پرینتر سه بعدی، از پیشرفتهترین فناوریهای دنیا است که امکان ساخت و تولید انواع اجسام سه بعدی را برای ما فراهم کرده است. با وجود پرینترهای سه بعدی میتوان انواع مجسمه، وسایل دکوری، اسباب بازی، طلا و حتی لباس را تولید کرد و از این راه به درآمد رسید. از پرینترهای سه بعدی در صنایع مختلف ساختمانسازی، خودرو سازی و ساخت قطعات پزشکی استفاده میشود. احتمالاً این سوالات برای شما نیز پیش آمده است که پرینتر سه بعدی چیست و چطور کار میکند؟ روش درآمدزایی از پرینترهای سه بعدی به چه صورت است و چه وسایلی را میتوان با این پرینترها تولید کرد؟
در این نوشته قصد داریم روش کار پرینترهای سه بعدی را به شما توضیح دهیم و انواع پرینتر سه بعدی را به شما معرفی کنیم. همچنین درباره تمام محصولات پرینترهای سه بعدی توضیحی خواهیم داد و کاربردهای پرینتر سه بعدی را بررسی خواهیم کرد. در پایان نیز نکات مهم برای خرید پرینتر سه بعدی را به شما توضیح میدهیم تا بتوانید مناسبترین پرینتر را برای خود تهیه کنید.
پس اگر دوست دارید با روش کار پرینتر سه بعدی آشنا شوید و نحوه درآمدزایی با پرینتر سه بعدی خانگی را یاد بگیرید، از شما دعوت میکنیم که تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.
پرینتر سه بعدی چیست؟
پرینتر سه بعدی، دستگاهی پیشرفته است که از تکنولوژی لایهگذاری افزایشی استفاده میکند تا انواع اجسام سه بعدی را از فایلهای دیجیتالی تولید کند. با اضافه شدن لایههای مختلف از مواد پلاستیکی، آلیاژهای فلزی و مواد رزینی، محصول نهایی ایجاد خواهد شد.
روش کار این پرینترها به این صورت است که ابتدا طرح سه بعدی را از کامپیوتر میگیرند، سپس مدل موردنظر را به صورت لایه لایه میسازند تا بعد از روی هم قرار گرفتن لایههای مختلف، محصول نهایی تولید شود.
در واقع پرینترهای سه بعدی شبیه به دستگاههای پرینتر است، با این تفاوت که اولاً مدل را به صورت سه بعدی چاپ میکند و به جای جوهر از مواد مختلف پلاستیکی و فلزی استفاده میکند. مهمترین نکته در هنگام استفاده از پرینترهای سه بعدی، ارائه مدل کامل و مناسب به دستگاه است تا پرینتر بتواند محصول موردنظر را بهدرستی تولید کند.
امکان تولید سریع انواع وسایل، دقت بالا، نمونهسازی راحت، امکان تولید قطعات پیچیده و صرفهجویی در زمان از جمله مزایای استفاده از پرینترهای سه بعدی است. همانطور که به شما توضیح دادیم از انواع پرینترهای سه بعدی در زمینههای مختلف مهندسی، صنعتی، پزشکی، هنری، صنایع غذایی و دکوراسیون استفاده میشود. در ادامه با انواع پرینترهای سه بعدی بیشتر آشنا خواهید شد.
انواع پرینتر سه بعدی
امروزه انواع مدلهای پرینتر سه بعدی در بازار وجود دارد که برای تولید محصولات خاصی از آنها استفاده میشود. کاربرد این پرینترهای سه بعدی با هم متفاوت است و محصولات مختلفی را میتوان با این پرینترها تولید کرد.
دستگاههای زیر زیر از جمله مهمترین و پرکاربردترین پرینترهای سه بعدی هستند:
1- پرینتر سه بعدی لیتوگرافی استریو (Stereolithography):
پرینتر سه بعدی استریو لیتوگرافی (Stereolithography یا به اختصار SLA)، دستگاهی پیشرفته است که از مادهای خاص به نام رزین مایع برای تولید اجسام سه بعدی استفاده میکند. با تابش لیزر به رزین مایع، لایههای رزینی سفت میشوند و این کار در هر لایه تکرار میشود تا در پایان، محصول نهایی تولید شود.
