برند سامسونگ، یکی از بهترین برندهای کولر گازی در ایران است که انواع کولر گازی و اسپلیت را با کیفیت عالی و قطعات درجه یک تولید میکند. بسیاری از افراد، از کولر گازی سامسونگ برای سرمایش هوای خانه خود استفاده میکنند. امروزه کولرهای گازی هوشمند سامسونگ، مجهز به سیستم عیبیابی خودکار هستند و به محض بروز مشکل در دستگاه، ارور خاصی را نشان میدهند. بهترین روش برای رفع ارور کولر گازی سامسونگ ، آشنایی با معنی ارورهای کولر سامسونگ است.
شاید بپرسید که معنی ارورهای کولر گازی سامسونگ چیست و چگونه باید کد خطای کولر گازی را برطرف کرد؟ در این نوشته قصد داریم معنی تمام ارورهای کولر گازی سامسونگ را به شما توضیح دهیم و روش رفع این خطاها را بررسی کنیم.
اگر از کولر گازی سامسونگ در منزل استفاده میکنید و میخواهید کار عیبیابی کولر گازی سامسونگ را بهتر انجام دهید، از شما دعوت میکنیم که تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.
فهرست کامل ارورهای کولر گازی سامسونگ
- دلیل نمایش کد خطا روی کولر گازی و چشمک زدن چراغ کولر گازی چیست؟
- رایجترین ارورهای کولر گازی سامسونگ مدل 12000، 18000 و 24000 + روش رفع ارور
- ارور E1 در کولر گازی سامسونگ
- روش رفع ارور E1 در کولر گازی سامسونگ
- ارور E2 در کولر گازی سامسونگ
- روش رفع ارور E2 در کولر گازی سامسونگ
- ارور E3 در کولر گازی سامسونگ
- روش رفع ارور E3 در کولر گازی سامسونگ
- ارور E4 در کولر گازی سامسونگ
- روش رفع ارور E4 در کولر گازی سامسونگ
- ارور E5 در کولر گازی سامسونگ
- روش رفع ارور E5 در کولر گازی سامسونگ
- ارور E6 در کولر گازی سامسونگ
- ارور E6 در کولر گازی سامسونگ
- عیب یابی کولر گازی سامسونگ مدل کریستال
- جدول ارور کولر گازی سامسونگ اینورتر و معمولی
- ارورهای دوحرفی در کولر گازی سامسونگ
- جدول کد خطا کولر گازی سامسونگ 50 هزار مدل Mirage
- جدول ارورهای کولر گازی سامسونگ مدل waltz nova
- جدول ارورهای کولر گازی سامسونگ مدل Queen
- ارور کولر گازی سامسونگ اینورتر مدل Good
- برای رفع ارور کولر گازی سامسونگ چه کار باید کرد؟
- اهمیت کمک گرفتن از افراد متخصص برای تعمیر و سرویس کولر گازی
دلیل نمایش کد خطا روی کولر گازی و چشمک زدن چراغ کولر گازی چیست؟
در کولر گازی، قطعات مهمی مانند کمپرسور، کندانسور، فن، اواپراتور و برد الکترونیکی به صورت هماهنگ با هم کار میکنند. برد الکترونیکی کولر گازی، مسئولیت ارسال فرمان به سایر قطعات کولر مانند کمپرسور، اواپراتور و… را برعهده دارد و از طریق سنسورها، عملکرد سایر قطعات را کنترل میکند. در صورتی که یکی از اجزای کولر گازی بهدرستی کار نکند، کولر گازی این موضوع را با نمایش کد خطا اعلام میکند.
اکثر ارورهای کولر گازی سامسونگ با حروف «E» یا «P» و «T» شروع میشوند و نشاندهنده مشکلی در سیستم کولر گازی هستند.
گاهی اوقات بروز مشکل در سیستم کولر گازی با چشمک زدن چراغ کولر گازی همراه است. با عیبیابی و رفع مشکل اصلی کولر، کد خطای روی پنل کولر گازی هم برطرف میشود و شما میتوانید با خیال راحت از کولر گازی منزلتان استفاده کنید.
