قیمت نصب یو پی اس در زمستان 1403 چقدر است؟
عنوان | قیمت |
---|---|
قیمت نصب و راه اندازی اولیه ups | 800,000 الی 5,000,000 تومان |
قیمت حداقل دستمزد و کارشناسی | 600,000 تومان |
آنچه درباره نصب یو پی اس خواهید خواند
- راهنمای نصب یو پی اس UPS
- طریقه نصب یو پی اس چگونه است؟
- مواردی که در هنگام راه اندازی یو پی اس باید رعایت شوند
- نقشه نصب یو پی اس شامل چه مواردی است؟
- چه وسایلی را می توان به یو پی اس وصل نمود؟
- به طور کلی برای تجهیزات زیر نیاز به راه اندازی یو پی است
- هزینه نصب یو پی اس به چه مواردی بستگی دارد؟
- خدمات نصب و راه اندازی یو پی اس خانگی و صنعتی را به متخصصین هوم سرویز بسپارید
راهنمای نصب یو پی اس UPS
خدمات نصب یو پی اس برای تامین برق مورد نیاز تاسیسات خانگی یا صنعتی در زمان قطعی برق استفاده می شود. دستگاه ups در واقع یک منبع تغذیه می باشد که به صورت مداوم و بدون قطعی، برق مصرفی سیستمهای برقی را تامین می کند. راه اندازی یو پی اس قابل اجرا در ساختمانهای مسکونی و تجاری است. خدمات نصب یو پی اس مجموعه اقداماتی است که در هنگام تجهیز کردن ساختمان و یا پس از ساخت توسط متخصصین در این زمینه ارائه می شود. در ساختمان های مسکونی در مواردی مانند نصب UPSکرکره برقی، نصب UPSدوربین و نصب یو پی اس آسانسور کاربرد دارد. با توجه به ارتباط مستقیم دستگاه یو پی اس با برق باید این خدمات UPS توسط افراد ماهر و آموزش دیده انجام شود.
در ادامه توضیحاتی در ارتباط با طریقه نصب یو پی اس و عوامل موثر بر هزینه راه اندازی یو پی اس می پردازیم.
طریقه نصب یو پی اس چگونه است؟
خدمات سیم کشی در هنگام نصب UPS باید توسط برقکار ماهر انجام شود. زیرا هر گونه ایراد در این مرحله از نصب منجر آسیب رسیدن به دستگاه خواهد شد. به این ترتیب تاکید می شود که سیم کشی های خروجی نباید هیچ اشتراکی با برق شهری داشته باشند. همچنین مواردی نیز مانند نصب باتری یو پی اس باید توسط متخصصین انجام شود. پس از نصب باتری UPS و اتصال به برق شهری دستگاه در حالت بای پس قرار می گیرد. سپس مصرف کننده ها به دستگاه وصل می شوند و میزان بار مصرفی روی دستگاه نمایش داده می شوند.
اگر تا این مرحله درست پیش رفته باشید با نگه داشتن کلید ON دستگاه شروع به کار می کند.
مواردی که در هنگام راه اندازی یو پی اس باید رعایت شوند
- در مرحله اول برای نصب یو پی اس باید مراقب باشید که هیچ گونه ضربه و فشار اضافی به دستگاه وارد نشود.
- محل مورد نظر برای نصب ups باید کاملا مقاوم باشد تا بتوان وزن دستگاه را تحمل کند.
- همچنین باید فضای کافی برای نصب باتری یو پی اس در دسترس باشد تا طول عمر باتری زیاد شود.
- محل نصب باید کاملا خشک بوده و نباید در معرض گرما و تابش مستقیم نور خورشید باشد. همچنین کابل ها و در نحوه سیم کشی یو پی اس هم باید با دقت انجام شود.
- در هنگام نصب باتری یو پی اس نباید هیچ فاز و نول مشترکی در خروجی یا ورودی باقی بماند. از این رو نصب باطری ups باید توسط نصاب upsماهر انجام شود تا از بروز حوادث غیر مترقبه ای مانند آتش سوزی، برق گرفتگی و با ایراد در باتری ups پیش نیاید.
- در صورتی که دستگاه نویز دارد از سیم ارت برای انتقال نویزها به زمین استفاده می شود.
- نباید در هنگام راه اندازی یو پی اس از محافظ استفاده شود و استفاده از یک سه راهی معمولی کفایت می کند.