با داشتن پرینتر سه بعدی استریو لیتوگرافی، شما میتوانید قطعات کوچک و نمونههای اولیه محصولات را بسازید و ایدههای خود را به صورت سه بعدی خلق کنید. سرعت چاپ این پرینترها خیلی زیاد نیست و برای تولید نمونههای کوچک به 6 تا 8 ساعت زمان نیاز دارد.
البته پرینترهای سه بعدی SLA مزایای خاص خودشان را هم دارند و به همین دلیل است که در صنعت پزشکی، جواهرسازی و طراحی صنعتی بسیار پرکاربرد شدهاند. دقت بالا در ساخت قطعات، رعایت جزئیات در هنگام ساخت، امکان ساخت قطعات پیچیده و ظریف و امکان تولید قطعات شفاف از جمله مزایای پرینتر سه بعدی SLA هستند.
گران بودن دستگاه و مواد اولیه، نیاز به کارهای تکمیلی برای تولید قطعات بزرگ و نیاز به مقاومسازی قطعات از جمله معایب پرینتر سه بعدی لیتوگرافی استریو است.
پرینتر سه بعدی SLA جزو پرینترهای گرانقیمت است؛ به طوری که برای خرید مدلهای کوچک و رومیزی باید حداقل 3500 دلار پرداخت کنید و برای خرید پرینترهای سه بعدی بزرگ باید 65000 دلار بپردازید.
به دلیل دقت بالای این پرینترها و رعایت جزئیات محصول، از پرینتر سه بعدی SLA برای ساخت مدلهای دقیق و ظریف مانند قالبهای دندان و ساخت جواهرات استفاده میشود.
2- پرینتر سه بعدی مدلسازی لایهافزایشی (Fused Deposition Modeling):
Fused Deposition Modeling یا به اختصار FDM، به معنای تکنولوژی مدلسازی لایهای افزایشی است و به دلیل روش کار پرینترها به این صورت نامگذاری شده است. پرینتر سه بعدی FDM، از جدیدترین و البته کاربردیترین انواع پرینتر سه بعدی است که از مادهای شبیه به پلاستیک به نام فیلامنت برای تولید محصولات مختلف استفاده میکند. پرینترهای سه بعدی FDM، فیلامنت را در دمای بالا ذوب میکنند و سپس با یک نازل گرم، فیلامنتها را لایه لایه روی هم میریزند تا شکل موردنظر ساخته شود.
سرعت بالا، قیمت مناسب، تولید قطعات مقاوم، کمترین میزان پرتی در هنگام تولید قطعات و استفاده راحت از جمله مزایای پرینترهای سه بعدی FDM است. البته باید بدانید که در بعضی موارد، دقت این پرینترها کم است.
روش کار پرینترهای سه بعدی FDM به این صورت است که ابتدا طرح و مدل سه بعدی را از کامپیوتر دریافت میکند. سپس فیلامنت را داغ میکند و با حرکت نازل دستگاه، طرح موردنظر را به صورت لایه به لایه تولید میکند. کار با این پرینترها، بسیار راحت است و به همین دلیل بهترین گزینه برای مصارف خانگی و صنعتی محسوب میشود.
3- پرینتر سه بعدی لیزر انتخابی سینترینگ (Selective Laser Sintering):
تکنولوژی Selective Laser Sintering (به اختصار SLS) به معنی جوش دادن مواد با لیزر روی هم است. همانطور که توضیح دادیم در پرینترهای SLA، لیزر باعث محکم شدن مواد رزینی میشود، اما در پرینترهای SLS لیزر روی پودر فلز و پودر نایلون اعمال میشود. روش کار پرینترهای SLS به این صورت است که ابتدا، پودر فلز یا پودر نایلون روی سطح مشخصی به صورت لایه لایه ریخته میشود. سپس لیزر با قدرت بالا، قسمتهای موردنظر را ذوب میکند و به هم میچسباند. این کار تا جایی ادامه پیدا میکند تا قطعه نهایی تولید شود.
امکان تولید قطعات پیچیده با جزئیات بالا، سطح صاف قطعات، سرعت بالا و کیفیت بالا و مرغوب قطعات از جمله مزایای پرینترهای سه بعدی SLS است.
هزینه بالا، عدم امکان قطعات توخالی، بزرگ بودن ابعاد پرینتر از جمله معایب پرینترهای SLS است. از پرینترهای سه بعدی SLS در صنایع مربوط به هوافضا، خودروسازی و صنایع پزشکی استفاده میشود. این پرینترها به دلیل کاربرد صنعتی و کیفیت بالا، قیمت بالایی هم دارند و جزو گرانقیمتترین پرینترهای سه بعدی در بازار هستند. برای خرید نمونههای کوچک پرینتر سه بعدی SLS باید حداقل 17000 دلار بپردازید و برای خرید دستگاههای بزرگتر با مدل بالاتر، باید حدود 80000 دلار پرداخت کنید.
همانطور که گفتیم این پرینتر بسیار گرانقیمت است و به همین دلیل تنها برای استفادههای صنعتی و انبوه استفاده میشود و برای استفاده شخصی اصلاً مناسب و بهصرفه نخواهد بود.
4- پرینتر سه بعدی Digital Light Processing:
تکنولوژی DLP یا Digital Light Processing، نوعی تکنولوژی پیشرفته است که در پرینترهای سه بعدی به کار میرود. این مدل پرینترهای سه بعدی با پروژکتور دیجیتالی و سیستم نوری کار میکنند. در این روش، یک پروژکتور دیجیتالی طرح لایهها را روی رزین مایع میتاباند و با تابش نور، این رزینها در نقاط مشخص سفت میشوند. بعد از سفت شدن لایه اول در زمان کوتاه، ساخت لایه بعدی محصول آغاز میشود. با تکرار این کار و ساخت لایه به لایه، اشیا با دقت بالا و سطح صاف ساخته میشوند. تکنولوژی DLP در پرینترهای سه بعدی باعث تولید سریع محصولات سه بعدی با دقت بالا و جزئیات ظریف میشود و مزایای زیادی دارد.
سرعت بالای تولید قطعات، اختصاص زمان کمتر برای تولید اشیا، دقت زیاد و کیفیت بالا از جمله مزایای پرینتر سه بعدی DLP است. یکی از معایب این پرینترهای سه بعدی این است که در طول زمان ساخت قطعات، نیاز به اسکلت یا چهارچوب دارند تا مواد مصرفی، شکل نهایی را به خود بگیرند. همچنین بعد از تولید اشیای سه بعدی با پرینتر سه بعدی DLP باید قطعه تولیدشده را تمیز کرد.
هزینه مواد مصرفی و تجهیزات این پرینترها بسیار بالا است و شما باید هزینه زیادی برای خرید پرینتر سه بعدی DLP پرداخت کنید. قیمت پرینترهای سه بعدی DLP به کیفیت، سرعت و ابعاد چاپ بستگی دارد و بین 4400 دلار تا 38000 دلار است.
5- پرینتر سه بعدی Selective Laser Melting:
پرینتر سه بعدی SLM یا Selective Laser Melting، از اشعه قدرتمند لیزر برای ذوب کردن فلز و آلیاژهای فلزی استفاده میکند. این نوع پرینتر سه بعدی میتواند قطعات فلزی و صنعتی را با دقت زیاد و چگالی بالا تولید کند. روش کار پرینتر سه بعدی SLM به این صورت است که ابتدا طرح قطعه موردنظر را از کامپیوتر دریافت میکند. سپس آلیاژ فلزی را ذوب میکند و با توجه به طرح موردنظر، به صورت لایه به لایه مواد فلزی را روی م قرار میدهد تا در پایان، قطعه فلزی موردنظر تولید شود.
این مدل پرینترها فقط برای پرینت فلزات به کار میروند و به پرینتر سه بعدی فلزی معروف هستند. برای کار با پرینترهای SLM میتوان از مصالح مختلفی مانند کربن، تیتانیوم، فولاد و… استفاده کرد. این پرینترها در صنایع تولید ماشینآلات، صنایع پزشکی، صنایع هوافضا و… کاربرد زیادی دارند و میتوانند قطعات فلزی بسیار سبک را با دقت بسیار بالایی تولید کنند.
