
خودروهای امروزی، سیستم هشداردهنده پیشرفتهای دارند که وجود مشکل در هرکدام از فرآیندها و قطعات خودرو را به ما اعلام میکنند. با توجه به معنی چراغ های هشدار خودرو، میتوانیم مشکل اصلی ماشین خود را برطرف کنیم و امنیت بیشتری را در زمان رانندگی تجربه کنیم. چراغ روغن خودرو، یکی از چراغهای هشداردهنده در سیستم خودرو است که کاهش سطح روغن موتور یا وجود مشکل در سیستم روغنکاری را به راننده اطلاع میدهد. روشن شدن چراغ روغن خودرو، به معنی کافی نبودن سطح روغن برای روانکاری قطعات فلزی یا اختلال در فرآیند روغنرسانی به موتور خودرو است.
زمانی که چراغ روغن پراید و سایر خودروها روشن میشود، باید سریعتر به دنبال پیدا کردن مشکل و تعمیر خودرو باشید؛ زیرا نرسیدن روغن کافی به موتور و قطعات فلزی، باعث وارد شدن آسیب جدی به موتور میشود و هزینههای زیادی را به همراه دارد.
در این مطلب، قصد داریم دلایل روشن شدن چراغ روغن خودرو در دور موتور پایین را به شما توضیح دهیم. همچنین مهمترین اقدامها برای حل این مشکل و خاموش شدن چراغ روغن را به شما آموزش خواهیم داد.
بنابراین، اگر میخواهید با علت روشن شدن چراغ روغن خودرو در وضعیتهای مختلف آشنا شوید و این مشکل را سریعتر حل کنید، از شما دعوت میکنیم که تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

چراغ روغن خودرو چطور کار میکند؟
در این قسمت، شما با عملکرد چراغ روغن خودرو و اهمیت این چراغ هشداردهنده آشنا خواهید شد. برای درک این موضوع، بهتر است ابتدا با سیستم روغنرسانی خودرو آشنا شوید.
در تمام خودروهای ایرانی و خارجی، چراغی هشداردهنده به نام چراغ روغن وجود دارند که در زمان سالم بودن سیستم روغنکاری موتور، خاموش است. که بتواند به شما هشدارهای مورد نیاز را بدهد. وقتی شما استارت میزنید، روغن از کارتر به کمک پمپ مخصوص روغن (Oil Pump یا پمپ روغن) به بالا هدایت میشود و از طریق لولههای روغنکاری پخش میشود. روغن پس از عبور از فیلتر روغن خودرو، از کنار فشنگی روغن که در داخل این سیستم وجود دارد عبور میکند؛ در این زمان است که سیستم متوجه میشود روغنرسانی به خودرو بهخوبی انجام میشود و مشکلی ندارد.
اما اگر روغن به فشنگی برخورد نکند و سیستم، عبور روغن را تشخیص ندهد، چراغ روغن برای هشدار اختلال در فرآیند روغنکاری روشن میشود و شما شاهد روشن شدن چراغ روغن خودرو خواهید بود.
هر زمان که چراغ روغن خودروی شما روشن شد، باید بدانید که مشکلی در روند روغنرسانی به موتور پیش آمده است و شما باید مشکل اصلی خودرو را پیدا کنید.
چراغ روغن، یکی از مهمترین چراغهای هشداردهنده است و باید همواره سالم باشد؛ زیرا خراب بودن چراغ روغن باعث میشود که هشدارهای لازم درباره سیستم روغنکاری به شما نشان داده نشود و بعد از خراب شدن موتور خودرو، متحمل هزینههای سنگین شوید.

علت روشن شدن چراغ روغن خودرو چیست؟
در این قسمت، شما با 9 علت اصلی روشن شدن چراغ روغن خودرو آشنا خواهید شد. همچنین روش حل مشکلات مختلف خودرو را یاد میگیرید.
موارد زیر، از جمله دلایلی هستند که چراغ روغن را برای هشداردهی روشن میکنند:
1- کم بودن سطح روغنموتور:
پایین آمدن سطح روغن، یکی از دلایلی است که باعث روشن شدن چراغ روغن خودرو میشود. در این حالت، حجم روغن کافی نیست و سطح روغن پایین میآید. بنابراین پمپ نمیتواند روغن را مکش کند و در مسیری قرار دهد که روغن با فشنگی برخورد داشته باشد. برخورد نکردن روغن با فشنگی باعث میشود که سیستم تشخیص عدم روغنرسانی بدهد و چراغ روغن ماشین روشن شود.
بنابراین، اولین کار مهمی که باید انجام دهید این است که سطح روغن را بررسی کنید و از وجود میزان کافی روغن مطمئن شوید. در صورتی که روغن موتور کم بود، حتماً روغن کافی در خودرو بریزید تا چراغ روغن خاموش شود و سیستم موتور بهدرستی کار کند.