- نوع اتصالات یو پی اس مورد نیاز و کابلهای ups و فیوزهای حفاظتی مورد استفاده در هنگام راه اندازی ups باید کاملا استاندارد باشند و مناسب دستگاه مورد نظر تهیه شوند.
نقشه نصب یو پی اس شامل چه مواردی است؟
در نقشه نصب یو پی اس، طریقه نصب باتری یو پی اس و نحوه سیم کشی یو پی اس و نحوه اتصال دستگاه ها به ups و نحوه راه اندازی یو پی اس توضیح داده می شود که از اهمیت بالایی برخوردار است. بسیاری از افراد برای راه اندازی یو پی اس در مکان های کوچک مانند ساختمان های مسکونی و شرکت های کوچک بر اساس نقشه نصب یو پی اس عمل می کنند. ولی برای راه اندازی UPS برای مکان های بزرگتر حتما باید از متخصصین در این زمینه کمک گرفته شود.
چه وسایلی را می توان به یو پی اس وصل نمود؟
موارد استفاده UPS در سه دسته کلی خانگی، اداری و تجاری و صنعتی می باشد. دستگاه یو پی اس اغلب برای استفاده در تجهیزات مختلفی پیشنهاد می شود. مواردی مانند نصب یو پی اس آسانسور و نصب UPSبرای کرکره برقی و نصب یو پی اس دوربین مداربسته بیشتر تقاضا می شود. اما در این بین تجهیزاتی هستند که نمی توان به صورت متداول آنها را به این تجهیزات متصل نمود. مواردی مانند لامپ های فلوئورسنت، موتورها و پرینترهای لیزری. زیرا این تجهیزات در هنگام روشن شدن نیاز به جریان زیادی دارند و به این ترتیب جریان زیادی را از منبع تغذیه یو پی اس دریافت می کنند و دستگاه دچار اضافه بار می شود. این اتفاق موجب کاهش ولتاژ خروجی شده و موجب آسیب رسیدن به دستگاه می شود.
به طور کلی برای تجهیزات زیر نیاز به راه اندازی یو پی است
- نصب، راه اندازی UPS برای سیستمهای کامپیوتری
- یو پی اس ATM و دستگاههای خودپرداز بانکی
- نصب UPS آسانسور
- نصبUPS دوربین مداربسته
- نصب یو پی اس برای شبکه های کامپیوتری
- نصب یو پی اس کرکره برقی ...
هزینه نصب یو پی اس به چه مواردی بستگی دارد؟
قیمت نصب و راه اندازی یو پی اس به موارد متعددی وابسته است. البته نمی توان مبلغ ثابتی را به عنوان هزینه راه اندازی یو پی اس در نظر گرفت. به طور کلی موارد زیر بیشترین تاثیر را بر هزینه نصب UPS دارند.
· قیمت یو پی اس
اساسی ترین بخش مربوط به هزینه راه اندازی یو پی اس مربوط به برند UPS و همچنین توان آن دارد. هر کدام از آنها دارای ویژگی های فنی، کیفیت و طول عمر متفاوتی هستند که در نتیجه موجب قیمت های متفاوتی دارند. طبعا بر اساس محل نصب و نوع تجهیزاتی که به UPS متصل می شوند، انواع متفاوتی از آنها پیشنهاد می شود.
· قیمت نصب تجهیزات
کارشناسی فضای مورد نظر و همچنین نحوه سیم کشی یو پی اس از مواردی است که بر هزینه راه اندازی یو پی اس تاثیر می گذارد.
تعرفه نصب UPS بر اساس دستگاه های مورد نیاز
تعرفه نصب UPS همچنین بر اساس اینکه چه دستگاه هایی برای تامین انرژی به آن نصب می شوند و البته میزان اهمیت این دستگاه ها و نوع برق ورودی سه فاز یا تک فاز بودن تغییر می کنند. به طورمثال هزینه نصب UPSبرای کرکره برقی با هزینه نصب یو پی اس آسانسور یکسان نخواهد بود. در صورت نیاز به اطلاع از قیمت نصب ups تنها کافیست با متخصصین هوم سرویز تماس بگیرید.
خدمات نصب و راه اندازی یو پی اس خانگی و صنعتی را به متخصصین هوم سرویز بسپارید
جهت نیاز به خدمات نصب ups می توانید به صورت رایگان در سامانه هوم سرویز ثبت درخواست نمایید. با ثبت درخواست و درج شماره تماس و آدرس متخصصین ما جهت مشاوره رایگان و اعلام هزینه نصب و راه اندازی یو پی اس با شما تماس گرفته و توضیحات لازم را در اختیارتان قرار خواهند داد.
همیار شماییم تا پایان سرویس..
هوم سرویز به عنوان بزرگترین پلتفرم خدمات در محل در کشور علاوه بر سرویس نصب یو پی اس و همچنین ارایه خدمات نصب و راه اندازی دستگاه ups خانگی و صنعتی نزدیک من، خدمات دیگری نیز در بخش خدمات خدمات شبکه و سرور ارائه می دهد که شامل بررسی و رفع علت قطعی اینترنت و خرابی مودم, کابل کشی شبکه پسیو و داکت کشی شبکه , نصب و راه اندازی شبکه بیسیم ( وایرلس)، کابلی و ترکیبی, خدمات شبکه کامپیوتری, خدمات پشتیبانی شبکه حضوری, تعمیرات شبکه وایرلس, راه اندازی سرور خانگی, تعمیر یو پی اس صنعتی, راه اندازی مرکز تلفنی VOIP, طراحی و نصب شبکه فیبر نوری, راه اندازی سیستم های نظارتی برای تامین امنیت شبکه می باشد. همیاران هوم سرویز تمام تلاش خود را به منظور رقم زدن تجربه ای خوب برای شما در سرویس های رایانه و تکنولوژی را خواهند داشت.
همیار شماییم تا پایان سرویس...
خدمات قابل ارائه در سرویس نصب یو پی اس
نصب و راه اندازی دستگاه ups خانگی و صنعتی
نصب UPS برای سیستم های کامپیوتری
نصب یو پی اس برای آسانسور ، پله برقی و نصب یو پی اس کرکره برقی
راه اندازی UPS دوربین مداربسته
خدمات نگهداری و سرویس ups
تعمیر یو پی اس UPS و تعویض باتری یو پی اس
نظرات کاربران
شرایط نصب باتری یو پی اس خانگی و صنعتی
تهیه لوازم، قطعات و نرم افزارها در خصوص راه اندازی یو پی اس پس از مشورت با مشتری انجام می شود و همیار موظف می باشد مشاوره لازم را به مشتری ارایه نماید و در صورت تایید مشتری راه اندازی ups را انجام دهد.
همیار موظف است بلافاصله پس از حضور در محل مشتری وضعیت محیط را بررسی نماید و پس از مشورت با مشتری نسبت به نصب و راه اندازی یو پی اس اقدام نماید. به همین ترتیب مشتری نیز پس از راه اندازی می بایست وضعیت را بررسی نماید. چنانچه خدمات راه اندازی یو پی اس و نحوه عملکرد آن دارای عیب یا خرابی باشد بلافاصله به همیار اطلاع رسانی نماید.
نصب و راه اندازی ups انجام شده توسط همیار شامل یک هفته گارانتی همیاران می باشد و در صورت بروز خرابی همیاران می بایست نسبت به رفع مشکل اقدام نماید.
هزینه دقیق راه اندازی یو پی اس پس از بررسی همیار متخصص به مشتریان اعلام خواهد شد، لذا همیاران بر اساس توضیحات مشتری، برآورد اولیه هزینه را به صورت تلفنی به مشتریان ارایه داده و پس از بررسی میدانی قیمت دقیق راه اندازی یو پی اس را به مشتریان ارائه نماید. پس از تایید مشتری نسبت به نصب و راه اندازی و یا انصراف از آن اقدام خواهد شد. همیار بدون هماهنگی با مشتری مجوز راه اندازی یو پی اس را نخواهد داشت.
همیاران هوم سرویز احراز هویت و صلاحیت شده و دارای مدارک فنی معتبر می باشند و همچنین تضامین و قرارداد مستقلی از ایشان نزد هوم سرویز وجود دارد، ولیکن در حین سپردن خدمات مورد نظر شما به همیاران حتما نظرات و تجربیات سایر مشتریان از خدمات اخذ شده از همیار را ملاک انتخاب و تایید همیار قرار دهید.
از ارتباط مستقیم و بدون هماهنگی با همیاران خودداری کنید.