کولر آبی یکی از بهترین وسایل سرمایشی برای تولید هوای خنک است که در مناطق گرم و خشک زیاد استفاده میشود. استفاده از کولر آبی باعث خنک شدن هوا، افزایش رطوبت و لطافت هوای خانه میشود. عملکرد خوب کولر به دلیل وجود قطعات مختلف در داخل کولر آبی است. در کولرهای آبی، قطعات زیادی وجود دارند به صورت هماهنگ با هم کار میکنند. زمانی که یکی از اجزای کولر آبی خراب شود، در عملکرد کولر آبی مشکلاتی به وجود میآید و کولر ضعیف میشود.
در این نوشته قصد داریم قطعات کولر آبی را به شما معرفی کنیم و عملکرد هرکدام از اجزای کولر آبی را به شما توضیح دهیم. همچنین عکس قطعات داخل کولر آبی را به شما نشان میدهیم تا با قطعات مهم کولر بیشتر آشنا شوید و روش کار اجزای کولر را بهتر درک کنید.
اگر دوست دارید بدانید که کولر آبی چگونه کار میکند و با اجزای کولر آبی آشنا شوید، از شما دعوت میکنیم که تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.
معرفی قطعات و اجزای کولر آبی
برای آشنایی با سیستم کولر آبی، باید بدانید که اجزای کولر آبی به سه دسته تقسیم میشوند: قطعات الکتریکی، قطعات مکانیکی و قطعات موجود در بدنه کولر.
منظور از اجزای الکتریکی کولر، قطعاتی مانند موتور کولر، پمپ آب، کلید برق، جعبه تقسیم و ترموستات است که به صورت الکتریکی کار میکنند و به جریان برق نیاز دارند. قطعاتی مانند پروانه کولر، تسمه و یاتاقان، جزو قطعات مکانیکی کولر آبی هستند که بهصورت مکانیکی کار میکنند.
در ادامه با اجزای کولر آبی و عملکرد هرکدام از آنها آشنا خواهید شد و محل قرارگیری قطعات در داخل کولر آبی را نیز یاد میگیرید.
قطعات الکتریکی کولر آبی
همانطور که خواندید، قطعات الکتریکی کولر آبی، با نیروی برق کار میکنند و در صورت قطع شدن جریان برق، متوقف میشوند. قطعات زیر، از جمله مهمترین قطعات الکتریکی کولر آبی هستند:
1- کلید کولر آبی:
کلید کولر آبی، همان کلیدی است که در داخل خانه نصب میشود و سه حالت پمپ آب، دور کُند و دور تند دارد. با زدن کلیدهای کولر، شما میتوانید دستور روشن شدن و خاموش شدن کولر آبی را بدهید یا اینکه سرعت دور کولر آبی را مشخص کنید.
امروزه انواع کلید کولر آبی تولید شده است که بعضی از آنها ساده و بعضی هوشمند هستند. با تهیه کلیدهای هوشمند کولر آبی، میتوان درجه هوا را تنظیم کنید و فرمان روشن و خاموش شدن کولر آبی به صورت خودکار را تعیین کنید. بعضی از کلیدهای کولر آبی نیز ریموت کنترل دارند و به شما اجازه میدهند که از راه دور، تنظیمات کولر را انجام دهید؛ بنابراین یکی از اجزای مهم کولر آبی، کلید کولر است که نقش مهمی در عملکرد صحیح کولر دارد. خراب شدن کلید کولر آبی باعث بروز مشکلاتی مانند کار نکردن دور کند کولر آبی، روشن نشدن پمپ آب و خاموش ماندن موتور میشود که تمام این مشکلات با تعویض کلید برق کولر آبی برطرف خواهد شد.
2- موتور کولر آبی:
یکی دیگر از قطعات الکتریکی و مهم کولر آبی، موتور کولر است که نقش مهمی در عملکرد درست کولر دارد. انرژی لازم برای چرخش پروانه کولر آبی توسط موتور کولر تولید میشود. بعد از انتقال انرژی به پروانه و چرخش پروانه کولر، هوای خنک تولید میشود.
موتور کولر آبی، از جمله قطعات حساس کولر است که قیمت بالایی هم دارد. به همین دلیل باید از موتور کولر بهخوبی نگهداری کنید تا طول عمر مفید موتور بیشتر شود. تمیزکاری و سرویس منظم کولر آبی، یکی از کارهایی است که موجب افزایش بازدهی موتور میشود.
