قیمت اجرای نمای کامپوزیت در تابستان 1403 چقدر است؟
عنوان | قیمت |
---|---|
قیمت کارشناسی و براورد هزینه اجرا | 150,000 تومان |
آنچه درباره اجرای نمای کامپوزیت خواهید خواند
- اجرای نمای کامپوزیت
- انواع نمای کامپوزیت
- اجرای نمای کامپوزیت در چه مواردی کاربرد دارد؟
- انواع روش های نصب نما کامپوزیت چگونه است؟
- قیمت اجرای نمای کامپوزیت ساختمان به چه عواملی بستگی دارد؟
- نصب و اجرای نمای کامپوزیت را به نصاب کامپوزیت هوم سرویز بسپارید
اجرای نمای کامپوزیت
نصب نمای کامپوزیت یکی از انواع مصالح پرکاربرد در صنعت ساختمان سازی مدرن است. نمای کامپوزیت از ورق آلومینیومی تشکیل شده است. این ورقه ها به صورت پنل هایی در ابعاد مختلف توسط مهندس طراحی می شود و توسط نصاب نمای کامپوزیت در محل مورد نظر نصب می شوند. نمای کامپوزیت برای اولین بار در آلمان ابداع و به کار گرفته شد. بعدها به علت کیفیت بالا و تنوع بسیار زیاد، در سراسر دنیا نیز مورد استفاده قرار گرفت. در نصب و اجرای نمای کامپوزیت از دو ورق آلومینیوم و یک لایه پلاستیک پلی اورتال استفاده می شود که این ورقه ها به هم پرس شده اند. لایه پلاستیک که به عنوان لایه میانی در این پنل ها به کار گرفته شده است خاصیت غیرقابل اشتعال دارد. اجرای نمای کامپوزیت دارای مزایای زیادی است یکی از آن موارد وزن بسیار کم این نما است که بار مرده ساختمان را افزایش نمی دهد. همچنین در صورت خرابی و نیاز به تعمیرات نمای کامپوزیت تنها می توان قسمت آسیب دیده را تعمیر یا تعویض نمود. در ادامه به معرفی انواع نما کامپوزیت، نحوه نصب کامپوزیت نما و عوامل موثر بر قیمت اجرای نمای کامپوزیت و قیمت ورق کامپوزیت می پردازیم.
انواع نمای کامپوزیت
قیمت کامپوزیت نما تا حد زیادی به نوع و مدل آن بستگی دارد. همچنین نحوه اجرای کامپوزیت نما هم در نمونه های متفاوت آنها با هم تفاوت دارد. در ادامه به معرفی انواع کامپوزیت نما خواهیم پرداخت.
کامپوزیت نما با پنل معمولی
این نوع کامپوزیت از ساده ترین انواع در اجرای کامپوزیت نما است. قیمت نمای کامپوزیت با این نوع پنل مناسب تر از سایر مدل ها می باشد. همچنین اجرای نمای کامپوزیت معمولی از سایر مدل ها ساده تر و سریعتر است.
اجرای نما کامپوزیت رنگی
تفاوت اجرای نمای کامپوزیت رنگی با نمونه قبلی خود تنها در رنگ های آنها است، که همین مورد باعث جذابیت زیاد نمای کامپوزیت رنگی می شود.
کامپوزیت نما با پنل نانو
در ساخت و اجرای این نوع نما از تکنولوژی نانو استفاده شده است. این نوع پنل ها از استحکام و مقاومت بالایی در مقابل مواد اسیدی و بازی برخوردارند. همچنین نصب کامپوزیت نانو خاصیت ضد آلایندگی دارد و گرد و غبار را به خود جذب نمی کنند.
نمای کامپوزیت طرح چوب و سنگ
نمای کامپوزیت طرح سنگ یا چوب ظاهر بسیار زیبا و طبیعی دارد. حتی در مواردی در نظر بسیاری از طراحان نمای کامپوزیت آجری نسبت به نمای آجری یا سنگی طبیعی بهتر خواهد بود. زیراکه هم هزینه کمتری دارند و هم در مدت زمان کمتری اجرا می شوند و هم اینکه در مقابل عوامل جوی مقاومت بهتری از خود نشان می دهند.
