زیبایی

تفاوت بین اکستنشن و کاشت مژه چیست؟ کدام بهتر است؟

کاشت مژه بهتر است یا اکستنشن؟

کمتر کسی است که درباره کاشت مو چیزی نشنیده باشد. حداقل بارها به تبلیغات این روش در جاهای مختلف برخورد کرده‌ایم. کم و بیش می‌دانیم که کاشت مو یک نوع عمل جراحی است. اما کاشت مژه چطور؟ این عبارت را بیشتر در آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی، آن هم در کنار اکستنشن مژه دیده‌ایم. اصلاٌ فرق اکستنشن و کاشت مژه در چیست؟ آیا کاشت مژه هم نیازمند جراحی است؟ اگر فکر می‌کنید این عبارات کمی برایتان گیج ‌کننده هستند، در این مقاله همراه ما باشید.

فهرست مطالب

چقدر با تکنیک کاشت مژه آشنایی دارید؟

آیا تا به حال فکر می‌کردید که کاشت مژه چیزی شبیه کاشت مو است؟ خوب؛ حدستان درست بوده است! این روش در واقع نوعی عمل جراحی است که می‌تواند مژه‌های کم‌ پشت و پراکنده شما را زیباتر کند. شاید اندکی ترسناک به نظر  برسد؛ اما کاشت مژه از طریق انتقال مو از یک قسمت بدن که معمولاً هم پشت سر است به مژه‌ها صورت می‌گیرد. بنابراین یک پروسه تخصصی است که جراح باید آن را انجام دهد. به‌ علاوه، کاشت یک روش دائمی بوده و نخستین فرق کاشت و اکستنشن مژه هم همین است. موضوع مهم این است که کاشت مژه باید توسط آرایشگران حرفه ای انجام شود.

در هوم سرویز، ما تیمی از آرایشگران حرفه ای و متخصص را در کنار هم جمع کرده ایم که می توانند کاشت مژه و کاشت ابرو را با کیفیت عالی برای شما انجام دهند تا چهره ای زیباتر و جذاب تر داشته باشید. اگر می خواهید از تخصص آرایشگران باتجربه هوم سرویز بهره مند شوید، روی دکمه های زیر کلیک کنید و کار کاشت مژه را به بهترین مژه کاران بسپارید:

کاشت مژه با آرایشگران هوم‌سرویز

خدمات عالی با قیمت مناسب

ثبت درخواست

از هوم‌سرویز قیمت بگیر

قیمت‌گذاری براساس خدمات

گرفتن قیمت

دانستنی‌های کاربردی درباره فرق اکستنشن و کاشت مژه

همانطور که گفتیم در روش کاشت، موها از پشت سر گرفته شده و به مژه‌ها منتقل می‌شوند. از این رو، ماندگاری آنها هم به اندازه موهای طبیعی بدن است؛ یعنی تا آخر عمر. در این مرحله بد نیست چند فرق اصلی میان کاشت و اکستنشن مژه را هم بدانید.

  • وقتی موهای کاشته شده روی مژه‌ها طبیعی هستند، یعنی هم بلند می‌شوند و هم در جهات مختلف رشد می‌کنند. بنابراین شاید لازم باشد گاهی آنها را کوتاه کنید. اما در اکستنشن، رشد مژه‌های طبیعی متوقف می‌شود؛
  • اگر تنها چیزی که برایتان اهمیت دارد، طبیعی بودن ظاهر مژه‌ها است؛ سراغ کاشت مژه بروید. چون موها صد در صد ارگانیک هستند. ولی موهای به کار رفته در اکستنشن، در بهترین حالت از موی طبیعی انسان یا حیوان تهیه می‌شوند؛
  • زمانی که اکستنشن را برای زیبایی مژه‌ها انتخاب می‌کنید، باید هر 6 تا 8 هفته سری به آرایشگاه بزنید تا آنها را برایتان ترمیم کند. با این حال، کاشت به جز مراقبت؛ نیازی به مراجعه‌ های مکرر به کلینیک ندارد؛
  • علی ‌رغم نتایج دائمی، برای برخی کاشت مژه یک شیوه کم ‌دردسر تلقی نمی‌شود. هزینه زیاد، مدت زمان طولانی برای مشاهده نتیجه کار، خونریزی و درد و نیز احتمال عفونت از جمله مواردی هستند که افراد را از آن برحذر می‌دارند. اگر چه اکستنشن نیز ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد، اما دردسرهای آن در مقایسه با کاشت، بسیار کمتر است. نکته‌ای که مهم‌ترین فرق اکستنشن و کاشت مژه به شمار می‌رود.
  • کاشت هم درست مانند اکستنشن مژه، انواع مختلفی دارد که عبارت هستند از: کاشت مژه کلاسیک یا تار به تار، کاشت مژه والیوم یا سه ‌بعدی و کاشت مژه نامرئی یا هیدِن.
اطلاعات ضروری درباره تفاوت کاشت و اکستنشن مژه
اطلاعات ضروری درباره تفاوت کاشت و اکستنشن مژه