2- نشتی روغن:
روشن شدن چراغ روغن در حالت درجا موضوعی ناخوشایند است که باعث نگرانی رانندهها میشود. در صورتی که در سیستم روغنکاری موتور خودرو، سوراخ یا نشتی وجود داشته باشد و روغن از کنار سرسیلندر ماسین بیرون بزند، چراغ روغن ماشین فعال میشود و وجود مشکل را به شما هشدار میدهد.
نشتی روغن، بهتدریج باعث کاهش و تخلیه روغن موجود در داخل سیستم میشود. همانطور که به شما توضیح دادیم، همزمان با پایین آمدن سطح روغن، روغن موتور با فشنگی برخورد نمیکند و در اثر برخورد نکردن روغن با فشنگی، چراغ روغن روشن خواهد شد.
3- کم شدن روغن خودرو:
با هر بار روشن کردن خودرو و استفاده از این وسیله نقلیه، مقداری روغن استفاده میشود. به همین دلیل است که بعد از مدتی، روغن داخل مخزن کم میشود و به اتمام میرسد. همچنین بستن غیراصولی پیچهای مربوط به تعویض روغن یا حتی نشتی روغن از کنارههای سرسیلندر موتور باعث کاهش سطح روغن داخل موتور میشود.
کم شدن روغن خودرو با مشکلاتی مانند ایجاد صدای ضربهای در موتور، روشن شدن چراغ روغن، کاهش شتاب خودرو، بالا رفتن دور موتور در حالت استراحت و خروج دود سفید از اگزوز همراه است.
برای بررسی میزان روغن داخل مخزن، باید نگاهی به روغن موتور بیندازید و سطح روغن را بررسی کنید. در صورت کم شدن میزان روغن، مقداری روغن سالم و باکیفیت داخل مخزن بریزید.
همچنین گوشههای موتور را بررسی کنید و ببینید که شمعها خراب نشده باشند و بهدرستی کار کنند. در صورت خراب شدن شمعها و وایرهای ماشین، چراغ چک خودرو نیز روشن میشود و شما باید از تعمیرکاران متخصص برای رفع مشکل خودرو کمک بگیرید.