اگر موتور کولر ضعیف شود، با مشکلاتی مانند گرم شدن باد کولر، آمپر کشیدن کولر، افزایش مصرف برق دستگاه، استشمام بوی سوختگی از کولر، داغ شدن موتور و سروصدای زیاد کولر مواجه خواهید شد. در این حالت باید هزینه تعمیر موتور کولر آبی را پرداخت کنید تا مشکل موتور کولر برطرف شود و بهدرستی کار کند. گاهی اوقات نیز موتور کولر نیم سوز میشود و باید موتور کولر را کلاً تعویض کنید. دلایل سوختن و نیم سوز شدن موتور کولر آبی را در وبلاگ هوم سرویز بخوانید و از سوختن این قطعه مهم در کولر جلوگیری کنید.
3- پمپ کولر آبی:
یکی دیگر از اجزای کولر آبی که با نیروی برق کار میکند، پمپ آب کولر است. پمپ کولر آبی، وظیفه رساندن آب به پوشالهای کولر را برعهده دارد. بعد از روشن کردن پمپ آب کولر، پمپ شروع به کار میکند و آب جمع شده در کف کولر را به سمت بالا میکشد تا آب روی پوشالها ریخته شود و پوشالها کاملاً خیس شوند. با عبور هوا از روی پوشالهای خیس، هوای خنک تولید میشود.
حالا اگر پمپ آب کولر خراب شود، پوشالها خشک میمانند و هوای گرم و خشک وارد خانه میشود. سوختن یا خراب شدن پمپ آب، یکی از اصلیترین دلایل خروج باد گرم از کولر آبی است و شرایطی را ایجاد میکند که انگار پنکه روشن کردهاید و هیچ باد خنکی را دریافت نمیکنید.
از آنجایی که پمپ کولر، نقش بسیار مهمی برعهده دارد و به تولید هوای خنک کمک زیادی میکند، باید از این قطعه بهدرستی مراقبت کنید. پیشنهاد میکنیم دلایل سوختن پمپ آب کولر آبی را در وبلاگ هوم سرویز بخوانید و از بروز این مشکل جلوگیری کنید تا کولر شما بهخوبی کار کند.
4- جعبه تقسیم کولر:
جعبه تقسیم کولر، قطعهای است که در داخل کولر آبی و کنار دریچه کانال قرار دارد و کار تقسیم برق را انجام میدهد. اگر نگاهی به داخل کولر آبی بیندازید، جعبه تقسیم را مشاهده خواهید کرد که از جنس پلاستیک است و چند سیم مختلف به آن وصل شدهاند. در داخل جعبه تقسیم، مکان مشخصی برای پمپ آب، دور کند و دور تند وجود دارد که سیمهای الکتریکی به این مکانها متصل میشوند تا بعد از زدن این کلیدها، کولر بهدرستی کار کند.
در وبلاگ هوم سرویز، روش صحیح سیم کشی موتور کولر آبی و اتصال درست سیمها را به شما آموزش دادیم تا بتوانید سیمها را در محل اصلی خود قرار دهید. نصب نادرست سیمها در جعبه تقسیم کولر و شل شدن سیمها باعث برق دار شدن بدنه کولر آبی میشود و مشکلات زیادی را به همراه دارد.
به همین دلیل بهتر است کار سیمکشی کولر را بهدرستی انجام دهید. اگر تجربهای در زمینه سیمکشی کولر آبی ندارید، بهتر است از سرویس کار کولر آبی بخواهید که سیم کشی برق کولر را با ابزارهای مخصوص انجام دهد.
قطعات مکانیکی کولر آبی
بدون وجود قطعات مکانیکی مانند پروانه و پولی، کولر آبی قادر به تولید هوای خنک نیست. در این قسمت، قطعات مکانیکی کولر آبی را معرفی خواهیم کرد و عکس قطعات کولر آبی را به شما نشان میدهیم تا با اهمیت اجزای مکانیکی کولر آبی بیشتر آشنا شوید.
اجزای زیر از جمله قطعات مکانیکی کولر آبی هستند:
1- پولی موتور کولر:
فولی یا پولی کولر آبی، قطعهای دایرهای شکل است که از آلومینیوم ساخته میشود. اصلیترین وظیفه پولی، انتقال نیرو به سایر قطعات است. اگر نگاهی به داخل کولر آبی بیندازید، مشاهده خواهید کرد که پولی با سایز کوچک روی موتور نصب میشود و تسمه کولر روی پولی قرار میگیرد. سمت دیگر تسمه نیز به پولی پروانه کولر متصل است. در واقع با کمک این دو پولی، پروانه و موتور کولر به هم متصل میشوند.