انواع روش‌های کاشت؛ فرق اکستنشن و کاشت مژه کمرنگ می‌شود

هر دو تکنیکی که در این مقاله از آنها صحبت می‌کنیم، در نهایت به دنبال خلق مژه‌هایی پر پشت، بلند، طبیعی یا حجیم هستند. به همین خاطر، بین انواع کاشت و اکستنشن مژه تفاوت چندانی به چشم نمی‌خورد. مثلاً کاشت مژه کلاسیک (تار به تار) مستلزم این است که تارهای موی طبیعی به صورت جداگانه روی مژه‌ها کاشته شوند. نتیجه این شیوه هم کاملاً طبیعی خواهد بود. اما اگر کاشت مژه والیوم را انتخاب کنید، بیشتر از یک تار مو به ازای هر مژه، به کار خواهد رفت. به همین دلیل است که این متد را کاشت مژه سه‌ بعدی هم می‌نامند. بنابراین حاصل کار، مژه‌هایی پر پشت و حجیم است.

در کنار اینها، نوع سومی هم وجود دارد که به آن کاشت مژه نامرئی (hidden) می‌گویند. در حقیقت، ظاهر کاشت نامرئی درست مانند کلاسیک، طبیعی است. تنها تفاوت کاشت مژه هیدن و کلاسیک، در روش انجام آن است. به این‌ صورت که در متد نامرئی، کاشت از زیر مژه‌های طبیعی صورت می‌گیرد و نه روی آنها. از این رو، مژه‌ها به مراتب طبیعی‌تر از تکنیک کلاسیک خواهند شد. بهتر است بدانید که ماندگاری کاشت مژه هیدن از دیگر روش‌ها کمتر است.

میدونستی که هوم سرویز، خدمات کاشت و اکستنشن مژه هم ارائه میده؟

همه‌ چیز در مورد اکستنشن مژه؛ فرق اکستنشن و کاشت مژه

برای اینکه فرق اکستنشن و کاشت مژه برایتان آشکار شود، بهتر است بدانید که اکستنشن در واقع همان کاشت موقت مژه است. یک روش نیمه ‌دائمی که در آن تارهای مژه به صورت جداگانه روی مژه‌های طبیعی شما نصب می‌شوند؛ برخلاف مژه مصنوعی که تنها با یک نوار روی پلک می‌چسبد. در نتیجه مژه‌ها پر و حجیم به نظر می‌رسند و دیگر نیازی به استفاده از ریمل ندارید.

ضمن اینکه شما می‌توانید حتی ضخامت، بلندی و حجم اکستنشن مورد نظر‌تان را هم انتخاب کنید. جالب است بدانید که این تکنیک به گونه‌ای طراحی شده که مژه‌ها در طول چرخه رشد که 6 هفته است، سالم بمانند.

چند نکته مهم و ضروری که باید درباره فرق اکستنشن و کاشت مژه بدانید

حالا که می‌دانید در اکستنشن قرار است چه تحولی در مژه‌های شما رخ دهد، بد نیست موارد زیر را نیز به خاطر بسپارید.