6- پرینتر سه بعدی Electronic Beam Melting:
پرینتر سه بعدی EBM یا Electronic Beam Melting، نوعی پرینتر است که برپایه نیروی الکترونی کار میکند. روش کار پرینتر سه بعدی EBM شبیه به پرینترهای SLM است؛ اما به جای لیزر از پرتو الکترونی برای ذوب کردن فلزات استفاده میکند. مواد مصرفی پرینترهای سه بعدی EBM باید رسانا باشد تا پرتو الکترونی بتواند آن را ذوب کرده و شروع به ساخت محصول سه بعدی کند.
سرعت پرینترهای EBM کمتر از سرعت پرینترهای SLM است و هزینه بیشتری هم دارد. به همین دلیل است که پرینترهای EBM فقط در صنایع پزشکی و هوافضا کاربرد دارند.
7- پرینتر سه بعدی Laminated Object Manufacturing:
چاپگرهای سه بعدی Laminated Object Manufacturing یا LOM برای ساخت قطعات سه بعدی در اندازههای بزرگ مورداستفاده قرار میگیرند.
این نوع پرینترها از رولهای پلاستیک استفاده میکند و بعد از ذوب کردن رولها با استفاده از غلتک، مواد پلاستیکی را بهصورت لایه به لایه روی هم قرار میدهد تا کار تولید قطعه موردنظر انجام شود. هزینه مواد مصرفی پرینترهای LOM بسیار بالا است و به همین دلیل، این پرینترها برای استفادههای صنعتی و در اسکیلهای بزرگ کاربرد دارند.
8- پرینتر سه بعدی Multi Jet Fusion:
پرینتر سه بعدی MJF یا Multi Jet Fusion، از تکنولوژی خاصی برای پرینت استفاده میکند که توسط شرکت hp توسعه داده شده است. در این پرینترها، از جوهرهای پلیمری استفاده میکنند که به لایههای نازک پودر پلیمری اضافه میشود تا قطعات ساخته شوند؛ به این صورت که ابتدا پودر پلیمری به صورت لایه به لایه ریخته میشود و با جوهرهای خاص این لایهها به هم چسبیده میشوند تا در نهایت، قطعه موردنظر ساخته شود.
از جمله مزایای استفاده از پرینتر سه بعدی MJF باید به مواردی مانند کیفیت بالا، سرعت زیاد، دقت بالا در پرینت جزئیات قطعات، امکان تولید قطعات زیاد در زمان کوتاه اشاره کرد. البته باید بدانید که قیمت پرینترهای سه بعدی MJF بسیار بالا است و تنوع رنگی کمی برای تولید قطعات رنگی دارند. از پرینترهای سه بعدی MJF در صنعت خودروسازی، صنعت پزشکی و صنعت الکترونیک برای تولید قطعات پیچیده و باکیفیت استفاده میشود.
هزینه خرید پرینتر سه بعدی MJF از برند hp از تمام مدلهای پرینتر سه بعدی بیشتر است و بین 51000 دلار تا 500000 دلار قیمت دارند.
مواداولیه پرکاربرد در پرینترهای سه بعدی
- پلی لاکتیک اسید یا PLA، نوعی ترموپلاستیک است که از مواد طبیعی مانند نشاسته، آرد ذرت و نیشکر تولید میشود. در پرینترهای سه بعدی از PLA برای تولید بستههای موادغذایی و ابزار پزشکی استفاده میشود.
- پلی کربنات یا PC از دیگر مواداولیه پرکاربرد در پرینتر است. این پلیمر ترموپلاستیک، شفاف و بیشکل است و برای ساخت قطعات خودرو، عینک و قطعات الکترونیکی استفاده میشود.
- پلاستیک ABS، از پرکاربردترین مواداولیه برای پرینترهای سه بعدی است و برای تولید سریع انواع لوازم خانگی، قطعات خودرو، تجهیزات الکترونیکی و اسباب بازی به کار میرود.
- فلزاتی مانند آلومینیوم نیز در پرینترهای سه بعدی فلزی استفاده میشود. از فلز آلومینیوم در صنعت خودروسازی، هوافضا و صنعت الکترونیک استفاده میشود.
- فولاد نیز از جمله مواداولیه پرکاربرد در پرینترهای سهبعدی است که استحکام و انعطاف بالایی دارد. در صنعت ساختمانسازی و خودروسازی از فولاد برای تولید قطعات استفاده میشود.
- تیتانیوم نیز در پرینترهای سه بعدی بسیار پرکاربرد است و وزن سبکی دارد. از تیتانیوم برای تولید قطعات مقاوم هواپیما و فضاپیما، ایمپلنتها، ابزار جراحی و قطعات خودرو استفاده میشود.
- نیکل نیز فلزی کاربردی در پرینترهای صنعتی است که در برابر رطوبت، اسید و زنگزدگی مقاوم است. از نیکل در صنعت هوافضا، خودروسازی، ساخت پروتز و ایمپلنت استفاده میشود.
- در پرینترهای سه بعدی، از رزینها برای تولید قطعات شفاف و ظریف زیاد استفاده میشود. مثلاً رزین اپوکسی برای ساخت قطعات صنعتی، قالبها و مدلهای هنری استفاده میشود. رزین اکریلیک برای تولید جواهرات، وسایل پزشکی مانند دندان مصنوعی و طراحی وسایل هنری کاربرد دارد.
- مواد نایلونی نیز استحکام بالایی دارند و در انواع پرینترهای سه بعدی به کار میروند. از نایلون برای ساخت قطعات مکانیکی، تجهیزات ورزشی و محصولات مصرفی استفاده میشود.
- علاوه بر اینها، در صنایع غذایی از شکلات، قند، صمغها و پروتئینها برای تولید انواع خوراکیها با کمک پرینتر سهبعدی استفاده میشود.
با کاربردهای مختلف پرینتر سه بعدی آشنا شوید
حالا که با انواع پرینترهای سه بعدی و روش کار این پرینترها آشنا شدید، خوب است کاربردهای این مدل پرینترها را نیز بدانید. پرینترهای سه بعدی صنعتی و خانگی بهقدری محبوب شدهاند که در بسیاری از زمینهها برای تولید قطعات سه بعدی باکیفیت استفاده میشوند.
موارد زیر از جمله مهمترین کاربردهای پرینتر سه بعدی در صنایع مختلف هستند:
1- تولید محصولات مختلف:
پرینترهای سه بعدی، قادر به تولید انواع قطعات و اشیا مانند اسباب بازی، وسایل دکوری، گجتهای کاربردی، وسایل خانه و آشپزخانه، قطعات صنعتی، تجهیزات الکترونیکی و قطعات خودرو هستند و به همین دلیل کاربرد زیادی در صنعت دارند. با داشتن این مدل پرینترها، میتوان انواع قطعات را با هزینه کمتر و خیلی سریع تولید کرد.
2- تولید تجهیزات پزشکی:
وجود پرینترهای سه بعدی در صنعت پزشکی، انقلابی ایجاد کرده است؛ زیرا امروزه با وجود پرینترهای سه بعدی میتوان انواع پروتزها، ایمپلنتها، ابزار جراحی و اعضای مصنوعی انسان را تولید کرد. با استفاده از پرینترهای سه بعدی، مدلسازی ترمیم و پیوند اعضا بهراحتی انجام میشود و پزشکان میتوانند کارهای درمان بیماران را بهتر انجام دهند.
3- تولید مواد غذایی:
ورود این چاپگرهای سه بعدی به صنعت موادغذایی، کار تولید انواع خوراکیها را راحتتر کرده است. با داشتن پرینتر سه بعدی صنعتی، میتوان انواع شکلات، موادقندی، صمغ و … را به عنوان مواد اولیه وارد دستگاه کرد و انواع خوراکیهای طرحدار را خیلی سریع تولید کرد.