4- وجود ناخالصی در روغن:
بعضی از روغنهای موجود در بازار، کیفیت پایینی دارند و پر از ناخالصی هستند. وجود ناخالصی زیاد در روغن موتور، یکی از عواملی است که در عملکرد سیستم روغنرسانی به موتور اختلال ایجاد میکند.
در صورت استفاده از روغنهای بیکیفیت و ناخالص، روغن موتور تهنشین میشود و سطح روغن داخل موتور پایین میآید. با پایین آمدن سطح روغن موتور، پمپ روغن نمیتواند روغن را به سمت بالا بفرستد و سیستم خودرو، عدم روغنرسانی را تشخیص میدهد که این موضوع، منجر به روشن شدن چراغ روغن میشود.
برای جلوگیری از این مشکل، باید از روغنهای باکیفیت و درجه یک در خودرو استفاده کنید. همچنین در زمان تعویض روغن، روغن قبلی را کامل تخلیه کنید و روغن جدید را داخل مخزن بریزید تا ناخالصی در مخزن روغن جمع نشود.
5- خرابی اویل پمپ:
اویل پمپ یا پمپ روغن، قطعهای مهم در سیستم خودرو است. پمپ روغن، ابتدا روغن را به سمت فیلتر روغن میفرستد و سپس روغن موتور را به مدار روغنکاری خودرو پمپ میکند. با انتقال روغن از پمپ به مدار روغنکاری، قطعات فلزی موتور روانتر کار میکنند و دچار مشکلاتی مانند اصطلاک و فرسودگی نمیشوند. بعد از بالا فرستادن روغن و عبور روغن از مسیر فشنگی، سیستم خودرو متوجه میشود که تمام فرآیندها بهدرستی انجام شده است.
گاهی اوقات، بعد از تعویض روغن ماشین و استفاده از روغن سالم و باکیفیت نیز چراغ روغن خودرو در حالت روشن و چشمک زن میماند. در این حالت، باید به خراب شدن اویل پمپ شک کنید! زمانی که پمپ روغن خودرو خراب میشود، قدرت پمپ برای مکش و پمپاژ روغن از بین میرود. در نتیجه، حتی با وجود روغن کافی و سالم در موتور، فرآیند روغنرسانی در خودرو انجام نمیشود.
برای بررسی و رفع این مشکل، باید نگاهی به پمپ روغن بیندازید و این قطعه را تعویض کنید.
توجه داشته باشید که گاهی اوقات، اویل پمپ سالم است، ولی توری پمپ مسدود شده است! در این حالت تمام منافذ توری پمپ روغن با ناخالصیها و آلودگیها مسدود میشوند و توری پمپ اجازه عبور روغن را نمیدهد. بعد از تمیز کردن توری اویل پمپ، راه برای عبور روغن موتور باز میشود و روغن موتور بهدرستی وارد سیستم روغنرسانی میشود.
علاوه بر اویل پمپ و توری پمپ روغن، شما باید فشارشکن داخل پمپ روغن را بررسی کنید و مطمئن شوید که این قطعه مشکلی نداشته باشد؛ زیرا در بعضی موارد، خرابی فشارشکن داخل اویل پمپ مانع از انتقال روغن به قطعات موتور میشود و همین موضوع فشار زیادی را به موتور خودرو وارد میکند.

6- نیاز خودرو به روغن تازه و تمیز:
در مقاله اهمیت تعویض روغن کوییک به شما توضیح دادیم که استفاده از روغن سالم و درجه یک، اهمیت زیادی دارد و به عملکرد درست خودروی شما کمک میکند. متأسفانه، در بازار روغنهای بیکیفیت و فیک زیادی وجود دارند که با نام برندهای معتبر به فروش میرسند؛ اما کیفیت بالایی ندارند و قدرت روانکنندگی آنها مناسب نیست.
روغنهای ناخالص و بیکیفیت، در زمان داغ شدن موتور قدرت روانکنندگی خود را از دست میدهند و دیگر نمیتوانند قطعات موتور را روانسازی کنند. همین موضوع باعث میشود که به موتور خودرو، فشار زیادی وارد شود. علاوه بر این، روغن بیکیفیت و کثیف، مشکلاتی را در سیستم روغنرسانی خودرو ایجاد میکند؛ مثلاً باعث گرفتگی پمپ روغن یا فیلتر روغن میشود. همچنین روغنهای ناخالص، وزن سنگینی دارند و بهکندی در مدار حرکت میکنند. حرکت کُند روغن در مدار روغنرسانی باعث میشود که روغن به فشنگی برخورد نکند و چراغ روغن خودرو روشن شود.
در وبلاگ هوم سرویز، نحوه تشخیص زمان تعویض روغن را به شما آموزش دادیم و توضیح دادیم که وجود روغن آلوده و کهنه، چقدر به موتور خودرو فشار وارد میکند.
پیشنهاد میکنیم همیشه از روغنهای باکیفیت و مناسب در خودرو استفاده کنید و روغن موتور را از مکانهای معتبر خریداری کنید تا مشکلی برای خودروی شما ایجاد نشود و مجبور به پرداخت هزینههای سنگین برای تعمیر موتور نشوید.
بعد از خرید روغن مناسب و درجه یک، شما میتوانید از خدمات تعویض روغنی سیار در مجموعه هوم سرویز استفاده کنید تا بدون نیاز به جابهجایی خودرو، کارهایی مانند تعویض روغن موتور و تعویض فیلتر روغن انجام شود.
7- وجود مشکل در فیلتر روغن:
یکی دیگر از عواملی که باعث روشن شدن چراغ روغن خودرو میشود، خراب شدن فیلتر روغن ماشین است. فیلتر روغن موتور، یکی از اجزای مصرفی در خودرو است که تمام ناخالصیها و رسوبات داخل روغن موتور را جذب میکند و باعث افزایش شتاب خودرو و بهبود عملکرد موتور خودرو میشود. در صورتی که فیلتر روغن خودرو بهدرستی کار نکند و خراب شود، روغن موتور بهدرستی از فیلتر روغن عبور نمیکند و به صورت کامل با فشنگی روغن برخورد نخواهد کرد و همین موضوع باعث فعال شدن چراغ روغن میشود. علاوه بر این، خرابی فیلتر روغن، باعث افت عملکرد موتور خودرو میشود و یکی از دلایل اصلی یاتاقان زدن ماشین است.
به همین دلیل است که باید علاوه بر تعویض منظم روغن موتور، فیلتر روغن را نیز تعویض کرد. استفاده از فیلترهای باکیفیت و مناسب، به روانکاری قطعات موتور کمک میکند و باعث بهبود عملکرد موتور خودرو میشود.