رایجترین ارورهای کولر گازی سامسونگ مدل 12000، 18000 و 24000 + روش رفع ارور
در صورت استفاده از کولر گازی سامسونگ مدلهای 12000، 18000 و 24000، حداقل یک بار با ارورهای زیر مواجه خواهید شد:
ارور E1 در کولر گازی سامسونگ
در کولرهای سامسونگ مدل 12000، 18000 و 24000، شما ارور E1 را مشاهده میکنید. معمولاً نمایش این خطا با مشکل روشن نشدن کولر گازی همراه است. زمانی ارور E1 روی پنل کولر گازی به نمایش درمیآید که سنسور دمای محیط خراب شده باشد. سنسور دمای محیط، سنسوری است که وظیفه اندازهگیری دمای محیط و بخشهایی از سیستم سرمایش را برعهده دارد و دمای محیط را به برد اطلاع میدهد. در صورت خرابی سنسور دمای محیط، برد الکترونیکی نمیتواند از دمای داخل محیط مطلع شود و دستور ادامه کار کولر گازی یا خاموش شدن کمپرسور را بدهد.
مکان قرارگیری سنسور دمای محیط:
سنسور دمای محیط (Room air sensor) در راستای لولههای ورود هوا به اواپراتور قرار دارد و چسبیده به لولههای اواپراتور است. از دو مدل سنسور NTC و سنسور PTC در کولرهای گازی استفاده میشود که جزو سنسورهای وابسته به دما هستند. همزمان با عبور هوا در اطراف سنسور دمایی، این سنسور، دما را اندازهگیری میکند. سنسور دمای محیط در کولرهای گازی، از نوع سنسورهای NTC هستند.
در تصویر زیر، مکان قرارگیری سنسور دمای محیط را مشاهده میکنید:
علائم خرابی سنسور دمای محیط:
- کولر گازی زودتر از زمان اصلی خاموش یا روشن میشود
- ارور E1 روی پنل کولر دائماً نمایش داده میشود
- بعد از روشن شدن کولر گازی، دستگاه خاموش نمیشود و یکسره کار میکند
- کد خطا روی پنل داخلی مشاهده نمیشود؛ اما کولر گازی شروع به کار نمیکند
روش رفع ارور E1 در کولر گازی سامسونگ
برای رفع کد خطای e1، باید عیبیابی سنسور دمای محیط را انجام دهید و از سلامتی سنسور مطمئن شوید. برای بررسی سلامتی سنسور دمای محیط، مقاومت سنسور را اندازهگیری کنید. با کمک دستگاه اهم متر، شما میتوانید میزان مقاومت سنسور دمایی را اندازه بگیرید. در اکثر موارد با تعویض سنسور دمای محیط، ارور E1 در کولر گازی سامسونگ نیز برطرف میشود.
ارور E2 در کولر گازی سامسونگ
ارور e2 نیز یکی از ارورهای رایج در کولر گازی است که خیلی سریع میتوان این ارور را برطرف کرد. مهمترین علت نمایش ارور e2 در کولر گازی سامسونگ، خرابی سنسور لوله اواپراتور (سنسور پایپ) است. سنسور دمای لوله یا سنسور اواپراتور، سنسوری است که وظیفه اندازهگیری دما را برعهده دارد. در هنگام گردش هوا در لولههای اواپراتور، این سنسور دما را اندازهگیری میکند و به برد دستگاه اطلاع میدهد. با توجه به اطلاعات دریافت شده از سنسور اواپراتور، برد کولر گازی متوجه میزان خنکی هوای محیط میشود و دستور روشن ماندن یا خاموش شدن کمپرسور را میدهد. حالا اگر سنسور دمای لوله اواپراتور خراب شود، ارور e2 روی پنل کولر نشان داده میشود.
علاوه بر این، خرابی بلوور فن و کثیفی فیلترهای هوا در یونیت داخلی هم منجر به نمایش ارور e2 در کولر گازی سامسونگ خواهد شد.
روش رفع ارور E2 در کولر گازی سامسونگ
برای رفع ارور e2 در کولر گازی سامسونگ، باید با افراد متخصص تماس بگیرید تا تست سنسور پایپ را انجام دهند. در حالت عادی، مقدار مقاومت سنسور لوله اواپراتور، 200 کیلو اهم است. با استفاده از دستگاه مولتی متر و دستگاه اهم متر میتوان مقدار مقاومت سنسور پایپ را اندازهگیری کرد. مغایرت داشتن میزان مقاومت سنسور پایپ با مقاومت استاندارد، نشان دهنده خرابی سنسور است. با تعویض سنسور پایپ، ارور e2 کولر گازی برطرف میشود. علاوه بر تست سنسور لوله، باید از سلامتی برد الکترونیکی و محکم بودن اتصالات برد مطمئن شوید.