4- تولید تجهیزات لازم در صنایع هوافضا:
در صنایع هوافضا نیز از پرینترهای سه بعدی استفاده زیادی میشود. با داشتن پرینترهای سه بعدی صنعتی، میتوان قطعات مختلف بدنه هواپیما و فضاپیما را در سریعترین زمان ممکن تولید کرد. گاهی اوقات با داشتن پرینترهای سه بعدی، میتوان قطعاتی را تولید کرد که دستگاههای صنعتی معمولی قادر به تولید این قطعات نیستند. استفاده از پرینترهای سه بعدی در صنایع هوافضا، دقت و سرعت انجام پروژهها را بالا میبرد و بهترین انتخاب برای تولید قطعات مهم است.
5- تولید مصالح موردنیاز در ساختمانسازی:
بعضی از پرینترهای بزرگ و صنعتی، با استفاده از بتن کار میکنند و در صنعت ساختمانسازی استفاده میشوند. این پرینترها، طرح محصول را دریافت میکنند. سپس با استفاده از بتن، شروع به ساخت محصول موردنظر میکنند. بنابراین با استفاده از این مدل پرینترها در صنعت ساختمانسازی، میتوان انواع وسایل را با هزینههای کمتر نیروی انسانی و سرعت بیشتر تولید کرد.
6- تولید قطعات موردنیاز در صنعت خودروسازی:
از تکنولوژی چاپگر سه بعدی برای تولید قطعات فلزی، انواع چرخدندهها و استفاده میشود و به همین دلیل در صنعت خودروسازی کاربرد زیادی دارد. با کمک این مدل پرینترها، هزینه تولید قطعات خودرو کمتر میشود، اما سرعت تولید قطعات چندین برابر سریعتر خواهد شد.
نکات مهم هنگام خرید پرینتر سه بعدی
برای خرید بهترین پرینتر سه بعدی، باید به نکات زیر توجه داشته باشید:
1- نوع پرینتر سه بعدی:
نوع پرینتر سه بعدی باید با نیازهای شما هماهنگی داشته باشد. اگر به دنبال پرینتر سه بعدی خانگی هستید، بهتر است پرینترهای FDM را انتخاب کنید. اما اگر برای کاربردهای صنعتی به دنبال پرینتر سه بعدی هستید، پیشنهاد میکنیم پرینترهای SLS و SLA را انتخاب کنید.
2- دقت پرینتر:
در هنگام خرید پرینترهای سه بعدی باید به دقت و رزولوشن پرینتر توجه داشته باشید. هرچه رزولوشن و دقت پرینتر بالاتر باشد، کیفیت تولید قطعات بیشتر است و جزئیات بیشتری را در هنگام پرینت رعایت میکند.
3- سرعت چاپ:
اگر زمان کمی برای تولید قطعات دارید و دوست دارید سریع این کار انجام شود، باید پرینترهای سه بعدی سریع را انتخاب کنید. سرعت چاپ دستگاه، یکی دیگر از نکات مهم برای خرید پرینتر سه بعدی است.
4- اندازه پرینتر:
بعد از خرید پرینتر سه بعدی، شما باید دستگاه را داخل اتاق و روی میزی صاف قرار دهید تا بتوانید کار پرینت سازههای مختلف را شروع کنید. به همین دلیل باید به ابعاد پرینتر توجه داشته باشید و با توجه به فضای اتاق کار خود، پرینتر سه بعدی با اندازه کوچک یا متوسط را انتخاب کنید.
5- برند پرینتر:
پرینترهای تولیدشده در شرکتهای معتبر، کیفیت و دوام بالایی دارند و انواع طرحها را با ظرافت چاپ میکنند. به همین دلیل بهتر است در هنگام خرید پرینتر سه بعدی، به برند دستگاه توجه بیشتری داشته باشید و انتخاب خود را از میان برندهای معتبر انجام دهید.
6- وجود پشتیبانی فنی:
برای راهاندازی پرینتر سه بعدی به پشتیبان فنی نیاز دارید تا بتوانید اولین پرینت از دستگاه را با موفقیت انجام دهید. به همین دلیل است که وجود پشتیبانی فنی و دستورالعملهای شفاف اهمیت زیادی دارد و شما را از درگیر شدن با مشکلات مکانیکی و باگهای نرمافزاری نجات میدهد. همچنین وجود پشتیبانی و خدمات پس از فروش در مواقعی که نیاز به تعمیر پرینتر دارید از اهمیت زیادی برخوردار است.