با روشن شدن موتور کولر آبی، نیرو از طریق پولی موتور به پروانه کولر منتقل میشود و پروانه شروع به چرخش میکند. در صورتی که پولی موتور خراب شود، موتور کولر نمیتواند پروانه را بچرخاند و هوا را به گردش دربیاورد. همین موضوع به موتور کولر فشار وارد میکند و باعث از کار افتادن موتور کولر آبی میشود.
بنابراین اگر مشاهده کردید که پروانه کولر نمیچرخد، حتماً پولی موتور را بررسی کنید و در صورت شکستگی یا کج شدگی فولی موتور، این قطعه را تعویض کنید تا سایر اجزای کولر آبی بهدرستی کار کنند.
2- یاتاقان:
در دو طرف محور مرکزی پروانه کولر آبی، دو عدد یاتاقان قرار دارد که میله وسط پروانه کولر را نگه میدارند. محور پروانه کولر آبی، به شفت کولر نیز معروف است و به همین دلیل، به یاتاقانهای کولر آبی، یاتاقان شفت نیز گفته میشود. با وجود یاتاقان، پروانه کولر به صورت راحت و روان میچرخد و گردش هوا بهدرستی انجام میشود. حالا اگر یاتاقانهای کولر آبی خراب شوند، پروانه کولر بهخوبی نمیچرخد و هنگام چرخش پروانه کولر، صدای زیادی تولید میشود. به همین دلیل است که خرابی یاتاقان، گشاد شدن سوراخ یاتاقان و خراب شدن بلبرینگها، از جمله دلایل اصلی سروصدای کولر آبی هستند. باید بدانید که در صورت خرابی یاتاقانها، به موتور کولر نیز فشار زیادی وارد میشود و احتمال سوختن و از کار افتادن موتور کولر نیز بالا میرود.
احتمالاً هم اکنون این سوال برای شما پیش آمده که از کجا بفهمیم یاتاقان کولر خراب است؟ وجود مشکلاتی مانند صدای جیر جیر از کولر آبی، سفت کار کردن پروانه کولر، بوی سوختگی کولر آبی، به هم خوردن تنظیمات محور پروانه و لرزش کولر آبی، از جمله پیامدهای خرابی یاتاقان کولر است که کولر شما را با مشکلات جدی روبرو میکند.
تعویض بهموقع یاتاقانها و روغنکاری یاتاقان کولر، از جمله کارهایی است که در هنگام سرویس کولر آبی انجام میشود تا یاتاقان و بلبرینگهای آن بهنرمی کار کنند و مشکلی برای کولر ایجاد نکنند.
3- پولی پروانه:
در داخل کولر آبی، دو عدد پولی وجود دارد که پولی کوچکتر به موتور کولر متصل میشود و پولی بزرگتر به پروانه کولر وصل است. وظیفه اصلی پولی در کولر آبی، انتقال انرژی از موتور به پروانه کولر است تا انرژی الکتریکی موتور به انرژی حرکتی تبدیل شود و پروانه شروع به حرکت کند. هرچقدر پولی قویتر و بهتر باشد، سرعت و کیفیت چرخش پروانه کولر بیشتر میشود.
سالم بودن پولی و اتصال درست پولی به پروانه، اهمیت زیادی دارد و به عملکرد درست پروانه کولر کمک میکند. همچنین وجود پولی مناسب و درجه یک باعث افزایش طول عمر تسمه کولر نیز خواهد شد. به همین دلیل است که باید پولی پروانه و پولی موتور کولر آبی را به صورت منظم بررسی کنید و در صورت شکستگی، خرابی یا شل شدگی پولی، برای تعویض پولی کولر آبی اقدام کنید تا پروانه کولر بهدرستی بچرخد و هوای خنک لازم تولید شود.
4- پروانه:
یکی از مهمترین اجزای کولر آبی، پروانه کولر است که کار تولید هوای خنک و انتقال هوا به داخل خانه را انجام میدهد. پروانه کولر، پرههای کوچکی دارد و در داخل محفظه حلزونی شکل قرار گرفته است. با چرخش پروانه کولر، هوا به گردش درمیآید و بعد از برخورد هوا با پوشالهای خیس، باد خنک تولید میشود. سپس هوای خنک ایجاد شده در داخل کولر آبی، از طریق کانالها به داخل خانه منتقل میشود و اعضای خانه میتوانند از باد خنک کولر استفاده کنند.