علاوه بر این کار، شما باید سرویس بلوور فن یا فن دمنده کولر گازی را انجام دهید تا این قطعه بهدرستی کار کند و مکش هوای محیط را بهدرستی انجام دهد.
تمیز کردن فیلترهای هوا در کولر گازی و اسپلیت نیز اهمیت زیادی دارد و مانع از بوی بد کولر گازی و فشار آمدن به موتور دستگاه میشود.
با انجام این کارها، ارور e2 در کولر گازی سامسونگ برطرف میشود و شما میتوانید با خیال راحت از کولر گازی استفاده کنید.
ارور E3 در کولر گازی سامسونگ
زمانی ارور e3 روی نمایشگر کولر گازی سامسونگ مشاهده میشود که فن یونیت داخلی کولر گازی دچار مشکل شده باشد. درون یونیت داخلی کولر گازی، فن کوچکی وجود دارد و موتور کوچکی، پرههای فن را میچرخاند. با چرخش پرههای فن، هوای محیط به گردش درمیآید. گردش جریان هوا، از داغ شدن کمپرسور جلوگیری میکند و باعث حفظ سلامتی این قطعه میشود. افزایش طول عمر کمپرسور، به معنای عمر مفید کولر گازی و افزایش بازدهی دستگاه است. عواملی مانند نصب اشتباه خازنها در برد الکترونیکی، خراب شدن پرههای فن، سوختن موتور و شل شدن اتصالات موتور فن، منجر به خراب شدن فن یونیت داخلی کولر گازی میشود.
اگر همزمان با ارور e3، دمای فن یونیت داخلی به بالای 65 درجه سانتیگراد رسید، یعنی فن از کار افتاده است و دمای دستگاه بالا رفته است.
روش رفع ارور E3 در کولر گازی سامسونگ
برای رفع ارور E3 در کولر گازی سامسونگ، لازم است دریچه یونیت داخلی را بردارید تا به قطعات داخلی آن دسترسی داشته باشید. سپس موتور فن کولر گازی و پرههای فن را بررسی کنید. همچنین اتصالات برد الکترونیکی را مشاهده کنید. در صورت خرابی موتور فن، از موتور سالم و جدید استفاده کنید. دقت کنید که توان و مشخصات موتور فن با دستگاه شما مطابقت داشته باشد. با تعویض موتور فن یونیت داخلی کولر گازی، ارور e3 نیز برطرف میشود.
گاهی اوقات شکستگی پرههای فن منجر به صدا و لرزش کولر گازی میشود و به موتور کولر فشار زیادی وارد میکند.
ارور E4 در کولر گازی سامسونگ
در بعضی از مدلهای کولر گازی سامسونگ، ارور e4 روی نمایشگر کولر ظاهر میشود. موارد زیر از جمله دلایل اصلی نمایش ارور e4 هستند:
- یخ زدن کویلهای اواپراتور و شروع فرآیند یخزدایی در کولر
- پایین آمدن سطح گاز در کولر
- خرابی پمپ
- خرابی سنسور دمای محیط
- کم و زیاد شدن فشار گاز در کولر
روش رفع ارور E4 در کولر گازی سامسونگ
برای رفع ارور e4 کولر گازی سامسونگ، باید فشار گاز مبرد داخل کولر را اندازهگیری کنید و مطمئن شوید که مشکلاتی مانند نشتی گاز مبرد پیش نیامده است. سپس برای تنظیم فشار گاز مبرد اقدام کنید تا دستگاه با مقدار مناسب گاز مبرد کار کند.
همچنین پمپ داخل کولر و سنسور دمای محیط را بررسی کنید و در صورت نیاز، این قطعات را تعویض کنید. یکی دیگر از اقدامات مهم برای نگهداری از کولر گازی، جلوگیری از یخ زدن کویلهای داخل اواپراتور است که به قطعات داخلی دستگاه آسیب جدی میرساند. با سرویس منظم کولر گازی و شارژ گاز کولر گازی، از یخ زدن کویلهای اواپراتور و قسمت داخلی پنل کولر جلوگیری خواهید کرد.