8- وجود مشکل در قطعات داخلی موتور:
در خودروهای قدیمی، احتمال فرسودگی قطعات زیاد است. اگر عمر خودروی شما بیش از 7 سال است، این احتمال وجود دارد که قطعات داخلی مانند میل لنگ، یاتاقان و… فرسوده شده باشند و مشکل فرار شدن روغن از بین قطعات پیش بیاید.
زمانی که مشکل فرار شدن روغن اتفاق میافتد، روغن کافی در بین قطعات خودرو وجود نخواهد داشت و قطعات فلزی با سروصدای شدید و اصطلاک بالا کار میکنند. به همین دلیل است که صدای کوبش موتور در خودروهای قدیمی زیاد است و موتور خودرو با صدای زیادی کار میکند. علاوه بر این، با بروز مشکل فرار شدن روغن از بین قطعات موتور، شاهد کاهش سطح روغن در موتور و روشن شدن چراغ روغن خواهید بود.
برای جلوگیری از تجربه چنین مشکلاتی، بهتر است خودروی خود را به تعمیرگاه ببرید و موتور خودرو را سرویس کنید. با سرویس دوره ای خودرو، تمام قسمتهای موتور و قطعات داخلی خودرو بررسی میشوند و کار تعویض قطعات معیوب انجام خواهد شد. بررسی و سرویس کامل خودرو، باعث بهبود فرآیند روغنرسانی در خودرو میشود و از بروز مشکلات جدی مانند یاتاقان زدن خودرو و خرابی کامل موتور ماشین جلوگیری میکند.
9- خرابی فشنگی روغن:
همانطور که به شما توضیح دادیم، فشنگی روغن از مهمترین اجزای سیستم روغنرسانی خودرو است. فشنگی روغن، سنسوری است که وجود روغن کافی در سیستم را تشخیص میدهد و این اطلاعات را به سیستم کامپیوتر مرکزی یا ECU ارسال میکند. با ارسال اطلاعات از فشنگی روغن به موتور، سیستم خودرو متوجه عملکرد درست یا نادرست فرآیند روغنرسانی میشود.
گاهی اوقات، تمام قسمتهای سیستم روغنرسانی مانند فیلتر روغن و اویل پمپ سالم هستند و مقدار کافی روغن در مخزن وجود دارد؛ اما فشنگی روغن خراب شده است و بهدرستی کار نمیکند. بنابراین فشنگی روغن، اطلاعات نادرست را به سیستم خودرو انتقال میدهد و همین موضوع باعث روشن شدن چراغ روغن خودرو خواهد شد. در این حالت، شما باید قطعه فشنگی روغن را بررسی کنید.
خراب شدن سنسور فشنگی روغن، قطع اتصال سوکت فشنگی و خیس شدن این قطعه با روغن باعث اختلال در عملکرد فشنگی خواهد شد. در صورت خراب شدن کامل فشنگی روغن، شما باید این قطعه را کامل تعویض کنید. همچنین سوکت این قطعه را درست متصل کنید و از عملکرد درست فشنگی مطمئن شوید. با رفع مشکل فشنگی روغن، شاهد خاموش شدن چراغ روغن خودرو و رفع مشکل خواهید بود.