پروانه حلزونی کولر، روی محور یاتاقان شفت میچرخد و چرخش آن بدون صدا است. گاهی اوقات به دلیل ورود جسم خارجی به پروانه کولر، آسیبدیدگی پولی یا پاره شدن تسمه کولر، پروانه به صورت سفت میچرخد و همین موضوع باعث اختلال در کار کولر آبی میشود. نچرخیدن پروانه کولر آبی، به یاتاقانهای کولر فشار وارد میکند و باعث خراب شدن محور شفت پروانه نیز میشود.
به همین دلیل بهتر است کار روغنکاری یاتاقان و پروانه کولر آبی را به صورت منظم انجام دهید و در هنگام سرویس کولر از بررسی پروانه کولر آبی غافل نشوید.
5- تسمه:
تسمه، یکی از قطعات کولر آبی است که موتور و پروانه کولر آبی را به هم متصل میکند. سالم بودن تسمه کولر، اهمیت زیادی دارد و به عملکرد بهتر کولر آبی کمک میکند. وجود تسمه استاندارد و متناسب با سایز کولر، از داغ شدن و سوختن موتور کولر جلوگیری میکند و به همین دلیل اهمیت زیادی در کولر آبی دارد.
تسمه کولر دائماً در حال چرخش است و با سرعت زیادی، به دور پولی موتور و پولی پروانه میچرخد. به دلیل چرخش زیاد تسمه کولر، این قطعه زود دچار فرسودگی و ساییدگی میشود. به همین دلیل است که باید هر سال تسمه کولر را تعویض کنید تا کولر آبی بهتر کار کند.
همچنین پارگی تسمه کولر آبی، یکی از مشکلات رایج در کولرهای آبی است که بسیاری از افراد این مشکل را تجربه میکنند. محکم بستن تسمه کولر و استفاده از تسمههای بیکیفیت و نامناسب، موجب پارگی تسمه کولر میشود. بهتر است از تسمههای محکم و باکیفیت در کولر آبی استفاده کنید که طول عمر بالاتری دارند و بهراحتی پاره نمیشوند.
6- شناور:
شناور کولر آبی، یکی از قطعاتی است که در قسمت پایینی کولر آبی قرار دارد. وظیفه شناور کولر آبی، تنظیم مقدار آب داخل سینی کولر آبی است. با وجود شناور، همواره مقدار مشخصی آب در داخل سینی کولر آبی وجود خواهد داشت و مشکلاتی مانند کم شدن آب یا سرریز شدن آب از سینی کولر پیش نمیآید.
همانطور که توضیح دادیم، اصلیترین وظیفه شیر شناور، تنظیم کردن آب داخل سینی کولر است. در بالای شناور کولر، قطعه پلاستیکی توپ مانندی را مشاهده میکنید که به سر شناور وصل است و به دلیل سبک بودن، با بالا آمدن سطح آب در کف کولر، این توپ نیز به سمت بالا میآید.
بعد از باز شدن جریان ورودی آب و رسیدن سطح آب به ارتفاع موردنظر، شیر شناور کولر بهقدری بالا میآید که دیگر اجازه ورود آب را نمیدهد و جریان ورودی آب را قطع میکند. همزمان با پایین آمدن سطح آب داخل سینی کولر، شناور جریان آب را وصل میکند تا سطح آب در داخل سینی کولر بالا بیاید.
خراب شدن شناور کولر آبی، باعث به هم خوردن تنظیمات آب در سینی کولر میشود. در صورتی که شناور کولر آبی خراب باشد، ممکن است آب در سینی کولر بیش از حد پر شود و سرریز کند یا اینکه سطح آب داخل سینی کولر بسیار کم شود و پمپ آب بهصورت خشک کار کند. خشک کار کردن پمپ کولر آبی باعث فشار آمدن به پمپ میشود و احتمال سوختن پمپ و داغ شدن موتور کولر آبی را افزایش میدهد.
مواردی مانند ورود املاح آب به داخل توپی شناور و جمع شدن رسوبات، باعث خرابی شناور کولر آبی میشود. در این وضعیت، نمیتوان شناور را تعمیر کرد و باید تعویض شناور را انجام داد.