  • موادی که در ساخت اکستنشن‌های مژه به کار می‌روند، یا مصنوعی هستند (فیبرهای پلاستیکی) یا طبیعی (ابریشم)؛
  • صرف ‌نظر از طبیعی یا مصنوعی بودن، این اکستنشن‌ها با استفاده از یک چسب ضد آب و غیر محرک روی مژه‌ها نصب می‌شوند. لازم به ذکر است که چسب‌ها در مقابل عرق و چربی نیز مقاوم هستند. بسیاری از متخصصان زیبایی چسب‌های جراحی را بهترین گزینه می‌دانند؛ چرا که با همه انواع پوست سازگاری دارند؛
  • اکستنشن مژه هم مانند دیگر تکنیک‌های زیبایی ممکن است خطراتی به دنبال داشته باشد. در واقع، بیشتر این مشکلات از واکنش پوست به مواد شیمیایی موجود در چسب ناشی می‌شوند. با این حال یک آرایشگر غیر حرفه‌ای هم می‌تواند باعث شود تا عوارض اکستنشن مژه مانند تورم، تحریک پوست پلک، عفونت پلک یا قرنیه یا ریزش موقت و دائمی مژه‌ها گریبان‌گیر شما شوند. یک فرق اکستنشن و کاشت مژه نیز از همین‌ جا ناشی می‌شود.
اکستنشن مژه کلاسیک یا تار به تار
اکستنشن مژه کلاسیک یا تار به تار

مراحل انجام اکستنشن مژه چگونه است؟

قبل از هر چیز باید بگوییم که انجام  کاشت و اکستنشن مژه در خانه یا در آرایشگاه، چند ساعتی وقت شما را خواهند گرفت. از این رو، بهتر است خودتان را برای یک پروسه نسبتاً خسته ‌کننده آماده کنید.

  • آرایشگر نخست، چشم‌های شما را کاملاً تمیز و عاری از هر‌گونه آرایش، آلودگی و چربی می‌کند؛
  • در قدم بعد، برای اینکه مژه‌های پایین به مژه‌های بالا نچسبند؛ با استفاده از یک چسب آنها را به پوست می‌چسباند (همانطور که در تصویر زیر می‌بینید)؛
  • وی سپس مژه‌های طبیعی شما را به کمک موچین یا ابزار دیگری، یک‌ به ‌یک از هم جدا می‌کند؛
  • حالا تار مژه اکستنشن با یک قطره چسب به نوک مژه طبیعی چسبانده می‌شود؛
  • مرحله بالا برای همه مژه‌های دو چشم اجرا می‌شود. لازم به ذکر است که در طول پروسه، چشم‌ها بسته می‌مانند.
مراحل انجام اکستنشن مژه
مراحل انجام اکستنشن مژه

شکل‌های مختلف اکستنشن مژه شامل چه می‌شوند؟

پیشتر گفتیم که فرق اکستنشن و کاشت مژه در ماندگاری، نوع مژه‌های مورد استفاده، هزینه‌ ها و عوارض احتمالی آنها است. با این ‌وجود، از آنجایی که اکستنشن نوعی کاشت مژه موقت است؛ انواع آن نیز شباهت زیادی به شیوه‌های کاشت مژه دارند. برای مثال:

در متد اکستنشن کلاسیک، روی هر مژه طبیعی یک تار اکستنشن چسبانده می‌شود. در نتیجه، مجموعه‌ای از مژه‌های ضخیم و بلندتر شکل می‌گیرند. به‌ علاوه، شما این امکان را دارید که طول، ضخامت و حتی حالت اکستنشن دلخواه خود را انتخاب کنید. اما اکستنشن والیوم یا روسی، به جای یک تار از چند تار مژه اکستنشن استفاده می‌کند.

در واقع تفاوت اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم نیز در همین است. به عبارت دیگر، چند تار سبک و لطیف روی هر مژه طبیعی، حجم آنها را بیشتر می‌کند. سومین نوع اکستنشن مژه که به آن اکسپرس یا مینک هم می‌گویند، با تارهایی ساخته‌ شده از موی حیوانات انجام می‌گیرد. این روش را نیز می‌توان به صورت کلاسیک یا والیوم روی مژه‌ها پیاده کرد.

