دیالیز در منزل

دیالیز در منزل

از 1195 نظر
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف

قیمت دیالیز در منزل در زمستان 1403 چقدر است؟

عنوانقیمت

قیمت اجاره دستگاه دیالیز به مدت یک ماه(بدون خدمات پرستاری)

6,000,000 تومان

قیمت همودیالیز در منزل(پرستار به همراه موارد مصرفی)

2,700,000 تومان

متوسط قیمت1,000,000 تومانکمینه قیمت1,000,000 تومانبیشینه قیمت24,000,000 تومان

آنچه درباره دیالیز در منزل خواهید خواند

  • ​دیالیز در منزل
  • دیالیز چیست و برای کدام دسته از بیماران تجویز می شود؟
  • روش انجام دیالیز در منزل
  • همودیالیز در خانه به چند روش انجام می شود؟
  • انواع همودیالیز در خانه
  • نحوه انجام دیالیز در منزل هوم سرویز چگونه است؟
  • در زمان دیالیز در منزل چه آزمایش هایی انجام می شود؟
  • دیالیز در منزل نیاز به حضور پزشک دارد؟
  • زمان انجام دیالیز در خانه چقدر طول می کشد؟
  • برای انجام دیالیز در منزل به چه تجهیزاتی مورد نیاز است؟
  • مزایای دیالیز در منزل
  • دیالیز در منزل چه عوارضی دارد؟
  • برای کم کردن عوارض دیالیز در منزل چه مراقبت هایی باید انجام شوند؟
  • برای دیالیز در خانه از چه موسساتی باید کمک گرفت؟
  • آیا دیالیز در منزل هوم سرویز تحت پوشش بیمه انجام می شود؟
  • هزینه دیالیز در منزل به چه مواردی وابسته است؟
  • خدمات دیالیز در منزل هوم سرویز

دیالیز در منزل

کلیه ها وظیفه خارج کردن مایعات اضافی بدن و همچنین تصفیه سموم موجود در خون را دارند. ممکن است به هر دلیلی مانند نارسایی کلیوی، این اندام های حیاتی نتوانند وظایف خود را انجام دهند. زمانی انجام دیالیز تجویز می شود که فرد حدود 85 تا 90 درصد از عملکرد کلیه های خود را از دست داده باشد. به این ترتیب تنها راه استفاده از خدمات دیالیز در منزل یا دیالیز در مراکز درمانی است. متاسفانه اگر این مواد مضر به وسیله انواع دیالیز از بدن خارج نشوند ممکن است اتفاقات بسیار خطرناک و حتی کشنده ای به وقوع بپیوندند.

اغلب بیماران کلیوی حجم مواد زائد بدنشان مانند اوره و کراتینین زیاد می شود. پزشکان مواد شیمیایی مختلفی را در خون آزمایش و اندازه گیری می کنند تا زمان انجام دیالیز را مشخص کنند. با توجه به شرایط آلودگی بیمارستان ها در کرونا و همچنین امکان انتقال انواع بیماری های عفونی در بیمارستان ها، خدمات انجام دیالیز در منزل بیشتر مورد توجه بیماران کلیوی قرار گرفته است. در ادامه به معرفی انجام همودیالیز در منزل و عوامل موثر بر هزینه دیالیز در منزل می پردازیم.

دیالیز چیست و برای کدام دسته از بیماران تجویز می شود؟

با از کار افتادن کلیه ها، دیالیز در منزل به صورت خارجی عمل تصفیه خون را انجام می دهد و بدن را متعادل نگه می دارد. دیالیز در منزل موجب حذف مواد زائد، نمک و آب اضافی بدن می شود و از تجمع آن در بدن جلوگیری می کند. همچنین انجام دیالیز موجب حفظ سطح مناسب پتاسیم، سدیم و بی کربنات در منزل می شود و از افزایش فشار خون جلوگیری می کند.

نوروپاتی محیطی، حالت تهوع، استفراغ، کم شدن اشتها، کم شدن محسوس ادرار، خستگی و ضعف زیاد، درد در قفسه سینه، تنگی نفس و ورم کردن دست و پا ها همه نشانه هایی از نیاز به دیالیز در خانه است. خوشبختانه بسیاری از نارسایی های کلیوی بعد از انجام روند درمان بهبود پیدا می کنند و برای مدت کوتاهی نیاز به دریافت خدمات دیالیز در منزل است. در مواردی نیز که نارسایی های کلیوی شدید هستند باید این اقدامات انجام شود تا زمانی که بیمار یک کلیه جدید پیوند بزند.

روش انجام دیالیز در منزل

در معرفی انواع دیالیز می توان به دو نوع همودیالیز و دیالیز صفاقی اشاره نمود. در ادامه به اختصار در مورد هرکدام و طریقه انجام دیالیز توضیحاتی را ارائه خواهیم نمود.

· انجام همودیالیز در منزل

در حین انجام همودیالیز در منزل یا مراکز درمانی خون از بدن بیمار وارد دستگاه دیالیز می شود. اجزای دستگاه دیالیز شامل فیلتر که غشای دیالیز نام دارد می باشد. این نوع دیالیز بهترین راه درمان است. در این روش مقدار خون خارج شده از بدن تصفیه شده و با استفاده از دستگاه دیالیز از طریق شریان به بدن بر می گردد. متاسفانه اکثر راه های درمان در کنار مزایا ممکن است در موارد نادری نیز موجب بروز خطرات و مشکلاتی شوند . تعدادی از معایب همودیالیز کاهش فشار خون، امکان ایجاد عفونت خون، اسپاسم عضلات، کم خونی، بروز مشکلات خوابی، بالا رفتن میزان پتاسیم در خون و در خطرناک ترین حالت، ممکن است موجب ایست قلبی شود.

· انجام دیالیز صفاقی در منزل

در این روش پزشک متخصص یک کاتتر دیالیز صفاقی را در بدن بیمار قرار می دهد. به این ترتیب از بافت های خود بدن به عنوان فیلتر استفاده می شود. لوله پلاستیکی از طریق دیواره شکم وارد حفره شکمی می شود. سپس مایعات مخصوصی از این طریق به حفره شکمی وارد شوند و موجب شستشوی اطراف روده و خروج مواد زائد از بدن بیمار خواهند شد. انجام دیالیز صفاقی نیز ممکن است موجب عوارضی مانند التهاب صفاق، افزایش وزن بیمار، تب ناشی از عفونت و درد شکم شود.

همودیالیز در خانه به چند روش انجام می شود؟

امروزه برای آسایش و راحتی بیمار و اطرافیان ترجیح می دهند خدمات دیالیز در منزل را دریافت کنند. بدین ترتیب بدون کم ترین اختلال در زندگی روزمره می توانند درمان خود را دنبال کنند. با توجه به شلوغی شهرهای بزرگ و تعداد افرادی که همه روزه در صف های استفاده از دستگاه دیالیز قرار می گیرند. همیشه باید ساعاتی را در ترافیک برای رسیدن به مراکز انجام دیالیز در مرکز دیالیز اختصاص دهند.

با توجه به اینکه در بیماران مختلف چندین مرتبه در هفته را باید به انجام همو دیالیز اختصاص داد. به همین ترتیب زمانهای رفت و آمد و مدت زمان انجام دیالیز در هر بار مراجعه به مراکز انجام دیالیز زیاد خواهد بود. همچنین ممکن است به علت حجم بالای مراجعه کننده تمام موارد بهداشتی به صورت کامل رعایت نشود و موجب انتقال بیماریهای خونی نظیر هپاتیت شود.

انواع همودیالیز در خانه

انواع همودیالیز به چند روش در خانه انجام می شود. به این ترتیب که با استفاده از دستگاه همودیالیز در منزل می توان به روش های زیر زمان های دیالیز را تعیین نمود.

· همودیالیز خانگی معمولی

این خدمات به طور معمول سه بار در هفته و در هر بار حدود چهارساعت طول می کشد.

· همودیالیز خانگی کوتاه مدت

به طور معمول در این نوع دیالیز در خانه بین 5 تا 7 بار در هفته به وسیله دستگاه دیالیز در خانه انجام می شود و حدود 2 ساعت زمان می برد.

· همودیالیز شبانه

این نوع درمان آهسته و طولانی مدت است و شبانه در زمان خواب بیمار انجام می شود. همودیالیز شبانه به طور معمول 6 بار در هفته و یا وابسته به مایعات مصرفی بیمار یک روز در میان انجام می شود. البته انجام همودیالیز خانگی دارای شرایط خاصی است و باید توسط افراد مجرب و دستگاه دیالیز مجهز انجام شود تا نتایج خوبی در پی داشته باشد.

نحوه انجام دیالیز در منزل هوم سرویز چگونه است؟

با پیشرفت تکنولوژی خدمات درمانی در منزل گسترش بالایی پیدا کرده است. خدماتی مانند سونوگرافی در منزل، اکوی قلب در خانه و همودیالیز در خانه پیشرفت چشم گیری داشته است.

