نصب قرنیز

نصب قرنیز

از 1332 نظر
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
پیشنهاد رایگان از همیاران معتمد
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
اطلاعات شفاف و مناسب از همیاران
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف
انتخاب همیار از بین پیشنهادهای مختلف

قیمت نصب قرنیز در تابستان 1403 چقدر است؟

عنوانقیمت

قیمت نصب قرنیز ام دی اف 7 و 9 سانتی(متر طول)

20,000 الی 25,000 تومان

قیمت نصب قرنیز ام دی اف 11 و 15 سانتی(متر طول)

30,000 الی 35,000 تومان

قیمت نصب قرنیز تمام چوب(متر طول)

100,000 تومان

قیمت نصب قرنیز پی وی سی(متر طول)

20,000 الی 25,000 تومان

متوسط قیمت2,000,000 تومانکمینه قیمت1,500,000 تومانبیشینه قیمت3,300,000 تومان

آنچه درباره نصب قرنیز خواهید خواند

  • نصب قرنیز چه کاربردهایی دارد؟
  • نصب انواع قرنیز دیوار
  • طریقه نصب قرنیز پی وی سی و سرامیکی چگونه است؟
  • هزینه نصب قرنیز به چه عواملی بستگی دارد؟
  • نصاب قرنیز هوم سرویز را کمترین زمان خبر کنید

نصب قرنیز چه کاربردهایی دارد؟

نصب قرنیز دیوار به نوارهای طولی در زیر دیوارها گفته می شوند. نصب قرنیز هر چند کار جزئی در کل دکوراسیون منزل به شمار بیاید اما از تاثیر زیاد آن در کامل کردن زیبایی کف و دیوار نمی توان چشم پوشی کرد. قرنیز دیوار در گذشته تنها از جنس سنگ ساخته می شد و وظیفه محافظت از دیوار در مقابل ضربه و جلوگیری از انتقال نم و رطوبت به دیوار را بر عهده داشت. امروزه قرنیز از متریال های مختلف مانند نصب قرنیز سنگی، نصب قرنیز چوبی، نصب قرنیز ام دی اف، قرنیز سرامیکی، قرنیز پی وی سی یا پلاستیکی داده اند. در ادامه به معرفی انواع نصب قرنیز و عوامل موثر بر قیمت نصب قرنیز خواهیم پرداخت.

نصب انواع قرنیز دیوار

نصب قرنیز سنگی

در گذشته نصب و استفاده از قرنیز سنگی بسیار رایج و محبوب بوده است. دلیل این محبوبیت را نیز می توان زیبایی و طول عمر بالای سنگ دانست. نصب قرنیز سنگی به علت تطابق بالایی که با کفپوش های مورد استقبال در گذشته مانند کفپوش سرامیک و سنگ داشته بیشتر مورد استفاده قرار می گرفت. اما خوب قرنیز سنگی نسبت به سایر جنس ها وزن بیشتر و طبعا اجرت نصب قرنیز سنگی بالاتری را شامل می شود. همچنین به علت بالا رفتن قیمت سنگ، قیمت خرید آنها نیز به نسبت سایر موارد بالاتر تمام خواهد شد.

البته این نوع قرنیز ها معایب دیگری نیز دارند، این نوع سنگ ها به مرور زمان ممکن است دچار فرسودگی شوند و استحکام خود را از دست بدهند. البته این اتفاقات به جنس سنگ مورد استفاده نیز بستگی دارد که به علت هزینه بالا اغلب از سنگ هایی با کیفیت متوسط برای نصب قرنیز سنگی استفاده می شود. در صورت استفاده از سنگ های باکیفیت، می توان این نوع قرنیزها را می توان در گروه محکم ترین نمونه های قرنیز دسته بندی کرد.

نصب قرنیز ام دی اف (mdf)

نصب قرنیز ام دی اف به علت بالا بودن میزان تنوع در طرح و رنگ امروزه بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است. با توجه به تنوع و زیبایی زیادی که دارند نسبت به قرنیز های سنگی و سرامیکی به صرفه تر هستند. البته باید در هنگام خرید قرنیز ام دی اف دقت کنید زیراکه نمونه های تقلبی و بی کیفیت زیادی در بازار موجود هستند. نصب قرنیز ام دی اف عموما از جنس نوارهای با جنس ام دی اف یا اچ دی اف است که دارای روکش ضد آب پی وی سی می باشند. ضخامت قرنیز ام دی اف عموما بین 7 تا 9 سانتی متر است و طولی حدود 3 متر دارند.