نمای کامپوزیت ضد باکتری
پنل آلومینیوم کامپوزیت ضد باکتری از دو ورق آلومینیوم و هستهی میانی پلیاتیلن سبک و ضدآلاینده تشکیل شده است به همین علت اجرای نمای کامپوزیت ضد باکتری در محیط های درمانی و پزشکی مانند بیمارستان ها، محیط های آزمایشگاهی و درمانگاهها پیشنهاد می شود.
اجرای نمای کامپوزیت ضد آتش یا اجرای کامپوزیت نسوز
این نوع از کامپوزیت ساختمان از یک هسته میانی تشکیل شده که در مقابل آتش مقاومت بالایی دارد. از همین رو به آن کامپوزیت نسوز گفته می شود. این خاصیت موجب شده است که این نوع پنل نسبت به سایر موارد از قیمت نصب کامپوزیت بالاتری نسبت به سایر مدل ها برخوردار باشد.
اجرای نمای کامپوزیت در چه مواردی کاربرد دارد؟
اجرای نمای کامپوزیت مغازه
نمای کامپوزیت مغازه با توجه به نوع کاربری تجاری مغازه و همچنین نوع دکوراسیون مغازه طراحی می شود. نصب کامپوزیت مغازه اخیرا بسیار طرفدار پیدا کرده است. علت آن هم مزیت ها و ویژگی های خاص نمای کامپوزیت مغازه است. ورق کامپوزیت دارای انعطاف پذیری بالایی است از این رو امکان اجرای طرح و نقش های مختلف را فراهم می کند و همچنین تنوع رنگی در ورق های کامپوزیت موجب شده است که این متریال در ساخت نمای مغازه جایگاه ویژه ای پیدا کند. همچنین قیمت کامپوزیت مغازه نسبت به سایر موارد مقرون به صرفه تر است.
نصب نمای کامپوزیت ساختمان
شاید در تصور خیلی از افراد کامپوزیت تنها برای مجتمع های تجاری و درمانی کاربرد دارد و مناسب ساختمان های مسکونی نیست اما در واقعیت اگر نمای ساختمان مدرن باشد این متریال بهترین و مناسب ترین انتخاب است. نمای کامپوزیت ساختمانی در نماهای مدرن جایگاه ویژه ای دارد. در کشورهای پیشرفته اجرای نمای کامپوزیت ساختمانی یکی از پر طرفدارترین نماها به شمار می آید. در ایران نیز اگر از متریال درجه یک استفاده شود و نصب کامپوزیت با مهارت انجام شود از زیباترین موارد خواهد شد. در نماسازی مدرن استفاده از ورق کامپوزیت به دلایل مختلفی مورد توجه طراحان قرار گرفته است که تعدادی از آنها را شرح می دهیم.
- وزن سبک
- امکان ایجاد نماهای زیبا برای روی سطوح غیر صاف مانند قوس و کنج ها
- خاصیت ضد آلودگی و خاک گریزی
- علیق صوتی و حرارتی
- طول عمر بالا
- مقاومت بالا در مقابل عوامل جوی مانند بارش باران، گرما، سرما و آفتاب خوردگی
- حمل و نقل آسان و مونتاژ سریع
- تنوع رنگی بسیار بالا
- در صورت نیاز به تعمیرات نما کامپوزیت قابلیت تعویض هرکدام از پنل ها بدون خرابی کل نما
نمای کامپوزیت ویلایی
اجرای نما آلومینیوم یا نمای کامپوزیت ویلایی برای ساختمان های تفریحی گزینه بسیار مناسبی است. اگر ساختمان ویلایی به شکل مدرن طراحی شده است بهترین راهکار برای آن اجرای نما کامپوزیت ویلایی است. انواع ورق آلومینیومی کامپوزیت طرحدار مانند طرح سنگ، طرح چوب، قرمز ، طلایی و غیره بسیار مناسب اجرای نمای کامپوزیت ویلایی هستند.