مهمترین اقدامات در زمان روشن شدن چراغ روغن خودرو
در قسمت قبل، با عملکرد سیستم روغنرسانی و قطعات مهم در این سیستم آشنا شدید. سپس مهمترین دلایل روشن شدن چراغ روغن خودرو را خواندید و متوجه شدید که چه عواملی باعث فعال شدن این چراغ هشداردهنده در خودرو میشوند.
در این قسمت، قصد داریم شما را با مهمترین اقدامات در زمان روشن شدن چراغ روغن خودرو آشنا کنیم که به شما کمک میکند تا هرگونه مشکل در سیستم روغنرسانی خودرو را برطرف کنید. یادتان باشد که بهترین کار برای رفع مشکلات خودرو، کمک گرفتن از مکانیکهای حرفهای و متخصص است تا مشکل اصلی را در سریعترین زمان ممکن برطرف کنند.
هر زمان که شاهد روشن شدن چراغ روغن خودرو بودید، اقدامات زیر را انجام دهید:
1- خودرو را متوقف کنید:
اگر در حال حرکت هستید و چراغ روغن خودروی شما روشن شد، هرچه سریعتر خودرو را متوقف کنید. بعد از خاموش کردن خودرو، میتوانید بررسیهای لازم را در شرایط ایمن انجام دهید. شاید بپرسید که چرا باید بعد از روشن شدن چراغ روغن، خودرو را متوقف کرد؟ زیرا این احتمال وجود دارد که روغن کافی در موتور خودرو وجود نداشته باشد و قطعات فلزی موتور به صورت خشک و با اصطکاک زیاد کار کنند که این موضوع باعث افزایش فشار به موتور و خرابی بیشتر ماشین میشود.
2- سطح روغن را بررسی کنید:
اقدام مهم بعدی، بررسی سطح روغن موتور است. برای بررسی میزان روغن داخل مخزن، شما باید گیج روغن یا همان نشانگر روغن را بررسی کنید که در کنار موتور قرار دارد و میزان روغن موجود در موتور را به شما نشان میدهد. بهتر است نشانگر روغن را بیرون بیاورید و پاک کنید، سپس نشانگر را در جای خود قرار دهید و پس از چند ثانیه بیرون بیاورید و سطح روغن را مشاهده کنید.
روی نشانگر روغن ماشین، علامتی وجود دارد که میزان کافی روغن در موتور نشان میدهد. اگر روغن از این علامت پایینتر بود، احتمالاً سطح روغن پایین است. مواردی مانند نشتی روغن باعث کم شدن میزان روغن در موتور میشود و به شما اعلام میکند که برای تعویض روغن یا ریختن روغن اضافی در مخزن اقدام کنید.

3- فیلتر روغن را بررسی و تعویض کنید:
در مرحله بعدی، شما باید فیلتر روغن را بررسی کنید. سپس در صورت خراب شدن یا قدیمی شدن فیلتر روغن، فیلتر را عوض کنید. بسیاری از افراد، فیلتر روغن را به مدت طولانی نگه میدارند و همین موضوع باعث اختلال در مراحل روغنرسانی به موتور میشود. بنابراین بعد از تعویض روغن 206 و سایر خودروها، لازم است فیلتر روغن موتور را بررسی و تعویض کنید.
4- فشنگی روغن را بررسی کنید:
بعد از بررسی سطح روغن و فیلترهای تصفیهکننده روغن موتور، شما باید فشنگی را نیز بررسی کنید. خراب شدن و عملکرد نادرست فشنگی باعث روشن شدن چراغ روغن خودرو در زمان گرم شدن موتور میشود و به همین دلیل باید بررسی شود. پس از بررسی کردن فشنگی روغن، نگاهی به سیمکشیها و سوکتهای فشنگی بیندازید و مطمئن شوید که اتصال فشنگی به سیستم برقرار است و مشکلی ندارد.
5- پمپ روغن را بررسی کنید:
اگر تمام قطعات بالا را بررسی کردید و باز هم مشکل برطرف نشد، باید پمپ روغن یا oil pump را بررسی کنید و از سلامت این قطعه مطمئن شوید.
گاهی اوقات خراب شدن پمپ روغن، منجر به تکرار مشکل روشن و خاموش شدن چراغ روغن پراید میشود و راننده را نگران میکند. به همین دلیل، شما باید پمپ روغن خودرو را نیز بررسی کنید و مطمئن شوید که این قطعه بهدرستی کار میکند.

6- روغن موتور را تعویض کنید:
حالا شما باید یکی از مهمترین کارها، یعنی تعویض روغن خودرو را انجام دهید. در صورتی که روغن قبلی ناخالص و بیکیفیت باشد، وقت آن رسیده است که روغن قبلی را با روغن درجه یک و مناسب عوض کنید. بعد از تعویض روغن ماشین، مشاهده خواهید کرد که موتور خودرو، به صورت روان و آرام کار میکند و شتاب خودروی شما بیشتر میشود.
در صورتی که بعد از تعویض روغن، مشکل حل نشد و باز هم چراغ روغن روشن ماند، بهتر است مشکلات برقی خودرو را نیز در نظر بگیرید. گاهی اوقات مشکل برقی باعث روشن شدن چراغ خودرو میشود و هیچ ربطی به سیستم روغنرسانی ماشین ندارد!
7- احتمال فرار بودن روغن از قطعات داخل موتور را بررسی کنید:
در بعضی موارد هم فرار بودن روغن از قطعات داخل موتور باعث روشن شدن چراغ روغن خودرو میشود. این مشکل، بیشتر در خودروهای قدیمی و فرسوده پیش میآید. بررسی فرار بودن روغن از میان قطعات داخلی خودرو، کاری تخصصی است و باید توسط مکانیک حرفهای خودرو بررسی شود.
تعمیرکاران و مکانیکهای حرفهای و متخصص، بعد از باز کردن موتور خودرو میتوانند مشکل فرار بودن روغن از میان قطعات داخلی را برطرف کنند و مشکلات موجود در سیستم روغنرسانی خودرو را رفع کنند.

علت روشن شدن چراغ روغن خودرو در دور موتور پایین
یکی از مشکلات رایجی که ممکن است با آن مواجه شوید، روشن شدن چراغ روغن خودرو در دور موتور پایین است. مثلاً زمانهایی که از روی سرعتگیر رد میشوید و سرعت خود را کم میکنید، دور موتور پایین بیاید و سپس شاهد روشن شدن چراغ روغن خودرو باشید.
اگر پس از برگشت دور موتور به حالت عادی مشکل رفع شد، یعنی تمام قطعات و سیستم روغنرسانی موتور سالم است و این مشکل تنها به این دلیل پیش آمده است که هنگام کم شدن دور موتور، پمپ روغن قدرت کافی برای مکش روغن را نداشته است. در نتیجه میزان روغن کافی به مدار نرسیده است و سیستم، مشکل در فرآیند روغنرسانی را تشخیص داده است! بعد از بالا رفتن دور موتور، پمپ روغن قدرت کافی برای پمپاژ روغن را به دست میآورد و مشکل حل میشود. بنابراین در چنین حالتی، نیاز نیست که نگران باشید و میتوانید با خیال راحت به رانندگی ادامه دهید.

جمعبندی مطالب
در این مطلب، 9 علت روشن شدن چراغ روغن خودرو را به شما معرفی کردیم و اصلیترین دلایل بروز این مشکل را به شما توضیح دادیم. همچنین مهمترین اقدامات در زمان روشن شدن چراغ روغن خودرو را بررسی کردیم تا بتوانید سریعتر این چراغ هشداردهنده در خودرو را خاموش کنید.
بهترین کار برای تعمیر خودروهای ایرانی و خارجی، کمک گرفتن از مکانیکهای حرفهای و متخصص است که مشکل خودرو را در سریعترین زمان ممکن تشخیص میدهند و برای تعمیر خودرو اقدام میکنند. اگر به دنبال شماره مکانیک سیار هستید، باید بدانید که تمام خدمات سرویس و تعمیر خودرو در مجموعه هوم سرویز انجام میشود و شما میتوانید با پرداخت کمترین هزینه، مشکل خودرو را خیلی سریع برطرف کنید.
علاوه بر تعمیر خودرو، کارهایی مانند جلوبندی سازی خودرو، تعمیر گیربکس، تعویض باتری، تعمیر سپر خودرو، تعویض لنت، تعمیر دیفرانسیل، تعمیر دینام و تعویض شمع خودرو توسط تعمیرکاران متخصص هوم سرویز انجام میشود.
برای ثبت درخواست تعمیر و سرویس ماشین، کافی است به سایت و اپلیکیشن هوم سرویز مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند و هماهنگیهای لازم را انجام دهند.
همیار شماییم تا پایان سرویس…