از مزایای دیگر نصب قرنیز ام دی اف مقاومت بالای آنها در مقابل قارچ و کپک می باشد و به این ترتیب با مجاورت در فضاهایی که رطوبتی هستند مقاومت نسبتا خوبی دارند.

نصب قرنیز پی وی سی (pvc)

قرنیر پی وی سی هم به صورت یک تکه و هم به صورت دو تکه در بازار موجود هستند. در انواع دوتکه پشت آنها محل مناسبی برای عبور کابل ها و سیم های برق می باشد. قرنیز پی وی سی در عین سبکی دارای استحکام بالایی است ، همچنین این قرنیز گزینه ی مناسبی برای نصب در محیط های مرطوب می باشد. نصب قرنیز پی وی سی در کنار کفپوش pvc زیبایی بی نظیری را به همراه خود خواهد داشت. قیمت نصب قرنیز پی وی سی نسبت به بقیه کمتر است و نسبت به آب و مواد شسمیایی مقاومت خوبی دارد. اما نسبت به گرما مقاومت ندارد و زود دفرمه می شود.

نصب قرنیز سرامیکی

نصب قرنیز سرامیکی مورد پر طرفدار بعدی است. نصب این نوع قرنیز به علت طرحدار بودن و تنوع رنگی بالا بیشتر مورد استقبال است. همچنین اگر کفپوش سرامیکی نیز در کف کار شده است ترکیب قرنیز سرامیکی نیز با سرامیک کاری کف یک ترکیب جذاب خواهد شد که مورد استفاده قرار می گیرد.

نصب قرنیز چوبی

اغلب در هنگام اجرای پارکت و لمینت فضای خالی بسیار کمی بین دیوار و کفپوش می گذارند که در هنگام گرما و سرما، انبساط و انقباض های اضافی در فضای خالی ایجاد شود، این فضای خالی اغلب به وسیله نصب قرنیز چوبی پوشانده می شود. نصب قرنیز چوبی در دکوراسیون های چوبی جایگاه ویژه ای دارد.

طریقه نصب قرنیز پی وی سی و سرامیکی چگونه است؟

طریقه نصب قرنیزها عموما یا به وسیله سیمان و دوغاب و یا با استفاده از چسب و میخ های ریز انجام می شود. در کل با توجه به نوع قرنیز، مراحل نصب قرنیزها هم با هم متفاوت خواهند بود.

نصب قرنیز با چسب

طریقه نصب قرنیز پی وی سی اغلب به وسیله چسب انجام می شود. جهت تعویض قرنیز یا تعمیر قرنیز می توانید خدمات تعمیر قرنیز را با چسب کاشی انجام داد. نصب قرنیز با چسب راه حل بهتری است، زیرا بدون کثیف کاری انجام می شود. برای نصب قرنیز با چسب باید سطح زیر کار کاملا صاف و یکدست باشد و سپس با چسم اقدامات لازم بعدی انجام شود.

نصب قرنیز با ملات سیمان

نصب قرنیز سنگی و سرامیکی اغلب با ملات سیمان انجام می شوند. زیرا وزن این قرنیزها بالا هستند و باید به صورت محکم به دیوار وصل شوند. البته هزینه نصب قرنیز در این روش بیشتر است زیرا به مصالح بیشتری نیاز دارد و مدت زمان بیشتری برای نصب قرنیز نیاز دارد از این رو اجرت نصب قرنیز نیز بالاتر می رود.

هزینه نصب قرنیز به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت نصب قرنیز به عوامل مختلفی بستگی دارد. متراژ قرنیز اولین عامل تاثیرگذار بر اجرت نصب قرنیز است. عامل مهم دیگر نحوه نصب است طبعا هزینه نصب قرنیز چسبی کمتر از هزینه نصب قرنیز با ملات خواهد بود.