· ثبت درخواست رایگان

با ثبت درخواست رایگان متخصصین ما جهت مشاوره رایگان اعلام تعرفه دیالیز در منزل و نحوه ارائه خدمات با شما تماس گرفته و توضیحات لازم را در اختیارتان قرار خواهند داد.

· حضور متخصصین در محل با دستگاه دیالیز

پس از هماهنگی های نهایی متخصصین جهت ارائه خدمات در محل حاضر شده و دیالیز در خانه را انجام می دهند.

· بررسی حال عمومی فرد توسط متخصصین قبل از دیالیز

گرفتن شرح حال کامل از بیمار و انجام آزمایشات لازم قبل از دیالیز به این ترتیب حال عمومی بیمار مشخص می شود. تمامی این خدمات توسط پرستاران مجرب انجام می شود.

· اتمام دیالیز و جداسازی دستگاه

پس از بررسی شاخص های لازم و بررسی مواردی مانند کمی خونی پس از دیالیز، دستگاه را جدا کرده و بر اساس استانداردهای لازم دستگاه را ضدعفونی و استریل می کنند.

در زمان دیالیز در منزل چه آزمایش هایی انجام می شود؟

در هنگام دیالیز در منزل باید نمونه گیری در منزل نیز برای اندازه گیری سطح اوره خون انجام شود. به این ترتیب مشخص می شود که دفعات انجام دیالیز در خانه کافی است و بیمار دفع پروتئین نداشته باشد.

دیالیز در منزل نیاز به حضور پزشک دارد؟

به طور معمول برای همودیالیز در منزل نیازی به حضور پزشک متخصص نیست. این اقدامات توسط تکنسین های حرفه ای و پرستاران در منزل انجام می شود. اما در مواردی نیاز به ویزیت پزشک در خانه در کنار خدمات دیالیز در منزل دارید می توانید از خدمات تخصصی هوم سرویز بهره مند شوید.

زمان انجام دیالیز در خانه چقدر طول می کشد؟

زمان انجام دیالیز در منزل یا بیمارستان به موارد متعددی وابسته است که در ادامه اشاره می کنیم:

  • درصد کارکرد کلیه ها
  • درصد دریافت مایع بین جلسات دیالیز توسط بیمار
  • درصد وجود سموم در بدن بیمار
  • سن بیمار و ...

با توجه به موارد فوق و تعدادی موارد دیگر که کمی تخصصی تر هستند همودیالیز در منرل حدود 4 ساعت طول می کشد و در کمترین حالت باید سه بار در هفته بیماران باید دیالیز شوند. البته در زمانی که از دیالیز با شار بالا انجام شود زمان دیالیز در خانه کمتر می شود.

برای انجام دیالیز در منزل به چه تجهیزاتی مورد نیاز است؟

دستگاه دیالیز در منزل کاربرد آسانی دارد و ضد عفونی کردن این تجهیزات به طبع آسان تر است. از جمله تجهیزاتی که برای دیالیز در منزل نیاز است می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کوزه های پلاستیکی (برای مخلوط کردن محلول دیالیز)
  • سوزن های فیستول (دسترسی سریع و ایمن به عروق برای شروع درمان)
  • سوند خون (جهت تبادل املاح)
  • کنسانتره (حذف مواد زائد)
  • دستگاه تصفیه آب مخصوص (آب مورد نیاز برای دیالیز خون باید کاملا خالص باشد)
  • صندلی دیالیز برقی (برای ایجاد شرایط بهتر بیمار در طول دیالیز در منزل تا دچار گرفتگی عضلات نشود)
  • محافظ مبدل (برای جلوگیری از آلوده شدن دستگاه به بیماری های خونی بیمار و جلوگیری از انتقال به سایر بیماران)

مزایای دیالیز در منزل

اگر بخواهیم هزینه رفت آمد و هدر رفت یک روز کاری را در افراد شاغل در نظر بگیریم . هزینه انجام دیالیز در مرکز دیالیز بسیار بیشتر خواهد شد. مورد بعدی آرامش فرد بیمار است. محیط بیمارستان در بهترین حالت ممکن برای فرد ایجاد نا امنی می کند. به همین ترتیب استفاده از خدمات دیالیز در محل آرامش روحی افراد بیمار را در پی دارد. همچنین با توجه به حضور پزشک معالج مخصوص، نحوه دیالیز با کیفیت بالاتر انجام می شود. همچنین موجب سرعت در روند درمان و مدت زمان انجام دیالیز خواهد شد.

دیالیز در منزل چه عوارضی دارد؟

دیالیز در خانه از اقدامات واجب و ضروری افرادی است که به نارسایی کلیوی دچار هستند. تمام این خدمات در در کنار مزایای فراوان و حفظ بقا فرد بیمار عوارضی هم دارد که با رعایت موارد بهداشتی می توان درصد این عوارض را به طور چشم گیری کاهش داد. اولین موردی که ممکن است برای بیماران دیالیزی اتفاق بیوفتد خطر ابتلا به بیماری های عفونی است که در صورتی که دستگاه دیالیز آلوده باشد به سایر افراد منتقل می شود. از این رو با استفاده از دستگاه های مناسب و تجهیزات استریل و کادر حرفه ای می توان از وقوع این اتفاقات جلوگیری نمود. سایر موارد زیر نیز ممکن است در بیماران دیالیزی مشاهده شود

  • کم شدن فشار خون، سرگیجه، حالت تهوع و تاری دید
  • گرفتن عضلات به علت تغییر سطح مایعات بدن
  • خارش پوست به علت تجمع مواد زائد در زیر پوست
  • اختلال خواب
  • احساس سیری کاذب
  • افزایش وزن به علت عدم تحرک و افزایش کالری بعد از انجام دیالیز در منزل
  • کم خونی
  • کاهش یا افزایش بیش از حد کلسیم و ...

برای کم کردن عوارض دیالیز در منزل چه مراقبت هایی باید انجام شوند؟

بیماری های مربوط به قلب و عروق و افت فشار خون به علت از بین رفتن تعادل موارد مغذی در طول دیالیز در خانه ممکن است اتفاق بیوفتد. از این رو کمک گرفتن از یک متخصص تغذیه برای حفظ رژیم غذایی موثر پیشنهاد می شود. برای جلوگیری از بروز عفونت در بدن بیمار باید محل نصب لوله و سوند به طور مرتب بررسی شوند. مصرف مایعات باید بر اساس دستور پزشک به طور دقیق انجام شود. انجام ورزش های متناسب با وضعیت بیمار تا از کاهش یا افزایش وزن محسوس بیمار جلوگیری شود. همچنین باید به طور موثر بیمار مورد چکاپ کامل بدن قرار بگیرد تا بدن بیمار دچار افت مواد مورد نیاز و یا افزایش سموم در بدن نشود.

برای دیالیز در خانه از چه موسساتی باید کمک گرفت؟

ما پیش تر در ارتباط با مزایا و معایت دیالیز در خانه صحبت کردیم. برای استفاده حداکثری از مزایای این خدمات و کاهش معایب خدمات دیالیز در خانه، تنها راه کمک گرفتن از موسسات معتبر و متخصص در این زمینه است. مرکز دیالیز در منزل هوم سرویز دارای متخصصین آقا و خانم مجرب دارای مدارک تایید شده از وزارت بهداشت هستند. همچنین تجهیزات مورد استفاده در موسسه دیالیز در منزل هوم سرویز همگی مجهز بوده و در هر بار استفاده به خوبی استریل شده و از انتقال هر گونه عفونت و بیماری های خوبی جلوگیری می کند.

آیا دیالیز در منزل هوم سرویز تحت پوشش بیمه انجام می شود؟

از آنجایی که بیماران کلیوی باید به صورت مداوم از این خدمات استفاده کنند از این رو اعمال بیمه روی هزینه دیالیز در منزل برای بسیاری از بیماران جزو واجبات است. خوشبختانه در مرکز دیالیز در خانه هوم سرویز می توانید از سقف بیمه خود استفاده کنید. به این ترتیب که با دریافت فاکتور و مراجعه به مراکز بیمه هزینه های اضافی را دریافت کنید. یا اینکه در تماس با متخصصین ما توضیحات لازم را در ارتباط با نحوه تخصیص بیمه روی خدمات را در اختیارتان قرار خواهیم داد.

هزینه دیالیز در منزل به چه مواردی وابسته است؟

هزینه دیالیز در منزل به عوامل مختلفی بستگی دارد. عواملی مانند حضور پزشک مختصص، مدت زمان انجام دیالیز، استفاده از دستگاه دیالیز در منزل پرتابل و البته تعداد دفعات دیالیز در تعیین قیمت دیالیز در منزل موثر خواهند بود. هوم سرویز این اطمینان را به شما می دهند که هزینه دیالیز در منزل هوم سرویز با توجه به تمام مواردی بیان کردیم بسیار منصفانه و مناسب تر خواهد بود.

خدمات دیالیز در منزل هوم سرویز

شرایط انجام دیالیز و مدت زمان انجام دیالیز و البته تعداد دفعات مراجعه بیماران به بیمارستانها، همه و همه از دلایلی هستند که افراد را به دریافت خدمات در منزل سوق می دهند. اغلب افراد دیالیزی با حال وخیم و شرایط فیزیکی نامساعد و بی حالی به این مراکز مراجعه می کنند و اینکه بعد از انجام این خدمات نیاز به استراحت دارند. چه چیزی بهتر از اینکه در محیط خانه به استراحت بپردازند. خدمات دیالیز در منزل هوم سرویز با کادر مجرب و استفاده از بهترین دستگاه دیالیز در منزل آماده خدمات رسانی به همه بیماران محترم در سطح شهر می باشد.

در صورت نیاز به دیالیز فوری و دیالیز اورژانسی نهایت یک ساعت با دریافت خدمات فاصله خواهید داشت.

همیار شماییم تا پایان سرویس...

هوم سرویز به عنوان بزرگترین پلتفرم خدمات در محل در کشور علاوه بر سرویس دیالیز در منزل و همچنین ارایه خدمات دیالیز در منزل با دستگاه پرتابل نزدیک من، خدمات دیگری نیز در بخش خدمات مراقبت و پرستاری ارائه می دهد که شامل کشیدن بخیه زخم در منزل, تزریق سرم در منزل, پانسمان زخم در منزل, سونداژ در منزل, تزریق آمپول و دارو در محل, همراه بیمار در بیمارستان دولتی, پرستاری از سالمند در منزل, پرستار کودک ساعتی, خدمات پرستاری از بیمار در منزل می باشد. همیاران هوم سرویز تمام تلاش خود را به منظور رقم زدن تجربه ای خوب برای شما در سرویس های پزشکی و پرستاری را خواهند داشت.

همیار شماییم تا پایان سرویس...

خدمات قابل ارائه در سرویس دیالیز در منزل

دیالیز در منزل با دستگاه پرتابل

انجام همودیالیز در منزل

دیالیز صفاقی در منزل

همودیالیز در خانه

آموزش لازم به بیماران هنگام دیالیز

مراقبت ویژه از بیمار دیالیزی

نظرات کاربران

profile picture
حسین قائمی
3 ماه پیش |همیار نبض اول

با تشکر فراوان، همه مراحل عالی انجام شد، سپاسگزارم

profile picture
ملیکا مهدی قلی
3 ماه پیش |همیار نبض اول

خیلی اخلاق حرفه ای و خوبی داشتند راضی بودیم

profile picture
رایانا دارابیان

عملکرد خیلی خوبی داشتند راضی بودیم ممنونم.

profile picture
خدیجه کاظم نژاد

کارمان به نحو احسن انجام شد خیلی ممنونم.

شرایط دیالیز صفاقی و همودیالیز در منزل

خدمات دیالیز در محل شامل حضور پزشک متخصص به همراه تجهیزات مورد نیاز در محل مشتری و انجام همودیالیز یا دیالیز صفاقی در محل مشتری می شود.

همیاران هوم سرویز در زمینه خدمات پرستاری و پزشکی از موسسات مراقبت پرستاری و پزشکی مجاز و مورد تائید وزارت بهداشت و دارای مجوز و تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌باشند.

پس از ثبت سرویس همیاران و مشاورین هوم سرویز با شما تماس گرفته و پس از بررسی دقیق نیاز و انتظارات شما، همیار متناسب را به شما پیشنهاد خواهند داد.

با توجه به نیازهای متفاوت مشتری، قیمت بصورت برآوردی ارائه شده است و پس از تماس پشتیبانی با شما قیمت دقیق اعلام خواهد شد.

در صورت نیاز به انجام سایر خدمات و یا شرایط خاص مشتری لطفا پس از تماس همیاران جزئیات شرایط را به ایشان اطلاع رسانی نمایید.

همیاران محترم به هیچ عنوان اجازه انجام دیالیز در محل بدون نسخه پزشک متخصص را نخواهند داشت.

پیشنهاد می گردد در خصوص سرویس خدمات دیالیز در منزل در به صورت دوره ای یا مدت زمان بیشتر از یک هفته قرارداد رسمی با همیار منعقد نمایید.

توافقات خارج از سامانه بین همیار و مشتریان محترم شامل پشتیبانی هوم سرویز نمی باشد.

از ارتباط مستقیم و بدون هماهنگی با همیاران خودداری کنید.

خدمات مرتبط

injection
تزریقات در محل
قیمت از 340,000 الی 550,000 تومان
bandage
پانسمان در محل
قیمت از 650,000 الی 1,200,000 تومان
send-medicine
ارسال دارو در محل
قیمت از 980,000 الی 3,560,000 تومان
nursing
پرستاری و مراقبت بیمار
قیمت از 4,000,000 الی 4,000,000 تومان