انواع روش های نصب نما کامپوزیت چگونه است؟
نصب کامپوزیت به روش فیکس
ورقهای کامپوزیت در این روش پس از برش در کارخانه به محل مورد نظر انتقال داده می شود. قبل از اجرای نمای کامپوزیت باید زیرسازی کامپوزیت به درستی با شاسی کشی یا زیرسازی آلومینیوم روی دیوار مورد نظر انجام می شود. سپس ورقهای کامپوزیت با استفاده از پیچ و پرچ بر روی شاسی های تعبیه شده سوار می شوند. جهت آب بندی نما کامپوزیت فضای بین پنلها را با استفاده از چسبهای سیلیکونی پر می کنند.
نصب کامپوزیت به روش هنگ
نام دیگر این روش نصب کامپوزیت نما، ریلی است. علت این نامگذاری حرکت به صورت ریلی و قابل رگلاژ بودن پنل ها است. برای زیرسازی نمای کامپوزیت ابتدا دستکهایی با پروفیل آهنی از ساختمان گرفته می شود. براکت های آهنی روی دستک ها جوش داده می شوند. سپس نبشی های آلومینیومی بر روی براکت ها پیچ می شوند و در نهایت پنل ها یا کمک پیچ و مهره به نبشی ها متصل خواهند شد.
سیستم هنگینگ روش استاندارد و بهتری نسبت به سیستم فیکس است. زیرا در این روش نیاز به آب بندی نما کامپوزیت با چسب نیست و این روش استحکام بالاتری در مقابل طوفان و زلزله دارد و در صورت نیاز به تعمیرات نمای کامپوزیت، پنل ها به راحتی جدا می شوند.
قیمت اجرای نمای کامپوزیت ساختمان به چه عواملی بستگی دارد؟
قیمت نصب نمای کامپوزیت نما به موارد مختلفی بستگی دارد. مورد اول متراژ مورد نظر است. طبعا قیمت اجرای نما کامپوزیت به صورت متری محاسبه می شود و هرچه متراژ بالاتر باشد قیمت نمای کامپوزیت نیز بالاتر می رود. مورد بعدی جنس متریال است قیمت ورق کامپوزیت متفاوتند. همانطور که پیشتر بیان کردیم انواع ورق های کامپوزیت موجود هستند که هر کدام قیمت نصب کامپوزیت متفاوتی دارند. نحوه نصب نیز بر هزینه اجرای نمای کامپوزیت تاثیر دارد. در هر صورت نصاب کامپوزیت نما باید شرایط را از نزدیک بررسی کند تا بتواند قیمت دقیقی را اعلام کند.
نصب و اجرای نمای کامپوزیت را به نصاب کامپوزیت هوم سرویز بسپارید
در صورت نیاز به دریافت خدمات نصب و اجرای نمای کامپوزیت تنها کافیست به صورت رایگان در سامانه هوم سرویز ثبت درخواست نمایید. متخصصین ما جهت ارائه مشاوره و اعلام هزینه اجرای نمای کامپوزیت با شما تماس گرفته و توضیحات لازم را در اختیارتان قرار خواهند داد.
همیار شماییم تا پایان سرویس...
خدمات قابل ارائه در سرویس اجرای نمای کامپوزیت
اجرای نمای کامپوزیت ساختمان
نصب نما کامپوزیت با ورق کامپوزیت معمولی
نصب نمای کامپوزیت رنگی
نصب کامپوزیت مغازه
نصب نما کامپوزیت ساختمان ویلایی
اجرای نما کامپوزیت طرح دار سنگی و طرح چوب
نظرات کاربران
شرایط نصب نمای آلومینیومی و اجرای کامپوزیت نما با پنل نانو
همیار می بایست ابتدا سرویس را بررسی نموده و سپس در صورت رضایت مشتری اقدام به طراحی، اجرا و بهبود نماید. در صورت نیاز به طراحی سه بعدی نما هزینه به صورت مجزا اعلام می شود.
تهیه لوازم و قطعات درصورت نیاز پس از مشورت با مشتری انجام می شود و همیار موظف می باشد فاکتور خرید را به مشتری ارایه نماید.
از ارتباط مستقیم و بدون هماهنگی با همیاران خودداری کنید.