آشنایی با قطعات بدنه کولر آبی
تا اینجا، شما با قطعات مکانیکی و قطعات الکتریکی کولر آبی آشنا شدید و عکس قطعات داخلی کولر آبی را نیز مشاهده کردید. در این قسمت، قصد داریم اجزای تشکیلدهنده بدنه کولر آبی را به شما معرفی کنیم که بدنه و اسکلت کولر آبی را تشکیل میدهند:
1- درب کولر آبی:
کولر آبی به شکل یک مکعب است که در اطراف آن، 3 درب وجود دارد و شما میتوانید این دربها را باز کنید تا به داخل کولر آبی دسترسی داشته باشید. برای باز کردن درب کولر آبی، باید درب کولر را از قسمت پایین به سمت بالا بکشید تا از جای خود جدا شود و سپس آنها را به بیرون بکشید تا کاملاً از جای خود خارج شوند. روی درب کولر آبی، قسمتهای باز وجود دارد که این قسمتها کمک میکند هوای بیرون به داخل کولر منتقل شود و گردش هوا بهدرستی اتفاق بیفتد.
وجود دربهای کولر آبی باعث میشوند که حشرات و جانوران به داخل کولر وارد نشوند و همچنین هوای خنک در داخل کولر باقی بماند. به همین دلیل است که دربهای کولر آبی از اهمیت بالایی برخوردار هستند و شما باید از دربهای سالم و باکیفیت در کولر استفاده کنید.
2- پوشال کولر آبی:
پوشالهای کولر آبی، از تراشههای چوب تشکیل شده است که میتوانند آب را در داخل خود نگه دارند و روی قسمت داخلی درب کولر آبی متصل میشوند. با عبور هوا از روی پوشالهای خیس، باد خنک تولید میشود. استفاده از پوشالهای باکیفیت و مناسب اهمیت زیادی دارد. همچنین پوشالهای کولر باید بهدرستی نصب شود تا تمام قسمتهای درب کولر را بپوشاند.
جمع شدن املاح و رسوبات آب روی پوشالهای کولر آبی، یکی از مشکلات رایج است که باعث گرفتگی پوشالهای کولر میشود و مسیر عبور هوا را مسدود میکند. به همین دلیل شما باید سالی یک بار پوشالهای کولر آبی را عوض کنید تا مسیر عبور هوا باز باشد و مشکلاتی مانند دم کردن کولر آبی پیش نیاید.
در سالهای اخیر پدهای سلولزی جایگزین پوشال کولر شدهاند که شکل ظاهری آنها مانند پوشال است؛ اما محکمتر هستند و هر 5 سال یکبار به تعویض نیاز پیدا میکنند. البته باید بدانید که قیمت این پدها چندبرابر پوشال است و به همین خاطر استفاده از آنها در برخی مناطق که آب شور دارند، بهصرفه نیست.
3- اسکلت کولر آبی:
اسکلت کولر آبی، همان اسکلت کلی کولر است که تمام اجزای کولر آبی روی آن نصب میشوند. این اسکلت، سایر قطعات کولر آبی را کنار هم نگه میدارد و باید کیفیت و قدرت بالایی داشته باشد تا بتواند لرزشها، تکانهای شدید و قدرت بالای موتور کولر را تحمل کند.
اسکلت کولر از قطعات کوچکی تشکیل شده است که هرکدام از آنها، با پیچ به هم متصل شدهاند. به همین دلیل باید حواستان باشد که شل شدن پیچهای بدنه کولر، به مشکلاتی مانند لرزش و صداهای زیاد کولر آبی منجر میشود.
4- شیر تخلیه:
شیر تخلیه کولر آبی، قطعه پلاستیکی است که در کف کولر قرار دارد. شیر تخلیه، آب اضافی موجود در سینی کولر آبی را تخلیه میکند. در صورت خرابی شناور کولر آبی، سطح آب سینی کولر بالا میآید و وارد سوراخ شیر تخلیه میشود تا آب از طریق این سوراخ به بیرون بریزد و از کولر آبی خارج شود. وجود شیر تخلیه به خروج آب اضافی کمک میکند و با این کار، از آسیبدیدگی قطعات الکترونیکی و پوسیدگی بدنه کولر جلوگیری میکند.
برای بررسی شیر تخلیه کولر و از بین بردن رسوبات این قطعه، باید به سوراخ موجود در کف کولر نگاهی بیندازید و از سالم بودن شیر تخلیه کولر آبی و باز بودن مسیر آن مطمئن شوید.
5- شیر ورودی آب:
شیر ورودی آب که در زیر شناور قرار دارد، قطعهای است که شیلنگ آب به آن متصل میشود. بعد از پایین رفتن سطح آب در سینی کولر، شناور پایین میرود و آب از طریق شیر ورودی وارد کولر میشود. همزمان با پر شدن آب و بالا آمدن شناور نیز جریان آب ورودی به داخل کولر متوقف خواهد شد.