رایج ترین سوالات درباره اکستنشن مژه و کاشت مژه و تفاوت ها

لیفت مژه بهتر است یا اکستنشن؟

نکته مهمی که باید بدانید این است که لیفت برای مژه‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرد که حالت آنها رو به پایین است. یعنی در این روش، هیچ اکستنشن یا تار مژه‌ای به مژه‌های شما اضافه نمی‌شود. در نتیجه، آرایشگر تنها به مژه‌های طبیعی‌تان حالت می‌دهد. البته ماندگاری این تکنیک در مقایسه با اکستنشن مژه، کمتر و حدود 6 تا 8 هفته است.

کاشت مژه ماندگاری بیشتری دارد یا اکستنشن مژه؟

به طور کلی، دوام اکستنشن روی مژه‌های شما در حدود 6 ماه است. با این حال، نیاز است تا هر دو هفته، یک ‌بار برای ترمیم آنها به آرایشگاه بروید. در حالی که کاشت مژه تنها یک ماه ماندگاری داشته و هر هفته هم به ترمیم احتیاج دارد.

چه کسانی نمی‌توانند کاشت و اکستنشن مژه انجام دهند؟

اگر چه همه دوست دارند مژه‌هایی زیبا داشته باشند، اما برخی افراد کاندیدای خوبی برای کاشت و اکستنشن مژه نیستند. بنابراین اگر دچار این مشکلات هستید، سراغ روش‎های بالا نروید: آلوپسیا (توقف رشد مو)، ریزش مو ناشی از شیمی ‌درمانی، مژه‌های بیش از حد کوتاه، ضعیف و آسیب‌ دیده، آلرژی به چسب، عفونت چشمی فعال و مصرف داروهای تیروئید.

قیمت اکستنشن و کاشت مژه چقدر است؟

هزینه‌ای که باید برای این متدها پرداخت کنید، به عوامل مختلفی بستگی دارد. جنس تار مو (طبیعی یا مصنوعی)، حجم مژه و نیز آرایشگاه یا سالن زیبایی که به آن مراجعه می‌کنید؛ قیمت نهایی را تعیین می‌کنند. مثلاً استفاده از تارهای موی طبیعی با حجم بیشتر توسط یک آرایشگر مجرب و ماهر، هزینه بیشتری برای شما خواهد داشت.

کدام طبیعی‌تر است؟ کاشت یا اکستنشن مژه؟

از آنجایی که کاشت موقت و اکستنشن مژه شباهت‌های فراوانی به هم دارند، نتایج نیز تقریباً یکسان خواهد بود. اما برای افراد با مژه‌های کوتاه‌تر از یک سانتی‌متر، اکستنشن طبیعی‌تر به نظر خواهد آمد. ضمن اینکه از میان متدهای فوق، کاشت یا اکستنشن مژه کلاسیک و تار به تار ظاهری طبیعی به شما می‌دهند.

میدونستی که هوم سرویز، خدمات کاشت و اکستنشن مژه هم ارائه میده؟
تفاوت اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم
تفاوت اکستنشن مژه کلاسیک و والیوم

نتیجه ‌گیری

در این مطلب اطلاعات مهمی را درباره دو تکنیک کاشت و اکستنشن مژه در اختیار شما گذاشتیم. از انواع گوناگون آنها سخن گفتیم و فرق اکستنشن و کاشت مژه را نیز بیان کردیم. حالا این امکان را دارید که با آگاهی کامل دست به انتخاب بزنید. علاوه بر مقالات متعدد و متنوع از دنیای مد، آرایش و زیبایی؛ سایت و اپلیکیشن هوم سرویز خدمات آرایشی در منزل نظیر ژلیش ناخن در منزل و اپیلاسیون در منزل را هم به شما ارائه می‌کند. بنابراین می توانید خیلی سریع و با هزینه مناسب، زیباتر و جذاب تر شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا