اگر برای خرید پرده اقدام کرده باشید، خوب میدانید که تنوع پردهها چقدر زیاد است. بسیاری از افراد، با مراجعه به پردهسرا، با انتخابهای زیادی مواجه میشوند و نمیدانند که کدام پرده با چه جنس و طرحی را برای منزل خود انتخاب کنند. در بین انواع مدلهای پرده، پرده شید و زبرا دو نوعی هستند که بسیار محبوب و پرطرفدار هستند و در دکوراسیون خانههای مدرن و امروزی به کار میروند. اما تفاوت پرده شید و زبرا چیست؟ کدام پرده مناسب دکوراسیون منزل شما است؟ مزایا و معایب پرده زبرا و پرده شید چیست؟
این موارد سؤالاتی هستند که ممکن است برای شما پیش بیایند و هنگام خرید پرده شما را مردد کنند. در این مقاله میخواهیم به بررسی تفاوت پرده شید و زبرا بپردازیم و بگوییم که پرده زبرا و پرده شید، با هم چه تفاوتهایی دارند و هرکدام برای چه نوع دکوراسیونی مناسبتر هستند تا بتوانید آنها را بیشتر بشناسید و در نهایت تصمیم بگیرید که با توجه به دکوراسیون منزلتان، کدام جنس پرده مناسبتر است.
اگر برای انتخاب بین پردههای مختلف مردد هستید و میخواهید بدانید که تفاوت پرده شید و زبرا چیست؟ و با آگاهی و اطلاعات بیشتری پرده خانه خودتان را انتخاب کنید، حتماً تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات کاربردی را در این زمینه به شما ارائه بدهیم. به طور کلی در هنگام انتخاب پرده 5 موضوع را همیشه در نظر داشته باشید: جنس پرده، طرح پرده، نوع پرده، نحوه نصب پرده و همینطور قابلیت شستشوی پرده
تفاوت پرده شید و زبرا چیست؟
اولین موضوعی که باید به بررسی آن بپردازیم، این است که اصلاً تفاوت اصلی پرده شید و زبرا چیست؟ باید بگوییم که اگر پردههای شید و زبرا را دیده باشید، احتمالاً میدانید که پرده شید بافت یکدستی دارد و کل پنجره را پوشش میدهد و برای اینکه بتوانید بیرون را ببینید یا نور به داخل خانه وارد شود، باید حتماً پرده شید را کنار بزنید.
اما پرده زبرا بافتهایی توری که بهصورت توری هستند و با استفاده از این بافتها، میتوانید پرده را به صورتی تنظیم کنید که بدون نیاز به کنار زدن پرده، بتوانید نور را به داخل خانه وارد کنید یا بیرون را مشاهده کنید.
این موضوع اصلیترین تفاوتی است که بین پرده شید و زبرا وجود دارد و این دو نوع پرده، در نحوه نصب و مدل ایستادن و… با هم مشترک هستند و تفاوت خاصی ندارند.
مزایای پردههای شید و زبرا چیست؟
در ادامه میخواهیم مزایای پردههای شید و زبرا را به شما بگوییم تا بتوانید مقایسهای بین این دو نوع پرده انجام دهید و بدانید که هرکدام دقیقاً چه مزیتهایی دارند.
مزایای پرده زبرا:
- ورود نور به خانه بدون نیاز به کنار زدن پرده
- قابلیت شستشوی پرده
- دوام و ماندگاری بالا
- نصب آسان و سریع
- دارای طرحهای متنوع برای اجرا
- قابلیت ستکردن با دکوراسیون مکان موردنظر
- امکان استفاده از ریموت کنترل برای کنترل پرده
مزایای پرده شید:
- وجود جنسهای مختلف بامبو، پلیاستر، الیاف کتان و…
- امکان استفاده از موتور برقی برای کنترل پرده بدون نیاز به استفاده از دست
- امکان چاپ تصاویر دلخواه روی پرده شید
- نصب آسان و سریع
- مقاومت بالا در مقابل تابش نور خورشید
- قابلیت استفاده برخی از جنسها برای مکانهای رطوبتی
- امکان ترکیب با پردههای دیگر برای ایجاد خلاقیت در دکوراسیون
این موارد مزایای پرده شید و زبرا هستند که باید آنها را بدانید تا بین این دو نوع پرده انتخاب مناسبتری داشته باشید. همانطور که مشاهده کردید، تقریباً مزیتهای این دو نوع پرده یکی است و تنها تفاوت آنها ورود نور از پرده زبرا است. البته همچنین ظاهر این دو نوع پرده نیز با هم متفاوت است و شما میتوانید انتخاب کنید که کدام نوع پرده در خانه شما نصب شود.
برای حل مشکل ورود نور از پرده شید، میتوان پرده شید دو مکانیزم را نصب کرد. پرده شید دو مکانیزم دولایه دارد که یکی از آنها نور را از خود عبور میدهد و دیگر جلوی ورود نور را میگیرد و این حالت کمک میکند که تفاوت بین پرده شید و زبرا کمتر شود.
به همین خاطر میتوانیم بگوییم که برای انتخاب از بین این پردهها، بیشتر نیاز است که سلیقه خودتان را بسنجید و البته شرایط محیطی را در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین انتخاب ممکن را داشته باشید.
پرده شید یا زبرا؟ کدام پرده مناسب دکوراسیون منزل شما است؟
حالا به این سؤال مهم میرسیم که کدام یک از پردههای زبرا و شید برای دکوراسیون مناسبتر است؟ باید بگوییم همانطور که در بخش قبلی این دو نوع پرده را با هم مقایسه کردیم، انتخاب از بین این دو نوع پرده بیشتر سلیقه خودتان بستگی دارد. اما در ادامه برخی از موارد را به شما میگوییم که کار انتخاب بین این دو پرده را برایتان راحتتر کنیم:
- محیط استفاده: در مزایای پردههای شید و زبرا گفتیم که پرده شید برای محیطهای مرطوب مناسبتر است و میتواند کاربردیتر باشد، به همین خاطر باید محیطی که برای آن پرده انتخاب میکنید را در نظر بگیرید تا در آینده برای نگهداری از پرده به مشکل نخورید.
- ظاهر دلخواه: پردههای شید این امکان را به شما میدهند که بتوانید عکس دلخواه خودتان را روی آنها چاپ کنید، پردههای زبرا نیز تنوع زیادی در رنگ و طرح دارند. حالا باید سلیقه خودتان را در نظر بگیرید که از یک پرده ساده مانند شید خوشتان میآید یا اینکه دوست دارید پرده خانهتان مانند زبرا کمی متفاوت و طرحدار باشد.
- قابلیت شستشو: شستشوی پرده یکی از کارهای مهمی است که باید هرچند وقت یکبار انجام شود تا بتوانید پرده خانه خودتان را تمیز و زیبا نگه دارید. پرده زبرا این قابلیت را دارد؛ اما پرده شید ممکن است در برابر شستشو واکنش مناسبی نشان ندهد و خراب شود.
- هزینه: پرده شید نسبت به پرده زبرا هزینه پایینتری دارد؛ البته اگر بخواهید از روش دو مکانیزم شید استفاده کنید، احتمالاً هزینه آن بالاتر از زبرا خواهد بود. اگر هزینه برایتان مهم است، باید این پارامتر را نیز در نظر داشته باشید.
- دکوراسیون منزل: برای انتخاب بهترین مدل پرده، باید به دکوراسیون منزل خودتان توجه کنید. باید بررسی کنید که کدام سبک پرده بین زبرا و شید بیشتر به خانه شما زیبایی میدهد و قابلیت ست کردن با دکوراسیون و وسایل منزل شما را دارد.
جمعبندی مطالب
در این مقاله در مورد این صحبت کردیم که تفاوت پرده شید و زبرا چیست؟ و گفتیم که کدام پرده مناسب دکوراسیون خانه شما است؟ همچنین با هم بررسی کردیم که مزیتهای هرکدام از این انواع پرده چیست تا بتوانید با اطلاعات بیشتر و آگاهانهتر بین این دو نوع پرده انتخاب خودتان را انجام دهید.
در انتهای این مقاله نیز نکاتی را گفتیم که رعایت آنها کمک میکند انتخاب خودتان را راحتتر کنید و بتوانید بهترین نوع پرده را برای منزل خودتان انتخاب کنید. امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد که با تفاوت پرده شید و زبرا آشنا شوید و بتوانید زیباترین پرده را برای منزل خود خریداری کنید.
در وبلاگ هوم سرویز، میتوانید مطالب جالبی مانند راهنمای انتخاب پرده اتاق جوان و نوجوان، ایدههای جالب برای تزئین پردههای منزل و بزرگتر نشان دادن خانه با انتخاب پرده مناسب را مطالعه کنید تا بهترین و زیباترین پرده را متناسب با سلیقه و طرح و رنگ پرده مورد نظر برای منزل خود انتخاب کنید.
بعد از انتخاب پرده مناسب، شما میتوانید نصب پرده، شستشوی پرده و حتی دوخت پرده را به تیم حرفهای و باتجربه هوم سرویز بسپارید.
برای دریافت خدمات مختلف هوم سرویز کافی است به سایت و اپلیکیشن هوم سرویز مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنید. هوم سرویز با ارائه بیش از ۴۰۰ نوع سرویس مختلف آماده ارائه خدمات به شما است و زندگی راحتتر و باکیفیتتر را به شما هدیه میدهد.