این قطعه به یک شیلنگ متصل میشود که شیلنگ نیز به شیر آب ساختمان متصل است و آب را به کولر منتقل میکند. حواستان باشد که زمان استفاده از کولر، حتماً شیر آب متصل به کولر را باز کنید تا آب وارد کولر شود. بعد از اتمام فصل تابستان و خاموش کردن کولر، شیر ورودی آب را ببندید تا از هدر رفتن آب جلوگیری کنید.
6- سیستم آبرسانی کولر:
سیستم آبرسانی کولر آبی شامل نگهدارندهها و لولههایی است که به پمپ آب کولر متصل میشوند و آب را از طریق کانال کوچکی روی پوشالها میریزند. در سیستم آبرسانی کولر، سه لوله ظریف وجود دارد که در بالای پوشالها نصب میشوند و در جای خود ثابت هستند. با وجود این لولهها، آب به صورت مساوی روی پوشالهای کولر ریخته میشود تا تمام قسمتهای پوشالها خیس شود. در صورت گرفتگی لولههای آب کولر و کج شدن کانالهای کانال موجود روی پوشالها، آب به تمام قسمتهای پوشالهای کولر منتقل نمیشود و قسمتهایی از پوشالها خشک میمانند. این موضوع باعث میشود که میزان خنکی هوای کولر کمتر شود و کیفیت باد کولر پایین بیاید.
بنابراین، سیستم آبرسانی هم از اجزای کولر آبی است که اهمیت زیادی در کارکرد درست آن دارد و باید بهدرستی تنظیم شود تا مشکلی در کارکرد کولر ایجاد نشود.
7- دریچه کانال:
دریچه کانال کولر، در قسمتهای میانی کولر قرار دارد و رابط بین کولر و سیستم کانالکشی ساختمان است و هوای خنک کولر را به داخل کانالها منتقل میکند.
احتمالاً شما هم دوست دارید دلیل استفاده از برزنت در کنار دریچه کولر آبی را درک کنید. باید بدانید که دریچه کولر آبی با استفاده از یک نگهدارنده برزنتی به کانال کولر متصل میشود تا دریچه کمی از کولر فاصله داشته باشد و از انتقال صدا و لرزش کولر به کانال کولر جلوگیری کند.
برای انتقال درست باد خنک کولر به فضای محیط، باید اتصال بین دریچه کولر و کانال کولر بهدرستی برقرار شود تا میزان هدر رفتن هوای خنک به حداقل برسد. اگر محل اتصال دریچه کانال به کولر شل شود یا نگهدارنده برزنتی کولر سوراخ باشد، هوای خنک به بیرون میرود و باد خنک بهصورت کامل به داخل کانال منتقل نخواهد شد. به همین دلیل است که کانال سازی و نصب دریچه کولر باید توسط افراد متخصص و باتجربه انجام شود تا اتصال بین کانال و دریچه کولر بهدرستی انجام شود.
جمعبندی مطالب
در این مطلب درباره اجزای کولر آبی با شما صحبت کردیم و قطعاتی مانند یاتاقان کولر آبی، شیر تخلیه، فولی، شناور، پمپ آب و… را به شما معرفی کردیم. همچنین عکس قطعات داخل کولر آبی را به شما نشان دادیم تا بیشتر با قطعات کولر آشنا شوید و وظیفه هرکدام از قطعات کولر آبی را بهتر درک کنید.
از اینکه تا انتهای این نوشته با ما همراه بودید از شما متشکریم و امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد که با اجزای کولر آبی بیشتر آشنا شوید.
اگر به دنبال افراد حرفهای برای سرویس و نصب کولر آبی هستید، به تخصص و مهارت تیم هوم سرویز اعتماد کنید. هوم سرویز با ارائه بیش از ۴۰۰ نوع سرویس، آماده ارائه خدمات عالی مانند تعمیر کولر آبی و سرویس کولر برای شما عزیزان است تا بتوانید مشکل کولر را خیلی سریع برطرف کنید و از هوای خنک و دلپذیر کولر خود لذت ببرید.
با مراجعه به سایت و اپلیکیشن هوم سرویز، شما میتوانید درخواست تعمیر کولر آبی را ثبت کنید تا همیاران ما با شما تماس بگیرند و هماهنگیهای لازم را انجام دهند.
همیار شماییم تا پایان سرویس …