7- هزینه خرید پرینتر:
همانطور که گفتیم، پرینترهای سه بعدی از جمله دستگاههای پیشرفته هستند که قیمت بالایی دارند. حداقل قیمت پرینترهای سه بعدی 400 دلار است که با توجه به امکانات دستگاه بیشتر هم میشود. به همین دلیل برای خرید پرینترهای سه بعدی باید به بودجه خود برای خرید پرینتر، نگهداری از دستگاه و هزینه تعویض قطعات توجه داشته باشید.
روش درآمدزایی با پرینترهای سه بعدی
پرینترهای سه بعدی از جمله فرصتهای جدید برای درآمدزایی است و شما میتوانید با یادگیری مهارت کار با این پرینترها، شروع به کار کنید. برای درآمدزایی از پرینترهای سه بعدی میتوانید یکی از روشهای زیر را امتحان کنید:
1- ساخت انواع اسباببازی سه بعدی از روی نقاشی کودکان
2- تولید انواع شمع با طرحهای جالب
3- ساخت انواع وسایل یدکی نایاب در بازار
4- تولید وسایل دکوری
5- ساخت قالب کوکی و وسایل شیرینیپزی
6- تولید قالب کوکتل پدیکور با طرحهای جذاب
7- ساخت قالب سفالگری
8- تولید انواع ماکتهای موردنیاز برای دانشجویان معماری و مهندسی ساختمان
9- ساخت انواع مولاژهای آموزشی و قطعات آموزش پزشکی
10- تولید مجسمههای جالب از افراد
11- ساخت انواع هولدر موبایل، قاب موبایل و پازلهای سهبعدی
12- تولید هدایای تبلیغاتی
13- ساخت انواع کفش، دمپایی و کفی کفش
14- نمونهسازی برای شرکتهای بزرگ
15- فروش طرحها برای پرینترهای سه بعدی
با تولید محصولات پرینترهای سه بعدی، بازاریابی و قیمتگذاری درست، شما میتوانید به درآمد خوبی برسید و از این دستگاهها برای کسب درآمد بیشتر استفاده کنید.
جمعبندی مطالب
در این نوشته، درباره پرینترهای سه بعدی با شما صحبت کردیم. ابتدا به شما توضیح دادیم که پرینتر سه بعدی چیست و چگونه کار می کند؟ بعد از بررسی روش کار این چاپگرها، انواع پرینترهای سه بعدی را به شما معرفی کردیم. در ادامه، مواداولیه و کاربردهای مختلف پرینترهای سه بعدی را بررسی کردیم. همچنین نکات مهم برای خرید پرینترهای سه بعدی و روش درآمدزایی از پرینترهای سه بعدی را به شما توضیح دادیم تا به طور کامل با این پرینترها آشنا شوید.
از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم و امیدواریم مطالب این نوشته برای شما کاربردی و مفید باشد.
هر زمان که مشکلی برای پرینتر شما پیش آمد و با مشکلاتی مانند تمام شدن کارتریج دستگاه یا گیر کردن کاغذ داخل پرینتر مواجه شدید، باید از افراد حرفهای و متخصص برای تعمیر پرینتر کمک بگیرید. در هوم سرویز، گروهی از تعمیرکاران حرفهای و متخصص مشغول به کار هستند و کار تعمیرات انواع پرینترها را با بهترین قیمت انجام میدهند. شما میتوانید کارهایی مانند شارژ کارتریج در محل و عیبیابی پرینتر را به همکاران ما در هوم سرویز بسپارید.
برای ثبت درخواست تعمیر و شارژ کارتریج پرینتر، شما باید به سایت و اپلیکیشن هوم سرویز مراجعه کنید و درخواست خود را ثبت بفرمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند و هماهنگیهای لازم را انجام دهند.
همیار شماییم تا پایان سرویس…