابراتی دقت شود تا نتیجه نهایی مثمرثمر واقع شود. در ادامه به مهم ترین مواردی که در زمان نصب فیبر نوری باید دقت شود می پردازیم.

· باید به محدوده شعاع خم کابل فیبر نوری دقت شود

انواع کابل فیبر نوری دارای یک شعاع مخصوص هستند که نباید از این شعاع عبور کرد. زیرا ممکن است این کابل ها دچار شکستگی شوند. در صورت شکستگی الیاف داخلی روی انتقال و سرعت آن تاثیر منفی می گذارد.

· دمای کابل نباید از مقدار تعیین شده بیشتر شود

این کابل ها حساس هستند از این رو اگر در مکان هایی نصب شوند که دمای آن بسیار بالا باشد و یا در شرایط مطلوبی نباشد، ممکن است عملکرد کابل افت کند.

· نصب کابل فیبر نوری نباید در شرایط تحت فشار انجام شود

در هنگام سیم کشی فیبر نوری باید دقت کنید مکان هایی که برای نصب انتخاب می کنید موجب فشار اضافی روی این کابل ها نشود. زیرا هر نوع فشار اضافی موجب خمیده شدن الیاف داخلی آن و افت عملکرد آنها خواهد شد.

· در زمان نصب کابل فیبر نوری از پیچاندن آن خودداری کنید

کابل فیبر نوری نباید زیاد پیچانده شوند. زیرا این پیچش سبب فشار بر کابل شده و ممکن است موجب آسیب به کابل شود. از این رو پیشنهاد می شود آن را با قرقره جمع کنید. در صورت عدم وجود قرقره بهتر است آن را به شکل 8 انگلیسی جمع کنید.

اجرای فیبر نوری به چند روش انجام می شود؟

برای کابل کشی فیبر نوری باید بستر و شرایط مناسبی فراهم شود به طور کل از یکی از سه روش زیر برای سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان استفاده می شود.

· سیم کشی فیبر نوری روکار

بر اساس استاندارد کابل کشی فیبر نوری مخابراتی باید از داکت یا ترانک استفاده شود. در این روش باید دقت شود که این داکت ها در مجاورت وسایل گرمایشی یا سرمایشی نباشد. در این روش باید حتما از کابل متناسب استفاده شود که تحمل فشار و خمیدگی را داشته باشند.

· نصب فیبر نوری داخل سقف یا دیوار

اگر مایل به نصب کابل فیبر نوری در سقف یا دیوار هستید باید دقت شوید تا این ها کابل ها روی سقف رها نشوند و باید فضای کافی برای خم های کابل در نظر گرفته شود.

· سیم کشی فیبر نوری از کف

در مواقعی که مایلید در کف ساختمان اقدام به کابل کشی فیبر نوری کنید باید دقت کنید که این مسیر باید در زیر لایه ای از بتن یا سایر کف های کاذب قرار بگیرند. البته این روش کاملا به نوع سازه بستگی دارد. مطمعنا محل هایی که رفت و آمد زیادی در آن محل صورت می گیرد مناسب اجرای فیبر نوری نیست. به طور کل پیشنهاد می شود در کف از میکرو داکت استفاده شود تا سلامت کابل های نوری فراهم شود. البته میکرو داکت ها نباید به هیچ عنوان پیچ خورده شوند. همچنین بتن روی این داکت ها نباید ضخامت بالایی داشته باشد.

· کابل کشی فیبر نوری هوایی

در محل هایی که امکان اجرای کابل فیبر نوری از کف وجود ندارد، از کابل های هوایی استفاده می شود. در مواردی که برای افراد هزینه سیم کشی فیبر نوری در اولویت است این روش از نصب کابل فیبر نوری را انتخاب می کنند. زیرا در این روش از امکانات و زیر ساخت هایی استفاده می شود که اغلب در ساختمان ها تعبیه شده است و به این ترتیب هزینه سیم کشی اینترنت فیبر نوری کمتر می شود.

هزینه سیم کشی فیبر نوری به چه مواردی وابسته است؟

هزینه سیم کشی فیبر نوری به موارد متعددی وابسته است و نمی توان مبلغ ثابتی را به عنوان هزینه سیم کشی اینترنت فیبر نوری اختصاص داد. در ادامه به معرفی مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر هزینه فیبر نوری می پرداریم.

· هزینه سیم کشی فیبر نوری بر اساس تجهیزات مورد نیاز و انواع کابل فیبر نوری

طبعا نوع کابل فیبر نوری مورد نیاز و تجهیزات مورد نیاز برای نصب فیبر نوری بر هزینه سیم کشی فیبر نوری تاثیر دارد.

· متراژ فضا بر هزینه سیم شی فیبر نوری تاثیر دارد

هر چه فضا بیشتر باشد به متراژ کابل بیشتری و تجهیزات بیشتری نیاز خواهید داشت و همه این موارد هزینه کابل کشی فیبر نوری را بالا می برد.