ارور E5 در کولر گازی سامسونگ
زمانی ارور e5 را روی نمایشگر کولر گازی سامسونگ مشاهده میکنیم که ارتباط میان یونیت داخلی و یونیت خارجی کولر گازی قطع شده باشد. موارد زیر، منجر به قطع ارتباط میان یونیتهای کولر گازی میشود:
- سیمکشی نادرست کولر گازی
- قطع شدن اتصال میان اجزای کولر
- خراب شدن سنسورهای کولر گازی
- خرابی برد الکترونیکی
- عملکرد بد برد کولر گازی
روش رفع ارور E5 در کولر گازی سامسونگ
برای رفع ارور e5 در کولر گازی سامسونگ، ابتدا دستگاه را خاموش و روشن کنید تا کولر گازی ریست شود. اگر بعد از ریست کردن کولر گازی سامسونگ مشکل حل نشد، باید برای بررسی و عیب یابی برد الکترونیکی دستگاه اقدام کنید. بعد از بررسی برد الکترونیکی، مشکلاتی مانند سوختگی قطعات و شل شدن اتصالات برد الکترونیکی مشخص میشود. با تعویض قطعات معیوب برد الکترونیکی، ارور e5 نیز برطرف خواهد شد و دستگاه بدون مشکل کار میکند. در بعضی موارد هم میزان خرابی برد الکترونیکی کولر گازی زیاد است و حتماً باید برد کولر گازی تعویض شود.
ارور E6 در کولر گازی سامسونگ
زمانی ارور E6 را روی نمایشگر کولر گازی سامسونگ مشاهده میکنیم که سنسورهای کولر گازی دچار اتصال کوتاه شود یا مدار این قطعات باز شود. در صورت خرابی سنسور دمایی در یونیت بیرونی کولر گازی نیز ارور e6 روی نمایشگر کولر گازی ظاهر میشود.
ارور E6 در کولر گازی سامسونگ
بهترین راه برای رفع کد خطای E6 در کولر گازی سامسونگ، بررسی برد الکترونیکی کولر گازی و اطمینان از اتصال درست سنسورهای کولر گازی است. بعد از بررسی و رفع ایرادهای مدار برد الکترونیکی، ارور e6 نیز برطرف میشود.
عیب یابی کولر گازی سامسونگ مدل کریستال
در جدول زیر، تمام ارورهای کولر گازی سامسونگ مدل Crystal و روش رفع این ارورها را مشاهده خواهید کرد:
ارور | شرح خطا | روش رفع ارور |
E121 | وجود مشکل در سنسور دمای محیط | تعویض سنسور دمای محیط محکم کردن سنسور دمایی روی برد |
E122 | وجود مشکل در سنسور پایپ (سنسور لوله اواپراتور) | تست سنسور پایپ و تعویض سنسور |
E123 | وجود مشکل در سنسور EVA Out در یونیت داخلی | تست سنسور و تعویض آن |
E124 | ارسال خطای ارتباطی از یونیت داخلی | بررسی اتصالات داخل پنل داخلی کولر گازی |
E128 | جدا شدن سنسور EVA IN از محل اصلی | اتصال مجدد سنسور EVA IN به برد |
E129 | جدا شدن سنسور EVA OUT از محل اصلی | اتصال مجدد سنسور EVA OUT به برد |
E131 | خرابی سنسور گرما در یونیت داخلی | عیبیابی و تعویض سنسور گرما |
E151 | وجود مشکل هنگام باز شدن شیر انبساط الکترونیکی | عیبیابی شیر انبساط الکترونیکی |
E152 | وجود مشکل هنگام بسته شدن شیر انبساط الکترونیکی | عیبیابی شیر انبساط الکترونیکی |
E154 | وجود مشکل در فن یونیت داخلی | عیبیابی و تعمیر فن یونیت داخلی |
E162 | خرابی تراشه EEPROM یونیت خارجی (تراشه EEPROM، تراشه کوچکی است که برنامههای کولر گازی را در حافظه خود نگهداری میکند و این برنامهها را برای برد الکترونیکی کولر گازی تعریف میکند.) | عیبیابی تراشه EEPROM |
E198 | باز بودن مسیر فیوز حرارتی پنل داخلی | بررسی اتصالات فیوز حرارتی پنل داخلی |
E201 | قطع شدن ارتباط میان یونیت داخلی و یونیت خارجی | اتصال مجدد سیمهای ارتباط دهنده یونیت داخلی و یونیت خارجی |
E202 | خطای ارتباط میان یونیت داخلی و یونیت خارجی | اتصال مجدد سیمهای ارتباط دهنده یونیت داخلی و یونیت خارجی |
E221 | وجود مشکل در سنسور دمای محیط واقع در یونیت خارجی | بررسی سنسور و اتصال مجدد سنسور به برد |
E231 | وجود مشکل در سنسور COND OUT | بررسی سنسور و اتصال مجدد سنسور به برد |
E241 | قطع شدن سنسور COND OUT | تعویض سنسور COND OUT |
E251 | وجود مشکل در سنسور دمای دیجیتال | بررسی و عیبیابی سنسور دمای دیجیتال |
E256 | وجود مشکل در اتصالات سیم پیچی ترمینال Comp.1 | بررسی سیم پیچی ترمینال Comp.1 |
E257 | وجود مشکل در اتصالات سیم پیچی ترمینال Comp.2 | بررسی سیم پیچی ترمینال Comp.2 |
E258 | وجود مشکل در اتصالات سیم پیچی ترمینال Comp.3 | بررسی سیم پیچی ترمینال Comp.3 |
E262 | جدا شدن سنسور دمای دیجیتال | اتصال مجدد سنسور دمای دیجیتال به برد |
E263 | خرابی سنسور دمای دیجیتال | تعویض سنسور دمای دیجیتال |
E264 | وجود مشکل در سنسور دمای دیجیتال | تعویض سنسور دمای دیجیتال |
E265 | قطع شدن سنسور دمای مخزن ثابت یا جدا شدن سنسور دمای مخزن دیجیتال | بررسی سنسور دمای مخزن ثابت و سنسور دمای مخزن دیجیتال |
E267 | قطع شدن سنسور دمای مخزن ثابت | عیبیابی و تعویض سنسور دمای مخزن ثابت |
E268 | قطع شدن سنسور دمای مخزن دیجیتال | عیبیابی و تعویض سنسور دمای مخزن دیجیتال |
E269 | جدا شدن سنسور دمای مکش | اتصال مجدد سنسور دمای مکش به برد |
E291 | باز شدن اتصال میان برد و سنسور فشار بالا (اتصال کوتاه) | اتصال مجدد سنسور فشار بالا به برد |
E296 | باز شدن اتصال میان برد و سنسور فشار پایین (اتصال کوتاه) | اتصال مجدد سنسور فشار پایین به برد |
E307 | باز شدن اتصال میان برد و سنسور کنترل سطح روغن کمپرسور (اتصال کوتاه) | تعویض سنسور کنترل سطح روغن کمپرسور |
E308 | باز شدن اتصال میان برد و سنسور مکش (اتصال کوتاه) | عیبیابی و اتصال مجدد سنسور مکش |
E311 | باز شدن اتصال میان برد و سنسور پایپ دوقلو (Double Pipe) | تعویض و نصب سنسور پایپ دوقلو |
E320 | باز شدن اتصال میان برد و سنسور محافظ اورلود کمپرسور | تعویض و نصب مجدد سنسور پایپ محافظ اورلود کمپرسور |
E403 | خاموش شدن کمپرسور برای محافظت از یونیت داخلی در برابر یخزدگی | جلوگیری از یخ زدن پنل داخلی کولر گازی |
E404 | خاموش شدن سیستم برای جلوگیری از اورلود کردن کولر گازی | مراقبت از کولر گازی |
E422 | مسدود شدن لوله فشار قوی | باز کردن مسیر لوله فشار قوی کولر گازی |
E425 | شروع فاز معکوس در کولر گازی یا فاز باز کولر | قطع برق دستگاه و تعمیر کولر گازی |
E443 | هشدار کم شدن فشار گاز مبرد | تنظیم فشار گاز مبرد و شارژ گاز مبرد |
E452 | خاموش شدن ناگهانی دستگاه | بررسی جریان ورودی برق به دستگاه + تعمیر کولر گازی |
E453 | تشخیص خطا در موتور فن | تعمیر موتور فن کولر گازی |
E454 | تشخیص خطا در دور موتور فن | تعمیر موتور فن کولر گازی |
E455 | تشخیص بالا رفتن دما در ماژول IPM موتور فن | بررسی و عیبیابی موتور فن |
E456 | تشخیص خطا در جریان موتور فن | تعمیر موتور فن |
E457 | چرخش معکوس موتور و پرههای فن | تعمیر موتور و پرههای فن |
E458 | تشخیص مشکل در سرعت فن | بررسی و عیبیابی فن کولر گازی |
E461 | تشخیص مشکل در عملکرد کمپرسور اینورتر | بررسی و تعمیر کمپرسور اینورتر |
E462 | متوقف شدن سیستم به دلیل کنترل کامل جریان | باز کردن کولر گازی و تعمیر دستگاه |
E463 | متوقف شدن سیستم به دلیل کنترل دمای سنسور تشخیص روغن | بررسی و عیبیابی کولر گازی |
E464 | رسیدن به DC Peak | بررسی خازنهای برد الکترونیکی |
E465 | جلوگیری از اضافه بار (اورلود) کمپرسور | بررسی کمپرسور برای جلوگیری از اورلود و داغ شدن کمپرسور |
E466 | مشکل در ولتاژ جریان برق دستگاه | بررسی برد الکترونیکی و اتصالات الکترونیکی دستگاه |
E467 | تشخیص خطا به دلیل قطع شدن سیمهای کمپرسور یا عملکرد غیرطبیعی کمپرسور | عیبیابی و تعمیر کمپرسور کولر گازی |
E468 | تشخیص خطا در یکی از سنسورهای کولر گازی | بررسی سنسورهای کولر گازی |
E469 | تشخیص خطا در برقرسانی به سنسورهای کولر گازی | بررسی و تعویض سنسورهای کولر گازی |
E470 E471 | مشکل در خواندن تراشه EEPROM یونیت بیرونی | بررسی برد الکترونیکی و عیبیابی کولر گازی |
E473 | قفل شدن برنامه کولر گازی | بررسی برد الکترونیکی و عیبیابی کولر گازی |
E474 | بالا رفتن دمای فن خنک کننده (هیت سینک) در کولرهای اینورتر | عیبیابی فن خنک کننده |
E475 | وجود مشکل در فن اینورتر | بررسی و تعمیر فن |
E484 | اورلود کردن PFC | تعمیر برد اینورتر کولر گازی و مدار PFC |
E485 | وجود مشکل در سنسور جریان ورودی اینورتر | بررسی و عیبیابی سنسور جریان ورودی |
E508 | نصب نادرست بعضی از قطعات | تماس با نصاب کولر گازی برای اتصال درست قطعات کولر |
E554 | تشخیص نشتی گاز | پیدا کردن محل نشتی گاز کولر گازی |
E556 | ناهماهنگ بودن ظرفیت یونیت داخلی و یونیت بیرونی کولر گازی | بررسی پنل داخلی و خارجی و عیبیابی کولر گازی |
E560 | بروز خطا در تنظیمات Switch Option | عیبیابی و تعمیر برد کولر گازی |
E590 | بروز خطا در تراشه EEPROM کولر گازی | بررسی برد الکترونیکی و تراشه EEPROM |
E660 | عمل نکردن کد بوت کولر گازی اینورتر | عیبیابی و تعمیر کولر گازی |
E472 | قطع و وصل شدن جریان ولتاژ AC | بررسی جریان ورودی برق به دستگاه |
جدول ارور کولر گازی سامسونگ اینورتر و معمولی
در جدول زیر، با ارورهای کولر گازی سامسونگ اینورتر و معمولی آشنا خواهید شد:
ارور | شرح خطا |
P0 | وجود مشکل در عملکرد سنسور تخلیه به دلیل بالا رفتن دما |
P1 | اختلال در عملکرد کولر گازی به دلیل بالا رفتن دمای خازن |
P3 | عملکرد پایین دستگاه بعد از تغییر درجه حرارت کولر گازی |
P4 | وجود مشکل در مرحله معکوس سه فاز |
P5 | یخ زدگی سیستم کولر گازی |
P6 | قطع و وصل شدن دائم جریان برق در کولر گازی |
P7 | بروز اختلال در عملکرد کمپرسور برای حفاظت از سنسور فشار بالا |
P8 | بروز اختلال در عملکرد کمپرسور برای حفاظت از سنسور فشار پایین |
PA | بروز مشکل در کمپرسور کولر گازی |
ch | تاخیر در روشن شدن کمپرسور |
T1 | بروز مشکل در سنسور خارجی |
T2 | بروز مشکل در سنسور COND TEMP |
T3 | خطای سنسور تخلیه PWM |
T4 | خطای لوله خنک کننده ماده مبرد |
T5 | وجود مشکل در سنسور دمای روغن کمپرسور |
T6 | وجود مشکل در سنسور دمای مکش |
T7 | اختلال در سنسور فشار بالا |
T8 | اختلال در سنسور فشار پایین |
T9 | وجود مشکل در سنسور تخلیه کمپرسور ثابت |
G2 | نشتی کامل گاز مبرد در یونیت بیرونی کولر گازی |
G3 | قطع شدن سنسور COND MID در یونیت بیرونی کولر گازی |
G6 | قطع شدن سنسور دمای روغن کمپرسور |
G7 | قطع شدن سنسور مکش |
GC | قطع شدن سنسور تخلیه بار کمپرسور |
ارورهای دوحرفی در کولر گازی سامسونگ
در بسیاری از کولرهای اینورتر، ارور کولر گازی به صورت ترکیبی دو حرفی روی نمایشگر ظاهر میشود. موارد زیر ارورهایی هستند که در دفترچه راهنمای کولر گازی سامسونگ هم وجود دارند:
ارور | شرح کد خطا |
AX | بروز مشکل در سنسور فشار بالا |
BX | بروز مشکل در سنسور فشار پایین |
CX | بروز مشکل در هنگام باز شدن شیر انبساط الکتریکی |
DX | بروز مشکل در هنگام بسته شدن شیر انبساط الکتریکی |
FX | جداسازی همزمان سنسور EVAP IN و سنسور EVAP OUT |
RX | نشتی گاز کولر و بروز اختلال در عملکرد کولر گازی |
UX | خطا در تنظیمات فن کولر گازی |
YX | وجود مشکل در سنسور EVAP OUT واقع در یونیت داخلی کولر گازی |
9X | اتصال کوتاه یا باز شدن اتصال سنسور دمای محیط روی برد |
جدول کد خطا کولر گازی سامسونگ 50 هزار مدل Mirage
کولر گازی سامسونگ 50 هزار مدل Mirage (میراژ)، ظرفیت سرمادهی بالایی دارد. در جدول زیر، لیست ارورهای کولر گازی سامسونگ مدل میراژ (Mirage) را مشاهده خواهید کرد:
ارور | شرح خطا |
EA 01 | قطع شدن ارتباط میان پنل داخلی و پنل بیرونی کولر گازی |
E1 21 | اختلال در سنسور محیطی یونیت داخلی |
E1 22 | خراب شدن سنسور پایپ / قطع شدن سیمهای برد الکترونیکی |
E1 54 | سوختن یا خراب شدن فن یونیت داخلی / قطع شدن سیمهای اتصالدهنده فن به برد |
E1 62 | وجود مشکل در تراشه EEPROM یا پاک شدن تراشه EEPROM |
E1 63 | پاک شدن برنامههای دستگاه |
E4 25 | جابجایی فازهای دستگاه |
جدول ارورهای کولر گازی سامسونگ مدل waltz nova
جدول زیر، شامل ارورهای کولر گازی سامسونگ 30 هزار مدل waltz nova است:
ارور | شرح خطا |
E1 03 | قطع شدن ارتباط میان برد الکترونیکی و برد نمایشگر کولر |
E1 21 | خرابی سنسور دمای محیطی |
E1 22 | خرابی سنسور پایپ |
E1 42 | خرابی سنسور اندازهگیری میزان رطوبت هوا |
E1 54 | خراب شدن فن یونیت داخلی کولر گازی |
E1 62 | وجود مشکل در مدار برد الکترونیکی |
E1 93 | وجود مشکل در مسیر ارتباطی میان برد الکترونیکی و برد نمایشگر |
E2 37 | خرابی سنسور کندانسور |
E4 79 | ناتوانی برد در ایجاد ارتباط بین پنل داخل و پنل بیرونی (کمپرسور) |
جدول ارورهای کولر گازی سامسونگ مدل Queen
در کولر گازی سامسونگ مدل کوئین (Queen) با ظرفیت سرمادهی 50kbtu، شما با ارورهای زیر مواجه خواهید شد:
ارور | شرح خطا |
E1 | خراب شدن سنسور دمای محیطی |
EE – 00 | وجود مشکل در سیستم برقرسانی به پنل داخلی کولر گازی |
EE – 01 | وجود مشکل در سیستم برقرسانی به پنل داخلی کولر گازی |
E5 | خراب شدن سنسور لوله اواپراتور |
E6 | قطع شدن یا اتصال کوتاه سنسور کمپرسور |
ER | قطع شدن ارتباط میان پنل داخلی و پنل بیرونی کولر گازی |
ED | وجود مشکل در ارتباط بین برد الکترونیکی و برد نمایشگر |
EA | قطع شدن فیوز مینیاتور برق به دلیل وجود مشکل در کابلهای ارتباطی بین پنل داخلی و پنل بیرونی |
ارور کولر گازی سامسونگ اینورتر مدل Good
اسپلیت دیواری سامسونگ سری Good، یکی از بهترین محصولات شرکت سامسونگ است که امکانات خوبی دارد. میزان پرتاب باد این اسپلیتها بسیار خوب است و با داشتن کمپرسور روتاری و گاز مبرد R410، بهراحتی میتواند فضای 30 متری را خنک کند. ارور داکت اسپلیت سامسونگ مدل Good با سایر مدلها متفاوت است و به صورت چشمک زدن چراغها نشان داده میشود. همچنین خطاهای یونیت داخلی و یونیت خارجی کولر گازی سامسونگ اینورتر مدل گود با هم متفاوت است.
اگر میخواهید با معنی چشمک زدن چراغ کولر گازی سامسونگ و معنی ارورهای پنل داخلی دستگاه آشنا شوید، به جدول زیر نگاهی بیندازید:
در جدول زیر، با خطاهای یونیت بیرونی کولر گازی سامسونگ اینورتر مدل Good آشنا خواهید شد:
کد راه اندازی کولر گازی سامسونگ
بعد از تعمیر کولر گازی و تعویض برد دستگاه، نیاز است که کولر گازی و اسپلیت را مجدداً راهاندازی کنید. برای این کار شما باید کد مخصوصی را وارد دستگاه کنید. در جدول زیر با کد کولر گازی سامسونگ آشنا خواهید شد:
برای رفع ارور کولر گازی سامسونگ چه کار باید کرد؟
اگر میخواهید ارور کولر گازی سامسونگ را برطرف کنید، ابتدا باید به نوع ارور و دلیل نمایش آن توجه کنید. مثلاً در صورت مواجهه با ارور e3 کولر ایستاده سامسونگ، باید فن یونیت داخلی کولر را چک کنید و از سالم بودن برد الکترونیکی و خازنها مطمئن شوید.
در قسمت زیر، با بهترین راهکارها برای عیب یابی کولر گازی سامسونگ و رفع ارورهای دستگاه آشنا خواهید شد:
1- تماس با افراد متخصص برای تعمیر کولر گازی
2- خاموش کردن دستگاه و قطع کردن برق کولر گازی
3- تعویض سنسور پایپ و سنسور دمای محیط در پنل داخلی
4- بررسی سیمها و اتصالات میان پنل داخلی و پنل خارجی
5- بررسی تراشه EEPROM
6- تعمیر برد الکتریکی کولر گازی
7- بررسی و تعمیر فن کولر گازی
8- بررسی سیستم اینورتر کولر گازی
9- بررسی فیلترهای هوا و دریچه کندانسور
10- بررسی کمپرسور کولر گازی
11- اندازهگیری میزان فشار گاز مبرد و شارژ گاز کولر
12- بررسی خازنهای داخل برد الکتریکی
با انجام این اقدامات و تست اجزای مختلف کولر گازی، شما میتوانید مشکل اصلی دستگاه را پیدا کنید و ارور داکت اسپلیت سامسونگ و انواع کولرهای گازی samsung را حل کنید.
اهمیت کمک گرفتن از افراد متخصص برای تعمیر و سرویس کولر گازی
تعمیر کولر گازی، کاری تخصصی و مهم است و باید توسط افراد متخصص و باتجربه انجام شود. تیم تعمیرکاران هوم سرویز، سابقه تعمیر انواع مدلهای کولر گازی سامسونگ را دارند و میتوانند تعمیر کولر گازی سامسونگ را خیلی سریع و با بهترین هزینه انجام دهند.
همچنین شما میتوانید از تعمیرکاران حرفهای هوم سرویز بخواهید که سرویس کولر گازی را انجام دهند. یادتان باشد که با سرویس دورهای و منظم کولر گازی، کمتر با مشکلاتی مانند خرابی کولر و ارور کولر گازی روبرو خواهید شد و هزینه نگهداری کولر گازی برای شما کمتر میشود.
جمعبندی مطالب
در این نوشته درباره ارورهای کولر گازی سامسونگ با شما صحبت کردیم و دلیل نمایش این ارورها را بررسی کردیم. سپس به شما توضیح دادیم که برای عیب یابی کولر گازی سامسونگ و رفع خطاهای دستگاه، چه کارهایی را باید انجام دهید.
از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم و امیدواریم این مطالب برای شما کاربردی و مفید باشد.
به محض مشاهده ارور روی نمایشگر کولر گازی نگران نشوید و با تعمیرکاران متخصص هوم سرویز تماس بگیرید تا مشکل اصلی دستگاه شما را برطرف کنند.
برای ثبت درخواست سرویس و تعمیر کولر گازی و استفاده از این خدمات، شما باید به سایت و اپلیکیشن هوم سرویز مراجعه کنید و درخواست خود را ثبت کنید تا همیاران هوم سرویز با شما تماس بگیرند و هماهنگیهای لازم را انجام دهند.