در کارهای تعمیرات قرنیز، مصالح و زمان کمتری مصرف می شود و هزینه دستمزد تعمیر قرنیز نیز کمتر می شود. اما در صورت نیاز به تعویض قرنیز ممکن است قیمت دستمزد نصب قرنیز بیشتر می شود. زیرا نیاز به برداشتن قرنیز قدیمی و تمیزکاری و سپس نصب مجدد قرنیز، زمان و زحمت بیشتری را می طلبد و قیمت نصب قرنیز را بالا می برد.

قیمت نصب قرنیز پی وی سی یا قیمت نصب قرنیز سرامیکی با هزینه تعمیر یا تعویض آنها با هم تفاوت دارند. اما اگر نیاز باشد قرنیزهای سرامیکی را جدا کنید و به جای آن اقدام به نصب قرنیز چوبی یا پی وی سی کنید، هزینه ها به صورت مجزا محاسبه می شوند. مورد اول اینکه هزینه جدا کردن قرنیزهای قدیمی و مورد دوم نیز اجرت نصاب و قیمت نصب قرنیز پی وی سی می باشد.

نصاب قرنیز هوم سرویز را کمترین زمان خبر کنید

اگر به دنبال نصاب قرنیز چوبی یا سرامیکی برای تعمیرات قرنیز و نصب قرنیز هستید می توانید از نصاب قرنیز هوم سرویز کمک بگیرید. شاید در نظر خیلی از افراد نصب قرنیز کار چندان سختی نیست اما نصب قرنیز اگر به درستی انجام نشود ظاهر زیبایی پیدا نخواهد کرد و نتیجه کار چنگی به دل نمی زند. جهت اطلاع از هزینه نصب قرنیز و مشاوره با متخصصین در این زمینه کافیست به صورت رایگان در سامانه هوم سرویز ثبت درخواست نمایید. افراد متخصص در این زمینه که دارای رزومه مشخص و سابقه تایید شده هستند جهت ارائه خدمات و اعلام هزینه با شما تماس خواهند گرفت و درخواستتان را در اسرع وقت انجام می دهند.

همیار شماییم تا پایان سرویس...

خدمات قابل ارائه در سرویس نصب قرنیز

نصب قرنیز پی وی سی با کمک نصاب قرنیز حرفه ای

نصب قرنیز دیوار پلاستیکی

نصب قرنیز کابینتی

نصب قرنیز سنگی و نصب قرنیز سرامیک با ملات سیمانی

تعمیر و بازسازی انواع قرنیز

تعمیرات قرنیز کابینت

نصب قرنیز چوبی

نصب قرنیز ام دی اف و چوبی

نظرات کاربران

profile picture
بهناز فریدمهر

مشتری مدار و منصف و ماهر بودند آقای محمدی

profile picture
کسری مقدم

تکنسین کاربلدیه، سر صبر و خوش سلیقه کار مارو انجام داد.

profile picture
غلامرضا میرلو

آقای محمدی سر موقع آمدنند با مهارت ومنصفانه کار را به اتمام رسانندن

profile picture
علی پیشوا

واجد شرایط یک استاد کار را داشتن

شرایط تعمیرات و نصب قرنیز چوبی، پی وی سی و ام دی اف

هزینه زیرسازی در صورت لزوم پس از بازدید نصاب قرنیز اعلام می شود.

تهیه اقلام درصورت نیاز پس از مشورت با مشتری انجام می شود و همیار موظف می باشد فاکتور خرید را به مشتری ارایه نماید.

جهت انتخاب جنس حتما نمونه کارها و نمونه جنس توسط همیار خدمتتان ارایه خواهد شد.

همیار موظف می باشد پس از اتمام کار محیط را به صورت کامل تمیز نموده و به مشتری تحویل نماید.

از ارتباط مستقیم و بدون هماهنگی با همیاران خودداری کنید.

خدمات مرتبط

replace-switch-socket
نصب و تعویض کلید و پریز
قیمت از 300,000 الی 700,000 تومان
polycarbonate-roof
سقف پلی کربنات
قیمت از 1,600,000 الی 3,000,000 تومان
3d-poster-installation
نصب پوستر سه بعدی
قیمت از 1,400,000 الی 1,400,000 تومان
house-cleaning
نظافت منزل
قیمت از 580,000 الی 870,000 تومان