· روش نصب بر هزینه کابل کشی فیبر نوری تاثیر دارد

همانطور که پیش تر گفته شد روش های مختلفی برای اجرای فیبر نوری به کار برده می شود. هر کدام از این روش ها به ازای هر متر قیمت متنوعی دارند. کمترین هزینه کابل کشی فیبر نوری به روش هوایی تعلق می گیرد زیرا که تجهیزات کمتری مانند داکت و ترانک نیاز دارد.

خدمات سیم کشی فیبر نوری را به متخصصین هوم سرویز بسپارید

بخش مهمی از کیفیت نهایی سیم کشی فیبر نوری به مهارت اجرا کنندگان آن و رعایت استاندارد کابل کشی فیبر نوری مرتبط است. به عبارت دیگر در صورتی که از بهترین برند فیبر نوری هم استفاده کنید ولی اجرا کنندگان مهارت کافی در این زمینه را نداشته باشند نتیجه نهایی قابل قبولی را مشاهده نخواهید کرد.

در صورتی که افرادی ماهر در این زمنیه نیاز دارید تنها کافیست اقدام به ثبت درخواست رایگان در سامانه هوم سرویز کنید. با درج شماره تماس، متخصصین کابل کشی فیبر نوری هوم سرویز جهت مشاوره رایگان و اعلام محدوده هزینه سیم کشی فیبر نوری با شما تماس گرفته و اطلاعات کافی را در اختیارتان قرار خواهند داد و در روز و ساعت مد نظر در محل حاضر می شوند.

همیار شماییم تا پایان سرویس...

خدمات قابل ارائه در سرویس سیم کشی فیبر نوری

طراحی و نصب شبکه فیبر نوری

سیم کشی فیبر نوری روکار

نصب فیبر نوری داخل ساختمان از سقف یا دیوار

کابل کشی زمینی فیبر نوری از کف

کابل کشی فیبر نوری هوایی

فیوژن فیبر نوری

مفصل بندی فیبر نوری

انجام تست و عیب یابی فیبر نوری

نصب و راه اندازی FTTH

نظرات کاربران

profile picture
شاهین مشتاق

تردیدی ندارم که آقای آرمان‌وفا در کارشون بسیار خوب هستند و حتما در آینده باز هم به هوم سرویز مراجعه خواهم کرد.

profile picture
حسین باغبانی

دستشان درد نکنه عالی بود.امتیاز 20 به ایشان می دهم.

profile picture
بیتا قربان زاده

خیلی زحمت کشیدند امتیاز 5 به ایشان می دهم.

profile picture
مجید محمدی

واقعا کارشان عالی بود ممنونم دستشان درد نکند

شرایط سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان

تهیه لوازم، قطعات در خصوص سیم کشی فیبر نوری پس از مشورت با مشتری انجام می شود و همیار موظف می باشد مشاوره لازم را به مشتری ارایه نماید و در صورت تایید مشتری سیم کشی فیبر نوری را انجام دهد.

همیار موظف است ابتدا نیاز مشتری را بررسی نماید و پس از مشورت با مشتری نسبت به سیم کشی فیبر نوری اقدام نماید. به همین ترتیب مشتری نیز پس از انجام سیم کشی فیبر نوری می بایست وضعیت را بررسی نماید. چنانچه سیم کشی فیبر نوری دارای عیب یا خرابی باشد بلافاصله به همیار اطلاع رسانی نماید.

سیم کشی فیبر نوری انجام شده توسط همیار شامل یک هفته گارانتی همیاران می باشد و در صورت بروز خرابی همیاران می بایست نسبت به رفع مشکل اقدام نماید.

هزینه دقیق سیم کشی فیبر نوری پس از بررسی همیار متخصص به مشتریان اعلام خواهد شد، لذا همیاران بر اساس توضیحات مشتری، برآورد اولیه هزینه را به صورت تلفنی به مشتریان ارایه داده و پس از بررسی میدانی قیمت دقیق سیم کشی فیبر نوری را به مشتریان ارائه می نماید. همیار بدون هماهنگی با مشتری مجوز سیم کشی فیبر نوری را نخواهد داشت.

همیاران هوم سرویز احراز هویت و صلاحیت شده و دارای مدارک فنی معتبر می باشند و همچنین تضامین و قرارداد مستقلی از ایشان نزد هوم سرویز وجود دارد، ولیکن در حین سپردن خدمات مورد نظر شما به همیاران حتما نظرات و تجربیات سایر مشتریان از خدمات اخذ شده از همیار را ملاک انتخاب و تایید همیار قرار دهید.

از ارتباط مستقیم و بدون هماهنگی با همیاران خودداری کنید.

خدمات مرتبط

modem-router-repair
تعمیر مودم و روتر
قیمت از 300,000 الی 600,000 تومان
computer-repair
تعمیر کامپیوتر
قیمت از 500,000 الی 1,000,000 تومان
network-support
پشتیبانی شبکه
قیمت از 5,000,000 الی 5,000,000 تومان
server-installation
نصب و راه اندازی سرور
قیمت از 101,000 الی 1,500,000 تومان